malka 01.07.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Po co gasić, u mnie chłodno to weż trochę ode mnie - plizzzzzzzzzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Mogiem wzionść.... przesyłaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.07.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Moje dziecie wybrało sie do kuzynki. Pewnei też odbija sie koncertowo i w dodatku kawalerke ma jeszcze wokół W piątek ma wrócić. Dziś wybierają sie na basen....jak wstaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.07.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 posyłam http://www.ekartki.pl/cards_files/18/18641_tn_sloneczko.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Maluszku - bardzo się cieszę, że wybaczasz... U nas teraz duszno już bardzo się zrobiło. Chociaż słońce już się schowało, to bardzo gorąco i wilgotno jest. Chyba zacznę się zastanawiać nad przeprowadzką do północnej Norwegii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Te egzemplarze chyba już tak mają Ale ja też jestem taki egzemplarz no i ... konflikt murowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Malka, no patrz jak mu dobrze http://1.bp.blogspot.com/_lddFFu6s4yQ/SP45jbqzMAI/AAAAAAAACWQ/4eG5PAB2zfs/s400/7.gif Depsia, ta północna Norwegia to nawet nie głupi pomysł, wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Po co gasić, u mnie chłodno a u mnie od neidzieli upał i mam go już dość. Ciężko dogodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Kasia ... normalka Dobra, lecę szukać jakiejś używanej lodówki w dobrym stanie ... jakieś pomysły ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.07.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 no ja nie moooge ... a Wy znowu narzekacie ... jak nic przegnacie mi to ciepelko, no przegnacie Maja w siodmy niebie ... w koncu nie marznie, a gdy pada, to pada na cieplo wiec prawie jak w saunie ... Plusz chyba troche mniej ucieszony, bo zarosl mi chlopak na tej jagniecine wzorcowo ... Zawsze biedak mial futro zdziesiatkowane przez alergie, ale jak widac dietka sluzy i maly niedzwiadek z niego brazunia, ja to w sumie sie nie dziwie, ze Twoja chce tylko "pieknie wygladac" ... a pamietasz Kochana jakie my mialysmy cele w Jej wieku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Ambercia, wiem, że tego Twojego posta to ja córci przeczytać nie pozwolę!! Moja Katunia ledwo dyszy na dworze ... słońca nie ma, bo zamglone, wiaterek wieje ale i tak jest za duszno jak dla niej. Siedzi w domciu, bo tu chłodek, wieczorkiem pójdziemy na jakieś bieganko za kijem Dobra spada, bo w życiu nie wyjdę!!!! Miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.07.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 braza, rany Boskie juz od paru dni mialam Ci cos napisac i skleroza ogromna jakos stoi mi w przeszkodzie ... Po pozytywnych probach z Ksiezniczka, Moj rzekl ze jedziemy pod koniec sierpnia na pare dni w Bieszczady. Oprocz sesji, ktore tam bede robic, mam tez znalezdz jakas stajnie i zabukowac instruktora Lekam sie i ciesze ogromniasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Depsia, ta północna Norwegia to nawet nie głupi pomysł, wiesz No generalnie, to ja innych nie miewam, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.07.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Depsiu - wszystko jest ok wiola - a kiedy będziesz częstować? jak bedzie czym, to postaram sie wysłać Braza, nie chwal dnia...jak wyjdzie dżem to zrobie i ogórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Jestem. Lodówki nie znalazłam Ambercia, to jak to tak, Księżniczka była gotowa nieba Ci przychylić, a Ty teraz na obcych koniach .... Powodzenia Na początek poproś o "profesora" zawsze to bezpieczniej Depsia, już takie mniemanie o sobie masz, że normalnie .... Wiolasz, nie chwalę, dżem na pewno wyjdzie (jeno nie wiadomo, czy będzie zjadliwy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 U nas we wsi to wszyscy mówią, że ja najmądrzejsza jestem. Zwłaszcza, jak wreszcie przestanę gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Jak przyjedziesz do mnie to też będę tak mówiła ... za blisko będe, żeby się wyłamać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.07.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Ambercia, to jak to tak, Księżniczka była gotowa nieba Ci przychylić, a Ty teraz na obcych koniach .... boshe ... teraz to mi w piety poszlo az ... tylko Ksiezniczce nie mow, zem taki niewdziecznik i paskud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Okey ... nie powiem ... chyba ... a jak mnie najdzie na zwierzenia, to co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.07.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Ambercia soso salsa mi sie spodobał Dzieki! Ale ładny dzien dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts