braza 25.06.2009 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Ściółkę wymienia dośc często 2-3 razy w tygodniu. Zimą rzadziej, bo stały bezpośrednio na ziemi więc nie chciał, żeby było zimno, dodawał nowe warstwy. Paweł jest inny, tego człowieka mogę z czystym sumieniem polecić każdemu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.06.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 To teraz niecierpliwie czekam aż zdobytą wiedzę zastosujesz u siebie, budując własną stajnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2009 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 W lipcu, jak już się będę przeprowadzać Paweł zawiezie mi Brazylkę do Uroczyska. Wtedy Go przyatakuję o informacje i rady, nie będzie miał wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.06.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Wizje omówimy na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2009 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Licze na to bardzo!!! Mam 100 pomysłów na minutę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 25.06.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 będe kibicować dobranoc dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2009 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Cześć Piąteczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.06.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 To razem będzie 200!+ zmysł praktyczny Andrzeja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2009 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Nie ma to tamto, stworzymy i rozwiniemy wizję jak się patrzy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.06.2009 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Póki co ja chyba pójdę rozwijać wizje w pozycji horyzontalnej, bo ten chlebek jutro trza upiec przed wyjazdem...Storczyki odcedzone - można iść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2009 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Ja chyba też już przyjmę pozycję horyzontalną, nos straszliwie mi ciągnie do klawiatury Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.06.2009 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.06.2009 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Dzień dobry! Oj, Wy, marki nocne, toście tutaj przez pół nocy urzędowały! Z wizjami jazd konnych to ja nie pomogę, ale proszę - nie planuj niczego w temacie kwaterunku gości bez narady ze mną, unikniesz wielu wkurzających rzeczy, OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.06.2009 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Dzień dobry Buziaki dla koniarzy i psiarzo-kociarzy zostawiam i lecę dalej ps. piękny owczarek, piękny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.06.2009 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 No i słusznie Braza. Katma się ucieszy, a Basza odda Wam serce. Będziesz zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2009 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Dzień dobry Marjucha, widziałeś go, widziałęś???? No śliczny jest!!! Szkoda tylko, że jego Pan tak cierpi... Mam nadzieję, że uda nam się jakoś psukę nasza przekonać, że to funfel, a nie rywal... ciężki ma charakterek na nasza OneczKa oj ciężki... Depsia, obiecuję ... niczego nie zrobię bez Ciebie!!! Cześc Wiolaszku, leć ale uważaj na nisko przelatujące przedmioty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.06.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Dzień dobry Marjucha, widziałeś go, widziałęś???? No śliczny jest!!! Szkoda tylko, że jego Pan tak cierpi... Mam nadzieję, że uda nam się jakoś psukę nasza przekonać, że to funfel, a nie rywal... ciężki ma charakterek na nasza OneczKa oj ciężki... Depsia, obiecuję ... niczego nie zrobię bez Ciebie!!! Cześc Wiolaszku, leć ale uważaj na nisko przelatujące przedmioty Ale łatwiej pogodzić sukę z psem niż dwa psy, więc będzie dobrze. Poza tym wypracują sobie kompromis, a teren wokół będą miały, więc się pomieszczą Naprawdę jest piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2009 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 "Mam nadzieję, że nasza wariatka nabierze przy nim ogłady" - to słowa mojego Szanownego Napisałam Mu wczoraj sms-a o Baszy i dzisiaj odpisał, że mam się starać Czekam na jakąś przyzwoitą godzinę i zadzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.06.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 I daj znać. Widzę, że Twoje życie nabiera coraz większego tempa Oj, się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2009 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Nooooo, tempo zaczyna być i owszem, obym tylko nie przywaliła w coś czołowo Czy o tej godzinie wypada do kogoś dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts