braza 06.07.2009 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Dlaczego mam paść po zobaczeniu Wero ... chyba moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.07.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Twoje.Zostawię jej przyjemnść zaskoczenia Cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.07.2009 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Dobrze, zostaw. Chyba jednak zalegnę ... już sił nie mam. Dobranoc. Rano zacznie się kołomyja: Uroczysko-miasto-miasto-Uroczysko ... itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.07.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Dobranoc!Miłej przeprowadzki życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.07.2009 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 O rany, ale fajnie, przeprowadzasz się!!! Aż jakoś dziwnie mi, przecież od zawsze w bloku mieszkałaś... Będzie dobrze, tak jak Agduś pisze - przez pierwsze kilka dni będzie... jak na wakacjach, a potem coraz bardziej będzie - u siebie. Kurczę, aż mnie skręca, że przyjechac nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.07.2009 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Rano zacznie się kołomyja: Uroczysko-miasto-miasto-Uroczysko ... itd. powodzenia i sil w zwozeniu klamotow Ale jak dobrze pamietam swoje 3 a wlasciwie po trosze 4 przeprowadzki w ostatnich dwoch latach to bardzo przyjemna sprawa byla Ekscytacja mieszala sie z mega zmeczeniem, a wieczor przynosil bol "calego czlowieka" Mimo to, to fajny czas i takiego Tobie zycze Z powodu prawka bardzo, bardzo mi przykro ... ale tak jak pisza inni, kup se jakis zlom w jednm kawalku i powolutku, od brzozki do brzozki, od studni do plotu i dasz rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.07.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Cześć Przeczytałam tamten wątek o garsonkach. Poczułam niesmak. I tyle powiem. Odnośnie prawka. Braza. Mam je od 3 lat ale po małym wypadku w garażu ojca przestałam jeździć. Jeżdzę od marca tego roku, odkąd mieszkamy na wsi. Dopiero teraz uczę sie jeździć tak naprawdę. Tak jak dziewczyny mówią: kup malucha- jakieś 500-700 zł i jazda.A policji się nie bój, i tak prawka Ci nie zabiorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.07.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Braza gratuluję przeprowadzki. Super (nawet Ci zadroszczę)Prawkiem się za bardzo nie przejmuj , bo jeszcze w jakieś kompleksy wpadniesz. Po prostu ćwiczyć musisz (z małżem swoim a najlepiej z czyimś) Ja zdawałam trzy razy i wiesz co ci powiem dopiero później tak naprawdę nauczyłam się jeździc, wcześniej to jest tylko namiastka, ale jak sama już wsiądziesz w auto i gdzieś musisz pojechać, to dopiero wtedy czujesz się kierowcą. Spokój tylko spokój może Cię uratować. Będzie dobrze. Zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.07.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Kochani - nasza Braza mieszka już na wsi!!! Kazała wszystkich pozdrawiać, nie wie, kiedy się odezwie, bo neta nie ma. Kurczę, jak ja się cieszę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.07.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Braza - no gratulacje wielkie bo to jest przeżycie , że jeszcze raz bym chciała tę pierwsza noc Niech Braza koniecznie zapamieta co jej się sniło na nowym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.07.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 dzień dobry no i teraz mam dylemat cieszyć się czy martwić cieszę się że Brazulka na SWOIM ukochanym Uroczysku martwię się że bez nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 matko, w koncu to się dokonało!!!!!!! SUPER!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.07.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 brazunia, Ty juz wiesz jak sie cieszymy i jak mocno zyczymy powodzonka Jak tylko bedziesz blisko neta pisz co u Ciebie Jak nie bedziesz pisac, bede molestowac Cie sesemesami ... masz to jak w banku boshe ... jak parno ... niedawno wylazlam z basenu a i tak skora skwierczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.07.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 WIELKA SZKODA !!! - to o egzaminie ... GRATULACJE!!! - to o przeprowadzce Dzięki, że w trakcie przeprowadzki znalazłaś czas (jak zwykle zresztą) na odwiedziny moich komentarzy. Bardzo dziękuję ... Powodzenia WIEŚNIARO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.07.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A ja tam będę za tydzień!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.07.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Brazunia! Super, GRATULUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 07.07.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 WIELKA SZKODA !!! - to o egzaminie ... GRATULACJE!!! - to o przeprowadzce Przyłączam się - to o przeprowadzce...szkoda tylko, że netu nie masz... i kto nam będzie radził ?? a trening czyni mistrza zdasz - to o egzaminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 07.07.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 No i mamy w naszym gronie następną wieśniarę!!! Witam serdecznie!! Rozgość się i czuj się jak u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.07.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Brazunia gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.07.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A ja tam będę za tydzień!!!!! Przestaniesz Ty się przechwalać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts