Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Kurczę ja to chętnie ale strasznie daleko a nawet nie znam nikogo z tamtych okolic :(

Depesia, bo poranki są najlepsze, nocne nie nocne ale życie raniutko z rosą jest cudne, ptaki śpiewają i tak rześko jest :lol:

Dokładnie tak!!! :lol:

Miło, że ktoś jeszcze tak wstaje...

Ambercia czasem też takie ranne wstawanie uprawia, w ogóle nie wiem kiedy ona sypia, bo spać chadza bardzo późno... :lol:

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Agduś, jakie zalane? Zależy gdzie ma jechać. Weź mapkę w łapkę i zobacz gdzie Robczyce, Dębica a gdzie miejsce pobytu córki. Na pewno jedzie w dalsze partie Bieszczad, to niech czuje się spokojnie, Ty też i pamiętaj by wzięła aparat i ciepły sweter na noc :lol:

Dzień dobry! :D

Wiolasz, jak to dobrze wiedzieć, że nie jestem jedyna, która z kurami spać chodzi... :D

Bo ja kocham poranki :lol:

Łoooo, mojaś Ty bratnia duszo w temacie!!! :D :D :D

Oni wszyscy mi wmawiają, że prowadzę nocne życie, bo wstaję około 5 rano. :roll: :lol:

... tera moda na różne kluby :wink: ... może jaki założym :roll: ... tyż poranki kochom :lol: ... wstaję po ciemnicy (przed 5:00) :roll: :)

pozdróweczka

Agduś, jakie zalane? Zależy gdzie ma jechać. Weź mapkę w łapkę i zobacz gdzie Robczyce, Dębica a gdzie miejsce pobytu córki. Na pewno jedzie w dalsze partie Bieszczad, to niech czuje się spokojnie, Ty też i pamiętaj by wzięła aparat i ciepły sweter na noc :lol:

Wzięłam mapkę - daleko to to nie jest :( - Przysietnica koło Brzozowa. W internecie czytam, że Przysietnica zalana, ale na mapie patrzyłam - żadnej rzeczki w tej miejscowości nie widać. Znajoma dzwoniła do ośrodka - "żadnej powodzi tu nie ma!". I komu wierzyć? Ośrodek na górce, ale czy górka się w wyspę nie zamieni??? :o

Sweter i polar ma. Aparatu nie daję - za młoda. Zresztą prosili, żeby dziecki nie brały. Po obozie dostaniemy płytki ze zdjęciami.

Z płytkami ze zdjęciami to mam złe doświadczenia: po obozie jeździeckim i owszem, dostałam, ale na prawie 600 zdjęć Karlity było może z 12 ... nie powiem, nawet ładne, ale ... Dobrze, że miałam aparat i mogłam robić sama.

Tam dzieci trochę będzie, więc też nie spodziewam się, że akurat Madzia zaistnieje na każdym zdjęciu. Tym bardziej, że ona raczej w ostatnim rzędzie staje... Może będzie wśród tych bardziej fotografowanych, bo już zapowiedzieli, że dzieci z klubu będą miały więcej zajęć tanecznych to i może zdjęć więcej.

PS Na monitor nie ma chętnych?

Dzień dobry

Ja ranny ptaszek mogę być, ale spóźnialski, bo od 6 jestem :lol: oprócz weekendów :wink:

Brzozów niedaleko Rzeszowa, ale przyznam się, że nie wiem jak tam teraz jest. Gdyby była zła sytuacja to na pewno nie braliby sobie dzieciaków na głowy, nie? Skoro obozu nie odwołali, to pewnie wszystko jest w porządku. Nie martw się.

To ja dzisiaj wstałam wcześniej niż Wy :o Dumna jestem z siebie niesłychanie :wink: :D

Dzięki za błogosławieństwo :D A w cudnym miejscu na razie prądu nie ma ... taryfę mam inną - II sobie fundnęłam, ciekawe jak na niej wyjdę - więc czekanko na zmianę licznika trwa juz od kilku dni :-?

Chyba muszę w dzienniku coś skrobnąć, żeby ciągłość historii była ....

P.S. Moja córcia, na widok zdjęć, zakrzyknęła: "Mamuś!! Ale ta nasza Brazylka śliczna jest!!!!" :D

P.S.2: a może parę zdjęć z Waszej sesji sportowej, choćby na priva .... :oops: