braza 01.07.2009 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Wusia, dawaj!!!!!! Tylko zdjęcie zrób Amberciu, Ty masz zacięcie Mgła idzie ... chłodno się robi ... i po ki gwizdek ja się chwaliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.07.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Właśnie byłam na zewnątrz - ale miły chłodek U nas od 3 dni tak 32 stopnie w cieniu było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.07.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Tematyczniehttp://facet.wp.pl/kat,1007819,wid,11265920,wiadomosc.html?ticaid=184e1 jestem blisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.07.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Braza nie mogę taż w robocie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 No nie Wiolasz, ale ciekawostkę wypatrzyłaś! Czego to ostatnio nie wymyślą! O wieszaniu w czasie halnego to wiedziałam, ale to .... Wusia, to se w pracy goła posiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.07.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 i mi kolega zza biurka na serce zejdzie nie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.07.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Wusia, powiesz, że to przez upał padło Ci na mózg A ja właśnie odcedziłam sok z truskawek i się gotuje i sok i dżem. Mój pierwszy to dlatego tak się chwalę, bo nie wiem czy wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Maksiu, bój się Boga, a co Ty wygadujesz? Sam widzisz, że Warszafka na zlocie gnój zrobiła i po zlocie takoż. Szkoda, już nie będzie, jak bywało. Chyba jeszcze raz przemyślę organizację zlotu Polski zachodniej (od Warszawy na zachód). Z zaznaczeniem, że zdjęcia pójdą do publikacji! I smutne to wszystko jest, i przykre. I popatrzcie, że to widać po niektórych, że są pieniaczami i lubią ferment robić, zawsze jakieś konflikty opisują, w których pokrzywdzeni są bardzo... DPS - bardzo przykre to co mówisz Ja jestem jedną z tej Warszafki i czuję się bardzo urażona tym stwierdzeniem, gdyż żadnego gnoju na zlocie i po zlocie nie zrobiłam. Przede wszystkim tam Cię nie było, więc nie możesz wygłaszać takich opinii. I to jest w tym najgorsze - najwięcej mają jak zwykle do powiedzenia ludzie, których nie było A spotkanie było super i tyle mam do powiedzenia Brazunia - bardzo przepraszam, że zaśmiecam komenty, ale zrobiło mi się bardzo przykro i musiałam odpisać miłego dnia Wszystkim życzę Maluszku - pisałam PW, ale napiszę i tutaj - BARDZO CIĘ PRZEPRASZAM. Chcę napisać, że to moja wina, bo nie wyraziłam się jasno, o co mi chodzi... A chodziło mi o to, że słowo "Warszafka", pisane przez f, jest synonimem osób, które z wielkiego miasta pochodzą, ale zachowują się, jakby pochodziły z lasu (nie obrażając lasu... ), kapryszą, mają jakieś dziwne problemy i jeszcze do tego przerzucają te problemy na wszystkich i angazują w nie wszystkich. Absolutnie nie miałam na myśli wszystkich osób z Warszawy, bo najczęściej są to wspaniali ludzie, tacy jak Ty właśnie, Nefer czy nasz Komtur Mazurski i wielu, wielu innych. Mogłam to od razu napisać, przepraszam za to i przykro mi bardzo, że stałam się powodem Twojego zdenerwowania. Pokornie proszę o wybaczenie... Mam nadzieję, że dasz się przeprosić i nie będziesz omijać mnie z daleka, bo dla mnie byłaby to wielka szkoda. Wybaczysz, Maluszku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.07.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Wiolaszku a chwal sie chwal ja w zeszłym roku robiam pierwszy raz dżemik truskawkowy i w sumie wyszedło bardziej jak powidełka z kawałkami truskawek ale z kromki nie ucieka i Synusiowi strasznie smakują wiec wiesz te pierwsze najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.07.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Moja Julka obiecała nie jeść kupowanego, bo przecież mama juz robi dżem na naleśniki Ważne, zeby słodki był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Wusia, powiesz, że to przez upał padło Ci na mózg A ja właśnie odcedziłam sok z truskawek i się gotuje i sok i dżem. Mój pierwszy to dlatego tak się chwalę, bo nie wiem czy wyjdzie Dzielna dziewczynka! Nie gotuj za długo, króciutko, bo ściemnieją, a wtedy nie uratujesz koloru. Jak chcesz mieć mazię jednolitą, to lepiej tłuczkiem do ziemniaków rozgnieść, a jak nie, to ściągaj z ognia i wkładaj do słoików biegusiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.07.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Cze dziewczyny Duchota u mnie straszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.07.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Depesia, dodałam do nich ciut soku z cytryny, wczesniej roztłukłam tłuczkiem i teraz jest maziajka. Ale dopiero wstawiłam więc muszę jeszcze podgotować. Jutro powiem, czy mi wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.07.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Depsiu - wszystko jest ok wiola - a kiedy będziesz częstować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Królik, jesteś U mnie też duchota - to z doniesień córci, pogoniłam Ją z psuką ... niech w końcu zacznie coś robić, a nie tylko ślicznie wyglądać Wiolasz, masz mój podziw, jedyne co popełniam czasami w związku ze słoikami to ogórki i raz udało mi się paprykę po węgiersku zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.07.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Cze dziewczyny Duchota u mnie straszna ja sobie wypraszam az taka straszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.07.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Królik, jesteś U mnie też duchota - to z doniesień córci, pogoniłam Ją z psuką ... niech w końcu zacznie coś robić, a nie tylko ślicznie wyglądać moja się obija w Łukęcinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Duchu, no żesz ... Królik, mojej nie potrzebny wyjazd, jak się okazuje, obija się koncertowo i na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.07.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Dzień dobry przyszłam powiedzieć jesssssssssu zgaście mi to słońce Wiolasz - nius niesamowity - upały w Angli 18 stopni + to przy takiej temperaturze jak u mnie całe miasto powinno sobie w łeb strzelic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Po co gasić, u mnie chłodno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts