Maluszek 01.07.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Brazuniu - nie musisz nic robić a i mam nadzieję, że jestem nadal mile widziana w Twoim wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.07.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Dobry. Kurde ale się porobiło. Brazunia - prądu gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Słuchajcie, to może tak, żeby nie było nieporozumień!!!! Mam nadzieję, że nikt się obrazi: wyjaśniam co następuje: nie podoba mi się zadyma, jaką zrobiły dwie - dosłownie dwie - osoby o te zdjęcia! Dla mnie jest to nieporozumienie i trwanie za wszelką cenę przy swoich racjach, bez umiejętności krytycznego spojrzenia na całość! Nie podoba mi się jednakoż sposób, w jaki później zostały przez niektóre osoby potraktowane! Udział w imprezie, na której jest 100 osób i co najmniej co druga ma aparat fotograficzny to ryzyko, że prędzej czy później nasza facjata gdzieś w necie wylizie - albo się na to ryzyko decydujemy, albo nie jedziemy!!! Tyle lat odbywały się Zloty, tyle lat ludzie wklejali zdjęcia jak leci - wszystkie, jakie sami robili! Nikt do nikogo nie miał pretensji!! I nagle - o matko - katastrofa, bo moje zdjęcie jest, a ja nie wyraziłam na to zgody!!! W tym momencie ja osobiście wymiękłam! To, co później się działo w wykonaniu jednej i drugiej strony to była żenada - niepotrzebna!!! Można było spokojnie załatwić te sprawy na priva i oszczędzić innym tego wszystkiego. Ja czułam się zniesmaczona !! Tyle!! Proszę o jedno: nie chcę już na temat rozmawiać! Powiedziałam swoje zdanie, jestem zaskoczona reakcją różnych ludzi, bardzo niemile zaskoczona, ale to nie znaczy, że mam ochotę jeszcze to wałkować, na pewno nie tutaj. Cenię i lubię wielu ludzi z FM i chcę, żeby tak zostało!! Uffff ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.07.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Braza popieram Cie całkowicie.Kurde Ty mądra kobita jesteś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.07.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Braza - przede wszystkim tamten wątek powinno się od razu zamknąć i nie doszłoby do takiej przepychanki. Każda ze stron ma swoje racje i już. Szanuję obydwie. Choć w tej sprawie mam swoją własną opinię. A poza tym pisałam Daggulce, że mimo iż czasami się nie zgadzamy w różnych kwestiach co jest zupełnie normalne to jeśli przychodzi co do czego to potrafimy razem mimo dzielących nas różnic stanąć po jednej stronie miłego dnia Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Też miłego!!! U mnie słoneczko i ciepełko .... aż mi trudno uwierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.07.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 u mnie po raz pierwszy od trzech dni pochmurno i jest super miałam już dość tego upału Qurka jak to jest jak pada deszcz to niedobrze jak długo jest goroąco to też niedobrze I weź tu dogódź ludziskom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Ciepełko to ja lubię bardzo, nawet bardzo bardzo! Przy temperaturze poniżej 20* jakoś mi inteligencja spada ... ciekawe dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.07.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 U Was ciągle ciepło a u nas kicha. Wczoraj byłuy cztery burze i dopiero po 17 było pewne że nie będzie lało. Dzisiaj od rana pięknie, ale znając życie pewnie znowu poleje. Za rózowo nie może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.07.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 pewnie mnie zlinczujecie, ale ja tęsknie do zimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Ty tęsknisz, czy Twoja Luna Wiolasz .. nie bluźnij!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.07.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 wiolasz ????? u mnie zima skończyła się w kwieniu, wybacz...[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.07.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Wiolaszku masz spore szanse na lincz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.07.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Wiedziałam no ja tęsknię mniej, u mnie chodzi bardziej o brak upałów. Luna chyba okociłaby sie za śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Lunie się nie dziwię, ale Tyyyyy Wentylator se kup, a nie bezeceństwa wypisujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.07.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 ja najbardziej lubię jak na zewnątrz jest 22-23 stopnie. Jest ciepełko, człowiek się nie przemęcza. Zwierza się nie męczą i jest fajnie. Ogólnie to ja z tych ciepłolubnych jestem ale te ostatnie temperatury dają mi mocno w kość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.07.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Luuudzie ... precz z ziabem i zima Dopiero teraz wiem, ze zyje Wczoraj tracalo o 30 stopienkow i to bylo to! Dzisiaj cieplo, ale cos wisi w powietrzu ... Cisnienie domyka mi oczy i wlasciwie moglabym zasnac na stojaco ... moze dlatego, ze ja juz od 5.10 na nogach, a od 6.00 na treningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 To gdzie Wy mieszkacie, w tropikach U mnie wczoraj było 25* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.07.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Braza u mnie wczoraj 37 w słońcu co najmniej a dzisiaj przypuszczam że może być więcej jakbym mogła to bym nago siedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.07.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Braza, u mnie jest +33 w cieniu od 3 dni. Koszmar. chcę lodówkę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts