Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

U mnie na wsi to szambem ekologicznym nazywają zwykłe szambo z rurami drenarskimi odprowadzającymi nieczystości do ziemi. :roll: To taka przeróbka zwykłego szamba w poś :lol: Jeśli zbiornik jest betonowy i stary to zachodzi prawdopodobieństwo przesiakania wody gruntowej do zbiornika. Ale jak sa rury to idzie wszystko w ziemię. Ot i cała ekologia.

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jamles - może niech Cię z głupich pomysłów zostawiania fm poleczą? :oops: :p

właśnie chcę się wyleczyć z tego nałogu

ale zamiast iść pobiegać za kosiarką to afery zdjęciowe czytam :-? :wink:

W taki skwar z kosiarką biegać??? To niezdrowe jest!!!

że też dopiero teraz to przeczytałem :evil:

ale z powodu tego czytania jeszcze na jutro mi trochę zostało

a na dobranoc albo dzień dobry, Depesię w&%^*$^%*

pomidory chemii uczyłem 8) grzybek jakiś się rozgląda po moich krzokach :evil:

Ty mnie nie w#$%^&*sz, tylko przyznaj się, czym to popryskałeś. Jak miedzianem, to Ci wybaczę... :wink:

Brazunia, nie mogę się powstrzymać - czy ja Ci nie mówiłam, żebyś nie brała ekipy znajomego, bo to najgorszy na świecie interes zazwyczaj jest? :(

Tylko, że Ty uparta jesteś, nigdy nie chcesz mnie posłuchać... :-?

Nigdy, przenigdy nie rób interesów ze znajomymi, bo nic dobrego z tego nie wyniknie. Parę razy sprawdziłam na sobie, tylko raz znajomy nam się sprawdził i pięknie kafelki połozył i niedrogo wziął. Wszyscy inni uważali, że mogą nas olewać i że mogą drogo wziąć (drożej niż zazwyczaj) bo przecież powinniśmy dopłacić do faktu, że nas zaszczycili. :-?

Słonko u nas świeci pięknie z rana. :D

Maksiu, bój się Boga, a co Ty wygadujesz? Sam widzisz, że Warszafka na zlocie gnój zrobiła i po zlocie takoż. Szkoda, już nie będzie, jak bywało.

Chyba jeszcze raz przemyślę organizację zlotu Polski zachodniej (od Warszawy na zachód). Z zaznaczeniem, że zdjęcia pójdą do publikacji!

I smutne to wszystko jest, i przykre. I popatrzcie, że to widać po niektórych, że są pieniaczami i lubią ferment robić, zawsze jakieś konflikty opisują, w których pokrzywdzeni są bardzo... :-?

Cześc wszystkim :D

W doopach się co niektórym poprzewracało, ot co!!!!

Depsia, Ty mi tu nie wypominaj już i tak wystarczająco jestem wk&*^#a :-?

I Agdusie mi wypuścić proszę odpowiednio wcześniej, bo kto mi qurna ścianę zmontuje,cooooo???? :wink:

I Agdusie mi wypuścić proszę odpowiednio wcześniej, bo kto mi qurna ścianę zmontuje,cooooo???? :wink:

Zapomnij. 8)

Niedoczekanie. 8)

Kto w zeszłym roku nie chciał ich do mnie wypuścić?

Nadszedł czas słodkiej zemsty. 8) :p :wink:

Maksiu, bój się Boga, a co Ty wygadujesz? Sam widzisz, że Warszafka na zlocie gnój zrobiła i po zlocie takoż. Szkoda, już nie będzie, jak bywało.

Chyba jeszcze raz przemyślę organizację zlotu Polski zachodniej (od Warszawy na zachód). Z zaznaczeniem, że zdjęcia pójdą do publikacji!

I smutne to wszystko jest, i przykre. I popatrzcie, że to widać po niektórych, że są pieniaczami i lubią ferment robić, zawsze jakieś konflikty opisują, w których pokrzywdzeni są bardzo... :-?

DPS - bardzo przykre to co mówisz :cry: Ja jestem jedną z tej Warszafki i czuję się bardzo urażona tym stwierdzeniem, gdyż żadnego gnoju na zlocie i po zlocie nie zrobiłam. Przede wszystkim tam Cię nie było, więc nie możesz wygłaszać takich opinii. I to jest w tym najgorsze - najwięcej mają jak zwykle do powiedzenia ludzie, których nie było :(

A spotkanie było super :D i tyle mam do powiedzenia :D

Brazunia - bardzo przepraszam, że zaśmiecam komenty, ale zrobiło mi się bardzo przykro i musiałam odpisać :(

miłego dnia Wszystkim życzę :D