AmberWind 28.06.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 P.S. Moja córcia, na widok zdjęć, zakrzyknęła: "Mamuś!! Ale ta nasza Brazylka śliczna jest!!!!" a Karlita to co, patyk od kaszanki, jak to zwykl mowic moj stylista? Sliczna Dziewczyna i jakie super ma hobby Sama radosc z takiego Dziecka ... no troche wiekszego Dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.06.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Sesja sportowa przerodzila sie troche w sesje ... hmmm ... romantyczna. W ostatni dzien Maja zostala w domu bo okulala na dwie lapy ... Pisalam gdzies o tym ... bidula miala od piasku, wody i soli dosc glebokie rany miedzy opuszkami ... Byl sam Plusz, ale Maja tez cos tam zaliczyla ... zaraz przesle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 28.06.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 hej na zlocie byłam Anbudki poznałam i buziaki dostałam od Ciebie 2klasą..i było wiele wiele fajnych osób..ale brakowało Was dziewczyny dobrego dnia dziś jade do Tarnowa ..mało będę w netcie papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2009 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Amberciu, pisałaś o Majutku, pamiętam oczywiście, ale coś pomieszałam i myślałam, że to właśnie po sesji jej się to zrobiło. Mam nadzieję, że z łapami już w porządku ... okropieństwo takie rany! Trudno się goją, bo ciągle mają kontakt z podłożem, nie życzę żadnemu psiakowi! Karlita pozdrawia Pluszka i Majutka ... Was przy okazji też Piąteczko, dobrze, że napisałaś o tych buziakach, bo już chciałam An-Budków rozliczać Trzymaj się cieplutko i szerokiej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.06.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Cześć Szefowa ... wiem, że mam przerąbane, że nie dałem znaku ... ale tak wyszło ale już wróciłem cały i zdrowy... jak widać ... ... na razie odzywam się ad hoc ... nic nie czytałem ... bo jeszcze śpię ... ... jak poczytam to coś napiszę ... .... czyli tak za dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.06.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 O! Fajnie, że żyjesz! Magda dojechała już na miejsce, chyba żadnych utrudnień po drodze nie było (albo nie zauważyła ). U nas rano mżyło, a potem wylazło bezlitośnie palące slońce. Akurat, kiedy dotarliśmy w pobliże pikniku lotniczego. Tym razem nauczeni doświadczeniem nie pchaliśmy się na teren lotniska, tylko zasiedliśmy na górce po drugiej stronie ruchliwej ulicy. Pooglądaliśmy kilka przelotów i skoki i uciekliśmy przed słońcem. I dobrze, bo właśnie przeczytałam, że później był wypadek - awionetka spadła, zginęła co najmniej jedna osoba (dokładniej nie napisali na onecie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.06.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 O! Fajnie, że żyjesz! ...bo właśnie przeczytałam, że później był wypadek - awionetka spadła, zginęła co najmniej jedna osoba (dokładniej nie napisali na onecie). ... na szczęście ....nie leciałem tą Cesną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.06.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 O! Fajnie, że żyjesz! ...bo właśnie przeczytałam, że później był wypadek - awionetka spadła, zginęła co najmniej jedna osoba (dokładniej nie napisali na onecie). ... na szczęście ....nie leciałem tą Cesną No pewnie - gdzie by się w niej perkusja zmieściła?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.06.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 O! Fajnie, że żyjesz! ...bo właśnie przeczytałam, że później był wypadek - awionetka spadła, zginęła co najmniej jedna osoba (dokładniej nie napisali na onecie). ... na szczęście ....nie leciałem tą Cesną No pewnie - gdzie by się w niej perkusja zmieściła?! chciałem w tym miejscu umieścić "uśmiechnięte buźki" ... ale ponieważ dla załogi i jej rodzin to tragedia ... to przemilczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.06.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Jednak lepiej jest niczego takiego nie wiedzieć. Wolę już tę moją emigrację wewnętrzną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.06.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Też bym nie wiedziała, gdyby na onecie nie napisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Dobrze, że Was stamtąd wymiotło! Tak się zastanawiałam, czy pognało Was na te pokazy ... eeehhhh Wyyyyy .... Gwoździk, no masz przerąbane, ale wyśpij się najpierw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.06.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Trzeci raz na pokazach byliśmy - naprawdę warto! Niesamowite rzeczy potrafią zrobić! Prawa fizyki jakby przestawały działać! Ciebie też by pognało.A wypadek? Idąc ulicą można zobaczyć... Nie wierzę w przeznaczenie, ale jak to nazwać? Przypadek? W końcu to się nie stało podczas trudnych akrobacji, tylko, gdy wracali z pikniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 No pewnie by pognało ... Szkoda ludzi, cholera, szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.06.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Nie wiem, czemu to przypisać, ale ostatnimi laty naprawde duzo w Polsce mamy wypadków lotniczych. Stare maszyny? Nonszalancja i/bądź rutyna pilotów? Nie wiem - ludzi bardzo szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.06.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Nie nam to oceniać - wypowiedzą się eksperci. Podobno silnik szwankował tuż po starcie i szybko doszło do wypadku. Parę godzin wcześniej inne samoloty pokazywały akrobacje na granicy swoich możliwości (przynajmniej tak to wyglądało)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.06.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Wczoraj jadąc do wawy na drodze mijałysmy wypadek. Koszmarny. Do dziś mam ten widok przed oczyma. Za blisko był objazd.... Oktavi do słupka nie było a z przodu 2 pasażerów.... U nas były co roku pokazy lotnicze. Po tym wypadku w 2007 była przerwa ale w tym roku chyba znów bedzie. Takie to życie juz jest, że ludzie odchodzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.06.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Znalazłam taką wypowiedźNiesamowity człowiek... Ludzie... Ja mieszkam w bloku tuż przy parku... Dziwne uczucie. Ten człowiek uratował conajmniej kilka osób. Kiedy już wiedział, że nie uda mu się dobrze wylądować sterował tak, żeby nie wpaść w bloki, tylko w zieleń. Ze świadomością, że zaraz umrze...Dreszcz przechodzi... Bohater.http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019401,oid,7368412,title,Spadl-samolot-na-pikniku-lotniczym-w-Krakowie,wid,11263245,opinie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Maylandziu, a kiedy Ty podpis zmieniłaś w stopce? Bardziej podobało mi się to co Kubuś mówi do Prosiaczka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.06.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Juz jakis czas temu. Marek też ubolewał nad zmianą wiec chyba wrócę do świńskiego opisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts