wiolasz 02.07.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Jaka smutna wiadomosć.Piąteczko straszxnie mi przykro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.07.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Kjójik ... http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/183.gif ja też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.07.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Wpadłam nadrobić zaległości. Czemu, kiedy mnie nie ma, wszyscy dostają słowotoku, a kiedy jestem, nie ma z kim pogadać? Piąteczko, serdecznie współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.07.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 dzień dobry też mnie ta smutna wiadomość w krzesło wbiła od razu słońce świeci mniej wesoło Piąteczko strasznie mi przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Agduś, masz pecha A na sms-y to się odpowiada Idę kupić cukierki księżniczce, poprzednie szczury wrąbały - 2 paczki!!!! Mam nadzieję, że im zaszkodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.07.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Nadrobię zaległości jak się z czymś uporam , na razie donoszę że Zytka już w stajni angielskiej stoi (tzn otwartej) Znowu musiała mocne antybiotyki brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.07.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Dzień dobry. To ma być wyraz zachwytu. Podczytywałam Twój dziennik wcześniej, ale drugiej strony nie widziałam. Ale cudo dziewczyno znalazłaś. Tam jest przepięknie. Nie wiem, co zostało postanowione w sprawie kolorów, ale osobiście jestem za oliwką z dzikim winem, a belki są takie "nastrojowe" i jak dla mnie dodają domkowi charakteru. Tylko, że ja mam zboczenie na punkcie wiejskich klimatów i tego typu dodatków. Piaskowiec mi sie nie podoba, ale chyba jest zrywany. Może gdyby był inaczej położony, bo efekt fali zupełnie do niego nie pasuje. No i z belkami razem wyglądali niezbyt strawnie. A podwórko to jedna wielka bajka. I te modrzewie....... Czekam na kolejne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.07.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Agduś, masz pecha A na sms-y to się odpowiada Idę kupić cukierki księżniczce, poprzednie szczury wrąbały - 2 paczki!!!! Mam nadzieję, że im zaszkodzą Obawiam się, że nie zaszkodzą, a sms-a zauważyłam przed chwilą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2009 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Witam popołudniowo! Zapas cukierków odnowiony, teraz jakiegoś tytanowego sejfu szukam, żeby te gołoogoniaste france znowu się nie dorwały ... zwykłą stal przegryzą mendy na pewno Verunia ... Zyta znowu kaszle?? Dobrze, że ją przestawiłaś do angielskiego boksu. Każ też podawać moczone siano, a jeśli owiec jest gnieciony to też moczony - nie gnieciony może być suchy, nie kurzy się tak z niego. I o tych musli Ovatora pamiętaj, zresztą, nie musi to być Ovator, byle z dodatkiem ziół ułątwiających oddychanie. Brazylce pomogło: wiosna z całym dobrodziejstwem alergenów minęła a księżniczka ani razu nie zakaszlała (tfu..tfu..tfu...). Amalfi, belki zostają, będą jednak przemalowane na jaśniejszy kolor - w salonie sufit jest dość wyraźnie obniżony, te ciemne belki jeszcze potęgują efekt jego "spadania". Oliwka będzie na pewno, co do dodatkowych kolorów to się obaczy. O rany, ale się rozpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.07.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Tu były zdjęcia ... Naprawdę na trochę były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 02.07.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 bywam, no, zdyszana - ale ja już jedną nogą na wakacjach i urlopie no proszę o wyrozumiałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.07.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 A ja sie nie zalapalam na zdjecia I JA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 02.07.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 oo a gacie różowe dzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.07.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 No przecie są. U nas znowu dzika burza była. Ulewa taka, że ściany chałupy (szczytowa) przemokły do pokoju! Woda leciała prawie poziomo, jak z sikawki strażackiej. Baseny to chyba na bank się przeleją, a ile tam deszczówki z różnościami naleciało, to na setki litrów chyba trzeba liczyć. Teraz bierz to chloruj i filtruj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Kasica, gdzie masz gacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.07.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Znów wichry po Polsce jakieś gacie noszą? U nas nie padało, ale ziemia jeszcze pod skorupką mokra. Rosy dużo, więc rano wygląda, jakby trochę popadało w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.07.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Kasica, gdzie masz gacie ja porzonna jestem to i gacie mam na tyłku. Dostałam linka, piekne zdjęcia, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 02.07.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 a ja, to od mcaochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.07.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Amalfi, belki zostają, będą jednak przemalowane na jaśniejszy kolor - w salonie sufit jest dość wyraźnie obniżony, te ciemne belki jeszcze potęgują efekt jego "spadania". Oliwka będzie na pewno, co do dodatkowych kolorów to się obaczy. A nie da sie tych belek oskrobać? Tak sobie tylko mysle. Czym sa pomalowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 02.07.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 a ja, to od mcaochy i ja wieczór bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts