anjamen 01.07.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 piekne zdjecia, piekne modelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.07.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 normalnie jeszcze szczęki pod biurkiem szukam modelki piękne nie zaprzeczę ale te zdjęcia same w sobie dzieło sztuki Ambercia chylę nisko czoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 No to sobie pokadzimy jeszcze: przez obiektyw aparatu trzeba umieć patrzeć, ja nie potrafię!!! Ambercia i Wind należą do tych szczęśliwców, którzy robią to "naturalnie" i zazdroszczę Im tej umiejętności okrutnie. Pogoda była paskudna, jak już wspomniała Ambercia: pochmurno, siąpił deszcz ... a na zdjęciach wszystko lśni - słońce nie było w stajni, ono było w obiektywach aparatów! Na tym drugim zdjęciu to oczywiście Plusz w objęciach córci ... Majutek jest cudowna, ale to ten włochacz właśnie podbił Karlity serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Ty mnie nie w#$%^&*sz, tylko przyznaj się, czym to popryskałeś. Jak miedzianem, to Ci wybaczę... no to mom przesrane No to nawet nie chcę wiedzieć, co to było. Będziesz teraz w nocy świevcił po tych pomidorach, zobaczysz. A spróbuj zniknąć - i tak Cię po tym świeceniu namierzymy. Też dopiero wróciłam, na wieczorne zakupy mnie wreszcie Sołtys do spożywaczaka wywiózł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Ieeetaaaaa, zaraz tam świecił Z lekka pobłyszczy i przestanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Usunęłam, przepraszam, może to głupie ... ale .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.07.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Wiolasz, nie chwalę, dżem na pewno wyjdzie (jeno nie wiadomo, czy będzie zjadliwy) Już można chwalić Mam 10 słoików, 1 już jemy do naleśników i widziałam zaskoczenie i podziw w oczach męża. Normalnie ma standardowe teksty do chwalenia, nawet jak nie wyjdzie. A dziś szczerze mówił Amber, cudne zdjecia, cudne...O modelkach nie wspomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Gratuluję i szczerze zazdroszczę ... samozaparcia i cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.07.2009 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Wiolasz, nie chwalę, dżem na pewno wyjdzie (jeno nie wiadomo, czy będzie zjadliwy) Już można chwalić Mam 10 słoików, 1 już jemy do naleśników i widziałam zaskoczenie i podziw w oczach męża. Normalnie ma standardowe teksty do chwalenia, nawet jak nie wyjdzie. A dziś szczerze mówił No to chwalę, bardzo chwalę! Cieszę się, że się udało, bo stresa miałam, że jak nie wyjdzie, to moja wina będzie, bo przepis do bani. Smacznego zatem i życzę dalszych sukcesów na polu przetwórstwa domowego! A wszystkim dzień dobry mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.07.2009 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Wiolasz, nie chwalę, dżem na pewno wyjdzie (jeno nie wiadomo, czy będzie zjadliwy) Już można chwalić Mam 10 słoików, 1 już jemy do naleśników i widziałam zaskoczenie i podziw w oczach męża. Normalnie ma standardowe teksty do chwalenia, nawet jak nie wyjdzie. A dziś szczerze mówił No to chwalę, bardzo chwalę! Cieszę się, że się udało, bo stresa miałam, że jak nie wyjdzie, to moja wina będzie, bo przepis do bani. Smacznego zatem i życzę dalszych sukcesów na polu przetwórstwa domowego! A wszystkim dzień dobry mówię. Kochaniutka, to TWOJA ZASŁUGA Jeszcze raz wielkie podziękowania i ukłony Teraz rodzina oczekuje moich pierwszych ogórków konserwowych. Ja też, szczególnie że sama jem je jak szalona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.07.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Doberek. Cholera na zdjęcia się nie załapałam. Ale dobra. Piękne na pewno były. U nas od wczoraj gorącą,,, GO RĄ CO. Nareszce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.07.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Wiolasz, nie chwalę, dżem na pewno wyjdzie (jeno nie wiadomo, czy będzie zjadliwy) Już można chwalić Mam 10 słoików, 1 już jemy do naleśników i widziałam zaskoczenie i podziw w oczach męża. Normalnie ma standardowe teksty do chwalenia, nawet jak nie wyjdzie. A dziś szczerze mówił to chwalę :D i czekam na słoiczek konserwowymi też nie pogardzę dzień doberek Wszystkim u nas pochmurno - może dzisiaj będzie już chłodno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.07.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Wiolasz, nie chwalę, dżem na pewno wyjdzie (jeno nie wiadomo, czy będzie zjadliwy) Już można chwalić Mam 10 słoików, 1 już jemy do naleśników i widziałam zaskoczenie i podziw w oczach męża. Normalnie ma standardowe teksty do chwalenia, nawet jak nie wyjdzie. A dziś szczerze mówił to chwalę :D i czekam na słoiczek konserwowymi też nie pogardzę dzień doberek Wszystkim u nas pochmurno - może dzisiaj będzie już chłodno To może poczekaj jeszcze trochę, zrobię konserwówki i wyślę razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.07.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 A ja sie nie zalapalam na zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2009 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Witam ... ze smutkiem Tata Piątki niestety odszedł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.07.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Wlasnie przeczytalam ta smutna wiadomosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.07.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Witam ... ze smutkiem Tata Piątki niestety odszedł... wpadam tutaj taka rozbuchana wczesnie rozpoczetym dniem, a tu taka wiadomosc Strasznie mi przykro ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2009 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 No właśnie ... ja też zasiadłam do odczytywania wiadomości ... napisałam do Piąteczki sms-a i ..... Eeeeehhhh .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.07.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Doberek smutna wiadomość buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Kjójik ... http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/183.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts