jamles 29.06.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Ja Ci dam skrzynkę kontaktową Masz się tu meldować przynajmniej dwa razy na dobę: rano i wieczorem. A jak będziesz pyskował, to zwiększę ilość meldunków cosik się boiisz o tę ...... skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2009 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Ambercia, ja to jestem spokojna jak wszystkie oceany świata skute podbiegunowym lodem ... do czasu Ja się o skrzynkę nie boję, bo skrzynka to super babeczka jest Ja się boję o Ciebie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.06.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 brazunia, gdzies polazlas a my tu nie wiem, czy prund w Uroczysku jest, czy tez dowozisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.06.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Jamles - a co Ty godosz, boroku? Braza - mam nadzieję, że szybko odzyskasz prąd, chociaż z energetyką, jak wiemy, baaaaardzo różnie bywa. Ambercia, no una w dzienniku napisawszy, że dopiero jej ten prund dowiozo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.06.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Jamles - a co Ty godosz, boroku? dzień to jest nasz ostatni chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Prundu nie ma ... dzisiaj rano, gdy dzwoniłam, byłam uprzejmą klientką - a prundu niet. Jutro zadzwonię i będę z lekka zdenerwowaną klientką - jak prundu i jutro nie będzie, to w środę będę już wkur...ą klientką Jamles, Ty nam tu patriotycznie-robotniczo nie piej!!! Głupoty się Ciebie trzymają, znaczy się nudzisz się potworniście! Wpadnij do Uroczyska na kilka dni, każda para rąk się przyda, od razu ochłoniesz i rozum Ci powróci!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.06.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Jamles - a co Ty godosz, boroku? dzień to jest nasz ostatni chyba Chodź, chłopaku, ja Cię przytulę, głupie myśli Ci przejdą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.06.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 brazunia, jakos tak myslalam, ze to dzisiaj kurek z prundem maja Ci odkrecic ... alez sie ociagaja Mam nadzieje, ze jutro bedziesz mocno up...wą klientka i w razie czego tak dasz im w kosc, ze elektrycznosc bedzie na cito A jesli juz w temacie mediow jestesmy to wode masz tam tylko ze studni? I co z kanalizacja? Tak tylko pytam, bo z szmbem mieszka sie malo ciekawie Wiem co mowie, bo przez pare miesiecy mialam, a gdy juz sie wyprowadzalam, to wlasnie konczyli mi upragniona kanalize Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Sorry Amberciu, zaczytałam się w wątku o zdjęciach ze Zlotu ... no sie dzieje Mamy szambo tzw. biologiczne - nie pytaj, nie mam pojęcia czym się ono różni od normalnego. To znaczy domyślam się ... wsypałam właśnie pierwsza porcję bakterii Wodę mam z wodociągu wiejskiego, ale studnia tez jest sprawna - musze tylko kupić pompę (głębinową ) O prund będę dzwonić jutro z rana, facio obiecał i dał ciała, to delikatnie mu wypomnę ... Jamles ... ocknąłeś się już??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2009 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Do Jamlesa!!!! Rano masz się tu zameldować - wpisując cokolwiek, nawet coś głupiego - ale wpisując!!!!! Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.06.2009 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 To ja dzis zacznę- Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.06.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Dzień dobry Strach się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2009 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Czeeeee dziewczyny, ale z Was ranne ptaszki Dzwoniłam do energetyki, ponoć licznik już założony, ale prądu nie ma. Może to sprawa bezpiecznika ... Jamles - kaj Ty jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 30.06.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 brazunia, nie powiem zaintrygowalas mnie tym " " Nie bylam, ale zaszlam i poczytalam ... Od lat mam swoja teorie na takie burze o zdjecia ... ostatnim powodem o ktorym tak NAPRAWDE chodzi to bezpieczenstwo i prywatnosc jako taka Pierwszym jest, w wiekszosci mej statystyki problem ... estetyczny ... a jesli juz wizerunek realny nijak sie ma do tego jakie ta osoba zrobila wyobrazenia wirtualne to afera gotowa Co ciekawe jeszcze nigdy takiej burzy facet nie zrobil, tylko kobialka Moze niepotrzebnie to napisalam, ale przeciez nikt poza naszym ogrodkiem sie o tym nie dowie A co to szambo biologiczne ... moze to taka oczyszczalnia fajna jest I jeszcze dopisze, ze gdy latem przyszlo nam dwa razy dziennie zapuszczac nawadnianie trawnika na pow. 1000 m2 to bardzo, bardzo zalowalam ze nie idzie to z wlasnej studni ... Ciesz sie wiec brazuniu, bo bryzganie kwiatkow, warzywek i trawniczka bedzie tylko za cene pradu do pompy Nie mowiec juz o tym, ze facjaty tej studni to niejeden moze Ci zazdroscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.06.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Ciesz sie wiec brazuniu, bo bryzganie kwiatkow, warzywek i trawniczka bedzie tylko za cene pradu do pompy Absolutnie żadnych warzywek z tej wody. Teoretycznie ta woda ma być oczyszczona w 95-97% ale tylko teoretycznie. W praktyce różnie to bywa. Wiec na warzywka woda z kranu, na całą reszte jak najbardziej odzyskana. Prąd do tej pompy jest taniutki w porównaniu z ceną za wodę z kranu do podlewania ogrodu. No chyba że woda z własnej studni, w której wody nie braknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.06.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Jamles - kaj Ty jest na leczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.06.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 dzień dobry Brazulka lej faceta z energetyki i to mocno no upały takie a jakbys lodówki potrzebowała to co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.06.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Bry braza, tak sobie podczytuję od czasu do czasu i takie pytanko mi się pojawiło. Kiedyś coś czytałem o Twojej koncepcji siedliska, w którym planowałaś przyjmować agroturystów? Nadal masz takie plany, czy to już przeszłość? Miejsce piękne, więc jakby były warunki, to pewnie i ruch byłby niemały, więc kwestia chęci by tylko pozostawała Pozdrawiam i miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Amberciu , jak bony dyny, nie wiem jakie to szambo, ale nazywa się ekologiczne, bakterie trzeba wsypywać co jakis czas, więc coś w tym jest pewnie A w pompę głębinową zainwestuję, bo studnia wody posiada dużo - do podlewania ogródka jak znalazł Wiolasz, no właśnie w sprawie ogródka - podlewanie wodą ze studni wchodzi w rachubę. A woda jest czysta, dla pewności jednak jak już się wzbogacę to dam jeszcze raz do ekspertyzy Wunia - lać nie będę, wolę na spokojnie. Lodówki tam nie mam i nie wchodzę w spekulacje "co by było gdyby" bo i po co? A z tego co wiem to właśnie bezpiecznik wysiadł, licznik już jest Marjuszek - nadal o tym myślę, ale rozumiesz ... na to potrzebne są środki płatnicze w postaci banknotów z wizerunkiem różnych takich ważnych postaci ... jak już odnowię ich zapas (maszynka mi się zepsuła ) to będę kombinować Jamles - cieszę się, że Cię widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 30.06.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 braza, ale to szambo musi jeszcze cos miec wiec wyniuchaj ... moje nie nazywalo sie ekologiczne, tylko normalne, a bakteriami zywilam je regularnie co 4 tygodnie, aby zaden zapach z kominka sie nie roznosil ... no nic ... do jakiej pracy trzeba sie zabrac ... wczoraj do bladego switu przy zdjeciach siedzialam i dzisiaj ledwo zwloklam sie z lozka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts