jea 09.07.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Wyślę jej dzisiaj sms-a, może jakoś zdoła odebrać tego priva, ale nie wiem, czy to realne, bo nie ma tam żadnego neta. Yeti - prześlij mi tego samego priva, postaram się jakoś skrócić wiadomość i puścic jej kilkoma sms-ami (telefonu też nie odbierze z braku zasięgu). A sms-y jakoś z przerwami i zrywami tudzież opóźnieniami, ale dochodzą... rozmawiałem dzisiaj z Brazunią zajob ma straszny, neta nie Buziaki dla Was przesyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.07.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 rozmawiałem dzisiaj z Brazunią zajob ma straszny, neta nie Buziaki dla Was przesyła znaczy sie gniazdko mości Faaaaajowsko .... ucalowanka dla brazuni i niezmiennie kciuki za akcje "przesiedleńcy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 09.07.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 (...)prześlij mi tego samego priva(...) Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.07.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 (...)prześlij mi tego samego priva(...) Poszło mi też podeślij, będę jeszcze z Brazą rozmawiał dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 09.07.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Kopia nr 2 poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.07.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Kopia nr 2 poszła doszło...rozumiem, że Ty się wybierasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 09.07.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 dzień dobry bez Brazy jakoś dziwnie nawet baardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 09.07.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 ...no pewnie, że ja... ups, myślałem, że wiadomość jest dość jednoznaczna...Zajrzę tu wieczorkiem, teraz znikam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.07.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 dzień dobry Brazula zrób coś z tym netem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.07.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Doberek dzień dobry bez Brazy jakoś dziwnie nawet baardzo No. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.07.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 .... STRASZNA cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.07.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 I pustka niesamowita, wręcz echo lata.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.07.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Doberek Rozmawiałem dzisiaj z Brazunią, ma się dobrze...dochodzi do siebie po przeprowadzce Pozdrowienia i buziaki dla wszystkich przesyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.07.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 dzięki Królik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Czeeeeeeść Spacyfikowałam jedną 10-latkę w szkolnej kawiarence internetowej i dorwałam się na chwilę!!! Brakuje mi Was jak diabli!! Jamles, Ty jak zwykle praktyczny i rozsądny - to a propos tego jednego gołębia Yeti - jak pisałam, niestety! A w ogóle to witaj W poniedziałek mają podłączyć stacjonarny może uda mi się wywalczyć Neostradę! Monika - no pewnie, że Cię pamiętam .... ojjjj Tyyyyyy!!!! Buziaki duże dla Was!!!! Trzymajcie się ciepło i narozrabiajcie tu czasami, żeby za smutno nie było!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.07.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Czeeeeeeść Spacyfikowałam jedną 10-latkę w szkolnej kawiarence internetowej i dorwałam się na chwilę!!! wierzylam, ze tak bedzie Jak nie neostrada, to przynajmniej po modemie analogowym bedziesz sie mogla polaczyc, a tu juz cos Nastepnym razem przygotuj sobie opis i wypis swojego pierwszego snu Chetnie poczytamy i pointerpretujemy No i jak sie mieszka? Jak dom, obejscie, ptaki, psy ... no pisz jak wpadniesz w siec na dluzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Też mi się dzisiaj udało pogadać. Powoli się urządza, jeszcze jest w lekkim szoku, jeszcze nie do końca się opamiętała, ale ma podłączoną zmywarkę i lodówkę - da radę! Oczywiście, że ciężko jej bez neta, jakoś dziwnie i cicho i pusto, musi sę przyzwyczaić dopiero... Różne nabytki nowe ma, a i spadek niemały został, na przykład dog niemiecki. Do weta trzeba z nim iść, guza jakiegoś ma, chyba w sumie to Braza go zatrzyma, chociaż pewności jeszcze nie ma. Pozdrawiać i ściskać wszystkich kazała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.07.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Ceść Brazuś , wyczaiłam Cię u Tomka i nos mój psi wyczuł, że pewnie tu tez skrobniesz co nieco (ale tak 10-latki atakować , choc niech dziecię się uczy , że live is brutal No to urządzaj się, my tu bedziemy Cie wirtualnie dopingować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.07.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Brazunia, no zeby dziesieciolatki atakowac! mam nadzieje ze szybko nadejdzie czas na blogie lenistwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.07.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 a czego jej się dziwicie przeca to nałóg, bez netu, to cały czas na ssaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts