wu 15.07.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 dzień dobry Brazulka molestuj molestuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.07.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Jakie wilgotno? Upały takie to wietrz wszysko i dosuszaj Zarosla powycinasz to i wilgoci będzie mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.07.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Myślałam, ze coś w dzienniku dała a tu nic.. Domagam sie zdjęcia psa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.07.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 czesc Brazuniu, czy moglabyc te nastolatki czesciej pacyfikowac, brakuje nam ti Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.07.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Znowu spacyfikowałam, tym razem nastolatka Netu nie ma i długo nie będzie Nie wiem już co mam robić. Las dokoła, wilki jakieś ... ja chcę do miastaaaaaaa!!!!!! tez tak mialam I wrocilam Wierze, ze szybko zapanujesz i nad netem i nad wilkami i nad lasem, a wtedy bedzie git! Jak cora sie czuje? Lepiej? Pozdrowionka dla Niej, a dla Ciebie "niech moc" bedzie z Toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.07.2009 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Agdusie do niej pojechali, da radę. Pomoga jej w najpilniejszych sprawach, wyprostują i podniosą morale, wprowadzą ruch i zamieszanie w interesie. Nie sądzę, żeby aż tak łatwo się poddała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.07.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 dzieńdobry Buziaki dla wszystkich od Brazuli mam nadzieję, już tak prywatnie, że szybko z jakimś netem sie zaprzyjaźni bo smuuuuuutno Jej bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.07.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 co nowego na wsi u mnie po burzy to sołtysowi szambo kiblem wylazło w drzewo piedykło i droga nie przejezdna była i ..... tragedia parter domu wypalony od świeczki się zajęło ale te powalone drzewo uratowało mieszkańców, bo straż przyjechała do drzewa a pożar przy okazji ugasiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.07.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 matko, jakie wydarzenia wielkie w takiej wsi To wiecej niż w niejednym miescie się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.07.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 matko, jakie wydarzenia wielkie w takiej wsi To wiecej niż w niejednym miescie się dzieje. ........przez cały rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.07.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Co tam na pomorskiej wsi słychać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.07.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 dobry wieczór Brazusia coś Ci kiepsko molestowanie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.07.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Zadzwoniła wczoraj. Morale jej się trochę podniosło, Agdusie jej pomagają chałupę uładzić i przystosować do zamieszkania. Ma bardzo wilgotno w łazienkach, musi założyć wentylację mechaniczną, przed zimą musi też zrobić lepszy kominek, bo teraz jest tam taki wkład z supermarketu, zimą nic niewart. Ma fajnego doga niemieckiego, Mocarta, psy się jakoś podzieliły terytorium (Katma w domu, Mocart na zewnątrz), więc nie ma z nimi problemów. Myślę, że będzie dobrze, jak Braza przejdzie już ten szok kulturowy to się doskonale przystosuje. Cały czas walczy o dostęp do netu i nie traci nadziei w temacie. Przekazuję niniejszym pozdrowienia dla wszystkich i buziaki serdeczne bardzo!!! To mówiłam ja, DPS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.07.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 dzień dobry bez Brazy jakoś dziwnie Braza wcześniej nie mogłem, ale teraz już tak. Bardzo się cieszę, że już jesteś na "swoim" a ja z braku neta nic nie wiedziałam A tu TAKIE RZECZY Witaj Brazunia w kubie wiejskich dziewuch Pozdrowionka, dasz rade, nie łam się, twardym trza być nie mientkim, a z reszta sama wiesz BĘDZIE DOBRZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.07.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Brazunia ja mniej na forum zagladam a ciekawa jestem co u Ciebie..... Chyba zadzwonie i pogadulimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.07.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 dobry wieczór smutnooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.07.2009 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Boszszeeee, w końcu weszłam. Udało mi się - oczywiście dzięki Agdusiowemu Andrzejowi - podłączyć do neta przez telefon. Teraz trochę częściej będę zaglądać, ale na szaleństwo nie ma szans - straszliwie długo trwa otwarcie strony, czym oni w tej Tepsie przesyłają te dane.... końmi szybciej by dowiózł Depsia napisała właściwie wszystko - jestem, żyję (ledwo, ale jednak), szok kulturowy nadal trwa, demolka chałupy też ma się dobrze, czyli wszystko jak zawsze Buziaki Wam przesyłam, dzięki Kochani że nie spisaliście mnie jeszcze na strat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.07.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Łooo matko i corko No w końcu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.07.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Zrób cos z tym netem bo bardzo cię tu brakuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.07.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Ja zbyt często na FM nie zaglądam, ale naprawdę, bez Brazki jakoś tak smutno się zrobiło:( Mam nadzieję, że wszystko ułoży się jak trzeba - czego mocno Wam życzę! Brazunia trzymaj się cieplutko! Pozdróweczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts