Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Skoro tak twierdzisz Depsiu ... wstałam :-?

Dzień dobry :D

Jestem z Ciebie dumna, że wstałas, chociaż wiem, że to nie moje stwierdzenia się przyczyniły do tego, a budzik Twojej osobistej progenitury. 8) :D

Robisz coś? :roll:

Robię, a właściwie robiłam bo właśnie skończyłam: wyliczałam, ile potrzebuję farby na pomalowanie domu .... matko, dlaczego to takie trudne jest :o

Jak mój drogi Psychol się w tym połapie (bo to On będzie kupował farbę, w Castoramie jest 5 zł. tańsza niż u mnie) to schylę przed Nim czoła :-?

Psychol to Psychol, Jamlesiku, diabli Go tam wiedzą, kto On jest, ale na pewno szybciej sie polapie w tych wyliczeniach, niz ja :-?

Pałetałam się poza granicami ... pojmowania też :D

P.S. Naprawdę nikt nie zagląda do dziennika? A ja takie dzieło tam popełniłam..

Hejka!

Ja na dzisiaj skończyłam. Pewnie gdyby nie kochane komarzyce, to jeszcze bym po ciemku coś malowała, ale mało mnie bestie nie liofilizowały. Czosnek na komarzyce nie działa (posmarwałam się cała!). Za to podobno pomaga na wampiry, więc dzisiaj żaden mnie nie dopadnie (mąż też - efekt uboczny :wink: ).

Wyobraźcie sobie, że pod kniec dnia w uprzejmym towarzystwie chmary napalonych komarzyc (inne chyba są) malowałam pędzelkiem - takim dziecinnym, jak do szkoły - ... kostkę brukową przed domem. Różne są kółka zainteresowań... Sąsiad na ten przykład kilka razy dziennie przyjeżdża z wielkim młotem i rozbija ten swój gruz nawieziony dużym nakładem sił i środków, a ja chodniczek pędzelkiem maluję...

Amberciu, tak przypuszczałam, że tylko Ty zauważysz i docenisz dzieło moje!

Tak mnie naszło ... nudy w tym moim dzienniku ostatnio to się trochę rozerwać chciałam. A córcia fotkę strzeliła świetną - aż się prosiło :D

Byłam spakowana - i rozpakowałam, bo stwierdziłam, że same do niczego nie potrzebne aktualnie klamoty upchałam w kartonach :-?

Bardzo żarcik mi się podoba, taki sympatyczny! :D

Jak to, co masz spakować? :o

Wszystko, co będzie potrzebne do spania i przygotowania jedzenia no i parę ubrań - na początek te na letnie upały i nieco chłodniejsze dni z uwzględnieniem deszczu.

Komputer (koniecznie, z netem w komplecie), komórka i ładowarka.

Pudełko świec w razie braku prądu przy burzy, zapałki.

No i poproś zarządcę, niech przy wolnej chwili trochę drewna do kuchni Ci podszykuje, bo nie wiem, jaką tam kuchenkę alternatywną - masz jakąś małą gazową albo elektryczną?

W sumie taka mała dwupalnikowa gazówka na butlę byłaby niezłym rozwiązaniem w razie konieczności szybkiego zagotowania czegoś.