mayland 16.06.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Drążek i jakieś wsparcie dla neigo wystarczy. Na powieszone rzeczy rzucisz prześcieradło, zeby sie nie kurzyło, zepniesz po bokach agrafkami i dasz radę. Pokrowiec jak sie patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 No też prawda. Coś się wymyśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.06.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Tola, a gdzieś Ty była Do Czech czy na Słowację Cię wywiało - nie odróżniam tych języków ... jest jakaś różnica??? nigdzie nie byłam, choć chciałabym gdziekolwiek, gdzie znają pojęcie ciepło, słońce i takie tam przyjemne rzeczy. Od tego badziewia w pogodzie już mi się coś na muzk rzuca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2009 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Mój muzk też wysiadał, ale na szczęście od dni kilku jest ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.06.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Mój muzk też wysiadał, ale na szczęście od dni kilku jest ładnie dzisiaj będzie padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.06.2009 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Aktualnie się pakuję, a ponieważ nie ma tam szafy - przyzwoitej, te co tam są potwornie śmierdzą, więc zastanawiam się, gdzie ja do cholery ciuchy powieszę Idż na całość, kup jakiś uniwersalny płyn o mycia i czyszczenia, np. Ajax Floral Fiesta albo cytrynowy i po prosty umyj wnętrze szaf gorącą wodą z tym płynem, a potem kilka dni niech stoją otwarte, suszą się i wietrzą. A jeszcze jak na dno takiej szafy rzucisz świeżej mięty albo lawendy, to będzie naprawdę dobrze. Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2009 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Jamles Depsia, na całość to ja pójdę ... porąbię je w cholerę i na podpałkę do kuchni (te szafy, oczywiście, nie ciuchy ) Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 17.06.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 cześć dobrze będzie, Depesia madrze mówi, myj, wietrz i wietrz..i nie zamykaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.06.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Najlepiej wynieś te szafy na zewnątrz i zostaw je, po umyciu, otwarte na kilka dni - jest szansa, że się przewietrzą. dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.06.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 A tej szafy z pokoju Młodej nie bierzesz? Powinno się dać ją zdemontować, a ładna jest i szkoda zostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 17.06.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Braza jest tez jeszcze inna metoda na pozbycie sie zatęchłego zapachu. Po umyciu wsadż do szafy miseczke z rozpuszczina soda oczyszczoną. Pomysł z wystawieniem na powietrze też jest dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2009 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Agduś, poważnie mówisz, że można zdemontować tę garderobę i złożyć znowu??? Ja bym była za!!!! To nie stęchlizna śmierdzi w tych szafach, tylko coś gorszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.06.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Agduś, poważnie mówisz, że można zdemontować tę garderobę i złożyć znowu??? Ja bym była za!!!! To nie stęchlizna śmierdzi w tych szafach, tylko coś gorszego Chyba nie trup w szafie? Brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.06.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Nic na siłę. jesli ich nie chcesz to nie. WYstaw z domu ale nie rąb. Zobacz bo moze mozna odkręcić drzwi i zrobić z nich półki. Potem pomalować farbą olejną albo inną chemią która zapach zabije. Będziesz miała otwarte regały do spizarki lub do gospodarczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2009 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Nie będę się rozpisywać o zapachach, ale jest okropny. Zobaczę, co się da z nich zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.06.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Agduś, poważnie mówisz, że można zdemontować tę garderobę i złożyć znowu??? Ja bym była za!!!! To nie stęchlizna śmierdzi w tych szafach, tylko coś gorszego Jeżeli nie jest klejona, a tylko poskręcana, to się da. Bo niby czemu nie? Raczej nie powinna być klejona. Weź śrubowykręta w dłoń i wykręcaj, co tylko się da. Po kolei. Te trupy w szafach mnie intrygują. Są tam jeszcze, czy tylko zapach zostawiły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2009 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Boki są klejone do ścian, listwa górna do sufitu - próbować???Półki takoż - chyba jednak guzik z tego będzie, ale ... Tylko zapach zostawiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2009 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Guzik! Solidna robota z tymi szafami - wszystko klejone!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.06.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Doberek!! Widzę, że nie w porę przyszłam. Pakowanie w pełni. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.06.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Cześć kiedyś miałam takie szafy, w mieszkaniu. I na nic mycie i zapachy. Jeśli nie nosiło się ciucha powiedzmy przez 2-3 tygodnie to po wyjęciu nadawał się tylko do prania w baaardzo pachnącym płynie. Sorki, ale są zapachy stęchlizny, których nikt nie przebije. A nie daj boziu zapach mysich odchodów, tfuj Brazunia, nie martw się, ja od marca nie mam ani jednej szafy a ubrania w workach siedzą. Przynajmniej nie śmierdzą Ale da się życ, mówię Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts