Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maksiu, bój się Boga, a co Ty wygadujesz? Sam widzisz, że Warszafka na zlocie gnój zrobiła i po zlocie takoż. Szkoda, już nie będzie, jak bywało.

Chyba jeszcze raz przemyślę organizację zlotu Polski zachodniej (od Warszawy na zachód). Z zaznaczeniem, że zdjęcia pójdą do publikacji!

I smutne to wszystko jest, i przykre. I popatrzcie, że to widać po niektórych, że są pieniaczami i lubią ferment robić, zawsze jakieś konflikty opisują, w których pokrzywdzeni są bardzo... :-?

DPS - bardzo przykre to co mówisz :cry: Ja jestem jedną z tej Warszafki i czuję się bardzo urażona tym stwierdzeniem, gdyż żadnego gnoju na zlocie i po zlocie nie zrobiłam. Przede wszystkim tam Cię nie było, więc nie możesz wygłaszać takich opinii. I to jest w tym najgorsze - najwięcej mają jak zwykle do powiedzenia ludzie, których nie było :(

A spotkanie było super :D i tyle mam do powiedzenia :D

Brazunia - bardzo przepraszam, że zaśmiecam komenty, ale zrobiło mi się bardzo przykro i musiałam odpisać :(

miłego dnia Wszystkim życzę :D

Maluszku - pisałam PW, ale napiszę i tutaj - BARDZO CIĘ PRZEPRASZAM. Chcę napisać, że to moja wina, bo nie wyraziłam się jasno, o co mi chodzi... :oops:

A chodziło mi o to, że słowo "Warszafka", pisane przez f, jest synonimem osób, które z wielkiego miasta pochodzą, ale zachowują się, jakby pochodziły z lasu (nie obrażając lasu... :roll: ), kapryszą, mają jakieś dziwne problemy i jeszcze do tego przerzucają te problemy na wszystkich i angazują w nie wszystkich.

Absolutnie nie miałam na myśli wszystkich osób z Warszawy, bo najczęściej są to wspaniali ludzie, tacy jak Ty właśnie, Nefer czy nasz Komtur Mazurski i wielu, wielu innych.

Mogłam to od razu napisać, przepraszam za to i przykro mi bardzo, że stałam się powodem Twojego zdenerwowania. Pokornie proszę o wybaczenie... :oops: :oops: :oops:

Mam nadzieję, że dasz się przeprosić i nie będziesz omijać mnie z daleka, bo dla mnie byłaby to wielka szkoda. :(

Wybaczysz, Maluszku? :oops:

Wiolaszku a chwal sie chwal :wink: ja w zeszłym roku robiam pierwszy raz dżemik truskawkowy i w sumie wyszedło bardziej jak powidełka z kawałkami truskawek ale z kromki nie ucieka i Synusiowi strasznie smakują wiec wiesz te pierwsze najlepsze :lol:

Wusia, powiesz, że to przez upał padło Ci na mózg :lol:

A ja właśnie odcedziłam sok z truskawek i się gotuje i sok i dżem. Mój pierwszy to dlatego tak się chwalę, bo nie wiem czy wyjdzie :oops:

Dzielna dziewczynka! :D

Nie gotuj za długo, króciutko, bo ściemnieją, a wtedy nie uratujesz koloru.

Jak chcesz mieć mazię jednolitą, to lepiej tłuczkiem do ziemniaków rozgnieść, a jak nie, to ściągaj z ognia i wkładaj do słoików biegusiem. :wink: :D

Królik, jesteś :D

U mnie też duchota - to z doniesień córci, pogoniłam Ją z psuką ... niech w końcu zacznie coś robić, a nie tylko ślicznie wyglądać :wink: :D

Wiolasz, masz mój podziw, jedyne co popełniam czasami w związku ze słoikami to ogórki i raz udało mi się paprykę po węgiersku zrobić.

Dzień dobry przyszłam powiedzieć :D

jesssssssssu zgaście mi to słońce :roll:

Wiolasz - nius niesamowity - upały w Angli 18 stopni + :lol: :lol: :lol:

to przy takiej temperaturze jak u mnie całe miasto powinno sobie w łeb strzelic :roll: