mayland 30.06.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 U mnie na wsi to szambem ekologicznym nazywają zwykłe szambo z rurami drenarskimi odprowadzającymi nieczystości do ziemi. To taka przeróbka zwykłego szamba w poś Jeśli zbiornik jest betonowy i stary to zachodzi prawdopodobieństwo przesiakania wody gruntowej do zbiornika. Ale jak sa rury to idzie wszystko w ziemię. Ot i cała ekologia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Pewnie powybrzydzam, bo szczerze mówiąc zniesmaczona się czuję tą ceną... i nigdy, przenigdy więcej nie zatrudnię nikogo znajomego!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Maylandzia, nie uwierzysz, ale ja, goopia baba, tylko raz zapytałam o to szambo Czekam na byłą właścicielkę żeby szerzej omówić ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.06.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 I słusznie!A z tym szambem to rzeczywiście się zorientuj, bo może wodę w studni masz taką... bardziej żyzną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 A propos wody: wiesz może, jaka instytucja przeprowadza badania czystości wody? Sanepid czy jakaś inna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.06.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Sanepid zbada bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Niestety, wymiękam ... idę spać. Ledwo na oczy patrzę ... możliwe, że to wpływ zmiany pogody Dzięki Maylandziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.06.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 No nic, ja uciekam. Coś mnie wczoraj pogryzło wokół kostek. Mam balony nie stopy. Kostki mi znikneły Robie okłady z borasolu. Moze do jutra zejdzie. Kurcze uczulona jestem na niektóre owady. nei wiem tylko na które Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.06.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2009 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Jamles - może niech Cię z głupich pomysłów zostawiania fm poleczą? właśnie chcę się wyleczyć z tego nałogu ale zamiast iść pobiegać za kosiarką to afery zdjęciowe czytam W taki skwar z kosiarką biegać??? To niezdrowe jest!!! że też dopiero teraz to przeczytałem ale z powodu tego czytania jeszcze na jutro mi trochę zostało a na dobranoc albo dzień dobry, Depesię w&%^*$^%* pomidory chemii uczyłem grzybek jakiś się rozgląda po moich krzokach Ty mnie nie w#$%^&*sz, tylko przyznaj się, czym to popryskałeś. Jak miedzianem, to Ci wybaczę... Brazunia, nie mogę się powstrzymać - czy ja Ci nie mówiłam, żebyś nie brała ekipy znajomego, bo to najgorszy na świecie interes zazwyczaj jest? Tylko, że Ty uparta jesteś, nigdy nie chcesz mnie posłuchać... Nigdy, przenigdy nie rób interesów ze znajomymi, bo nic dobrego z tego nie wyniknie. Parę razy sprawdziłam na sobie, tylko raz znajomy nam się sprawdził i pięknie kafelki połozył i niedrogo wziął. Wszyscy inni uważali, że mogą nas olewać i że mogą drogo wziąć (drożej niż zazwyczaj) bo przecież powinniśmy dopłacić do faktu, że nas zaszczycili. Słonko u nas świeci pięknie z rana. Maksiu, bój się Boga, a co Ty wygadujesz? Sam widzisz, że Warszafka na zlocie gnój zrobiła i po zlocie takoż. Szkoda, już nie będzie, jak bywało. Chyba jeszcze raz przemyślę organizację zlotu Polski zachodniej (od Warszawy na zachód). Z zaznaczeniem, że zdjęcia pójdą do publikacji! I smutne to wszystko jest, i przykre. I popatrzcie, że to widać po niektórych, że są pieniaczami i lubią ferment robić, zawsze jakieś konflikty opisują, w których pokrzywdzeni są bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.07.2009 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Dzień dobry + dwudziestostopniowo już A ma być +32 Gratuluję prundu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.07.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 dzień dobry Wiolaszku czyli masz jak u mnie wczoraj w słońcu 37 zobaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Cześc wszystkim W doopach się co niektórym poprzewracało, ot co!!!! Depsia, Ty mi tu nie wypominaj już i tak wystarczająco jestem wk&*^#a I Agdusie mi wypuścić proszę odpowiednio wcześniej, bo kto mi qurna ścianę zmontuje,cooooo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.07.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Braza, ale że co? w dzienniku nic nie wyczytałam. Coś ze ścianą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 To ja nie pisałam, że ściana z kamieniem pójdzie się sypać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.07.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 No wiem, że ma być rozwalona cała. Ale co? nie umieją jej zburzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 I Agdusie mi wypuścić proszę odpowiednio wcześniej, bo kto mi qurna ścianę zmontuje,cooooo???? Zapomnij. Niedoczekanie. Kto w zeszłym roku nie chciał ich do mnie wypuścić? Nadszedł czas słodkiej zemsty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Wiolasz, zburzyć to ją zburzą, łaski nie robią, ale po co mam płacić za montaż nowej? Z pomocą Agdusiów pójdzie jak po maśle ... męski Agduś to "złota rączka" Depsia .... już nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.07.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Maksiu, bój się Boga, a co Ty wygadujesz? Sam widzisz, że Warszafka na zlocie gnój zrobiła i po zlocie takoż. Szkoda, już nie będzie, jak bywało. Chyba jeszcze raz przemyślę organizację zlotu Polski zachodniej (od Warszawy na zachód). Z zaznaczeniem, że zdjęcia pójdą do publikacji! I smutne to wszystko jest, i przykre. I popatrzcie, że to widać po niektórych, że są pieniaczami i lubią ferment robić, zawsze jakieś konflikty opisują, w których pokrzywdzeni są bardzo... DPS - bardzo przykre to co mówisz Ja jestem jedną z tej Warszafki i czuję się bardzo urażona tym stwierdzeniem, gdyż żadnego gnoju na zlocie i po zlocie nie zrobiłam. Przede wszystkim tam Cię nie było, więc nie możesz wygłaszać takich opinii. I to jest w tym najgorsze - najwięcej mają jak zwykle do powiedzenia ludzie, których nie było A spotkanie było super i tyle mam do powiedzenia Brazunia - bardzo przepraszam, że zaśmiecam komenty, ale zrobiło mi się bardzo przykro i musiałam odpisać miłego dnia Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Uuuuu .... przyznam, że nie wiem jak się zachować .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts