Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moja onka też cieta jest na inne psy (walczyłam z tym długo ale bez efektu), co przy spacerach sprawia nam sporo kłopotu. Pare razy skotłowała się z innymi psami i wygladało to strasznie ale nigdy nic się psom nie stało, raz tylko taka jedna wredna czarna suka ucho jej nadgryzła.Jeśli właściciele obu psów mają silne nerwy to wystarczy tylko patrzeć i nie ingerować i psy jakoś się między sobą w końcu ułozą- ktos zwycięży, ktos się podda. Często jednak właściciele reagują histerycznie.Kiedyś jeden taki jegomość rzucił sie na swojego pudla i ciałem go osłonił :o

Myslę że wystarczy, że zauwasz psom i one same znajdą między soba porozumienie a tobie pozostanie zaakceptowanie układu jaki miedzy nimi się wywiąże. Owczarki to mądre psy.

Warto popatrzec na program "Ja albo mój pies" na TVN Style, świetne rady, przykłady, jak sobie radzić z psami.

I zdrowy stosunek do psa - treserka zawsze uczy właścicieli, że pies to nie człowiek, że niezdrowe dla psa i dla właściciela jest wspólne spanie, że psu trzeba dać zajęcie i tak dalej. :D

Bardzo mi się podoba. 8)

dzień dobry

Brazusia przeciez do Łodzi nie taki znowu hektar drogi może kroś po drodze niejako bedzie mógł Ci psa podrzucić może ktoś z fundacji na przykład pies jest po prostu bajeczny pomimo że ma 8 lat jakbym miała gdzie to sama bym pomyślała żeby go wziaść :D

Moja onka też cieta jest na inne psy (walczyłam z tym długo ale bez efektu), co przy spacerach sprawia nam sporo kłopotu. Pare razy skotłowała się z innymi psami i wygladało to strasznie ale nigdy nic się psom nie stało, raz tylko taka jedna wredna czarna suka ucho jej nadgryzła.Jeśli właściciele obu psów mają silne nerwy to wystarczy tylko patrzeć i nie ingerować i psy jakoś się między sobą w końcu ułozą- ktos zwycięży, ktos się podda. Często jednak właściciele reagują histerycznie.Kiedyś jeden taki jegomość rzucił sie na swojego pudla i ciałem go osłonił :o

Myslę że wystarczy, że zauwasz psom i one same znajdą między soba porozumienie a tobie pozostanie zaakceptowanie układu jaki miedzy nimi się wywiąże. Owczarki to mądre psy.

moj jest dokladnie taki sam :o

nie przepusci zadnemu duzemu psu (suk nie rusza ..no chyba ze ... 8) ) i prawda jest , ze wyglada to wtedy bardzo powaznie

male psy olewa totalnie , nawet bawi sie z nimi

poza tym przytulanek i aniolek , ulubieniec i przyjaciel wszystkich dzieci , ktore o dziwo wcale sie go nie boja

no powiedz depeesia ? z oczu dobrze mu patrzy , co nie ? :lol: :lol:

Słuchajcie, potrzebuję pomocy!!!!! Pan Baszy jest bardzo chorym człowiekiem, ale chce psa przywieźć i pożegnać się z nim u mnie w Uroczysku. Problem polega na tym, że oboje jesteśmy "niemobilni". Ten Pan jest gotowy jechać z Baszą pociągiem, ale to nie wchodzi w rachubę, jest zbyt chory na takie podróże!!! Potrzebuję osoby, która chciałaby i mogła przywieźć Pana i Baszę do mnie w lipcu i odwieźć opiekuna z powrotem do Łodzi!!!

Poradzicie coś???