braza 05.07.2009 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Dzieeeeeń .... doooobryyyyy .... Dziękuję za docenienie mojego dzieła ... człowiek się musi dopraszać .... no.... Kuchenkę kupię elektryczną, taką dwupalnikową na razie ... ja zawsze będę miała konieczność szybkiego zagotowania czegoś Chłodek mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.07.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Czy Ty masz już zlew w Uroczysku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2009 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Nieeeee, a bo co ... kaprys taki mam, żeby sobie do łazienki ze szklankami biegac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.07.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 No cóż - kaprys rzecz święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.07.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Nieeeee, a bo co ... kaprys taki mam, żeby sobie do łazienki ze szklankami biegac Nie zdziw sie ale ja u babci mojej nadal muszę wodę ze studni wiadrem wyciągnąć i z wiadra nalewać. Razem z żyjątkami mało widocznymi, bo te większe wywalam. Ale to najlepsza woda jaką piłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2009 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Aż się boję zapytać o te większe żyjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.07.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 No te wieksze to muchy czy inne chrabąszcze Bierzesz w rękę i fruuu za wiadro.. Ale to były wakacje, boskie. Nawet babcia na fajki podrzucała jak już mi się kasa skończyła. O pysznych bułkach nie wspomnę, jakie robiła z jagodami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.07.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Aż się boję zapytać o te większe żyjątka no jak to, z tych wiekszych to suszi sie ma bry, bry, bry ... super dzien sie zapowiada! Wszak niedziela, czyli czas tylko dla nas i dla naszych psow brazunia, Depsia dobrze napisala, koniecznie komputer z netem! Inaczej byc nie moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Wakacje na wsi ... boszszeeee ... to mleko prosto od krowy ... własne masło - najlepsze wychodziło, gdy się babcię doprowadziło do furii A teraz za mlekiem nie przepadam, o!!!! Cześć Ambercia Net będzie, jak będzie ... niestety ... w tej chwili to wielka niewiadoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.07.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Cześć Ambercia Net będzie, jak będzie ... niestety ... w tej chwili to wielka niewiadoma a ja wierze, ze jakas kawiarenke netowa znajdziesz, albo hot spota i bedzie git! Wazne, abysmy Cie calkiem z oczu nie stracili, bo .... http://img466.imageshack.us/img466/7356/placzek21wv.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 A co to jest ten hot spot?? Dowiadywałam się z lekka o satelitarny net .... matko!!!! Ceny o zawał przyprawiają!!!!! Jeśli nie będę miałą internetu to się pochlastam, jak bony dyny!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.07.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 brazunia, to sa darmowe punkty dostepowe do neta. Musisz miec notebooka z wi-fi. Reszte doczytasz tutaj Zawsze tez mozesz kupic jedna male karte i wyjezdzac na otwarty teren aby pokorzystac Trzeba tylko uwazac, aby duzo na niej nie sciagac, bo limitu nie starczy do konca miesiaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2009 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Trochę skomplikowane ... ale wszystkiego można się nauczyć. Czekam na modem z Orange - Freedom - zobaczymy. Niedługo podłączą mi telefon TePSy, może jednak będzie możliwość Neostrady ... Niewiele już mi możliwości zostało ... właściwie tylko Era no i ten Orange. A teraz to ja próbuję znaleźć jakieś sensowne połączenie z Wawy do Czaplinka, bo może się okazać, że Szanowny na kilka dni przyjedzie do domu w oczekiwaniu na drugi statek. Okazuje się, że w grę wchodzą tylko autobusy ... albo to ja szukać nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.07.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 ejjjj ... no przeciez sa takie polaczenia PKP nie da sie podlinkowac, ale sa mniej wiecej co 1,5 h i jedzie sie ponad 6h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Do K-gu tak, gorzej z Uroczyskiem... Właśnie szukam... Czy przyjedzie teraz, czy na jesieni to i tak muszę znać te połączenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 No i znalazłam ... z przesiadkami Uciążliwe to jest, bo Szanowny ma cholernie ciężki bagaż i takie "przemykanie" z nim z pociągu na pociąg nie wprawia Go w dobry nastrój. Ale, jeśli nie będzie wyjścia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.07.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 No, jeżeli neta nie będzie, to Braza szybciutko Uroczysko sprzeda! Ja w naszym domku dosyć długo z garami biegałam do łazienki na górze. Da się, chociaż na dłuższą metę wkurza. A zlewu wraz z szafką (nową, o ile pamiętam) nie możesz zabrać??? Właściwie to wygląda, jakbyś się na wakacje pakowała, a nie przeprowadzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2009 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Nie mogę, bo będę miała tutaj ludzi przez wakacje. Głupio tak bez zlewu Ich zostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.07.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 A stara szafka? Zlew zostawiłaś czy kupowałaś nowy? Bo jakbyś miała szafkę to sam zlew nawet używaney w komisie można za grosze kupić. Nie pisz tylko, że wywaliłaś bezpowrotnie stare meble, bo Cię zabiję śmiechem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2009 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Wywaliłam, na ki gwizdek mi one??? Jedna szafka stojąca została i dwie wiszące! Zlew też poszedł na wysypisko. A Twoim zdaniem, gdzie ja to miałam trzymać, skoro piwnica wielkości komórki na miotły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts