DPS 22.07.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Powoli, da radę, tylko wszystko powoli. Mnie tez bez niej pusto tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.07.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 dobry wieczór Brazulka ale chociaż raz dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.07.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Zrób cos z tym netem bo bardzo cię tu brakuje . Dokładnie. No i jaka fotorelacja by sie przydała, bo chyba wszyscy ciekawi jak sie tam urządzasz. Pozdrawiam i czekam na następny wpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.07.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Nie mogę sie dodzwonić Szkoda. Odzywaj sie częsciej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.07.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Dodzwoniłam się dzisiaj. Jest coraz lepiej, mówi, że wciąż jeszcze nie czuje się u siebie, ale chałupa zaczyna przypominać siedzibę ludzką - dom, a nie tylko budynek. Już drugi raz upiekły z Agduś chleb na zakwasie w tej kaflowej kuchni! Chałupę wietrzą i suszą z tej wilgoci, Katma została nazwana wybrakowanym egzemplarzem ONka, bo gębę drze cały czas. No i chłopa jej brakuje, musi o wszystkim sama decydować, a to nie jest łatwe. No ale - idzie ku lepszemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.07.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 dobry wieczór Brazulka no nie dręcz luda pokaż się częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.07.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Wpadłam na chwilę powiedzieć, że Depsia tp straszny kabel jest Wszystko już powiedziała Bez Agdusiów to bym zginęła z kretesem i dawno ju wróciła do miasta Trzeci telefon od Tepsy już miałąm w sprawie Neostrady, na razie jednak kończy się na zadawaniu serii tych samych bezsensownych pytań, Neostrady nadal nie mam Jak się sprężę to wyskrobię coś w dzienniku, aparat fotograficzny odmówił posłuszeństwa - zdjęć nie będzie - chyba że ukradnę to ustrojstwo Agdusiom... Buziaki duże dla wszystkich!!!! A gdzie Jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 24.07.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Braza: GRATULACJE!!!! Ja tu w takiej błogiej nieświadomości wychowuję mojego ssaka, a tu takie nowiny. Piękne miejsce, cudne po prostu. Jeszcze wszystkiego nie przeczytałam, ale wieczorem, jak mój sysak zaśnie to wszystko nadrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.07.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Brazuś, gdybym wiedziala ze tak rzadko bedziesz zagladac, to wcale bym Ci tego siedliska nie zyczyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.07.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Wpadłam na chwilę powiedzieć, że Depsia tp straszny kabel jest Wszystko już powiedziała Bez Agdusiów to bym zginęła z kretesem i dawno ju wróciła do miasta Trzeci telefon od Tepsy już miałąm w sprawie Neostrady, na razie jednak kończy się na zadawaniu serii tych samych bezsensownych pytań, Neostrady nadal nie mam Jak się sprężę to wyskrobię coś w dzienniku, aparat fotograficzny odmówił posłuszeństwa - zdjęć nie będzie - chyba że ukradnę to ustrojstwo Agdusiom... Buziaki duże dla wszystkich!!!! A gdzie Jamles tukej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.07.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 matko, jakie wydarzenia wielkie w takiej wsi To wiecej niż w niejednym miescie się dzieje. babcia niestety nie przeżyła, a jej czteroletnia wnuczka walczy o życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.07.2009 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 No paczta Państw, od dwóch dni pies z kulawą nogą nie zajrzał Dobrze chociaż, że Jamlesik się znalazł Tak to już jest... Telewizji nie mam, w internecie za bardzo nie posiedzę, nie mam pojęcia, co się dzieje a i tutaj żadnych wieści. Eeeeehhhh życie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.07.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 I jeszcze .... matko, jaki ja dobry chleb upiekłam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 26.07.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Jak to...wszyscy zaglądają tylko nikt nie pisze :D Czekamy na wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.07.2009 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Coś tam skrobnęłąm, na szerszą relację niestety nie ma na razie jednak szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.07.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Ja zagladam, ale sama z sobą to pisać nie bedę. Idę czytać, coś Ty tam nawyrabiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.07.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Tak to jest z marzeniami, trzeba uważyc o czym się marzy bo moze sie spelnic . Myślę ze przywykniesz do tej wsi i lasu ale net ci potrzebny bo zdziczejesz całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.07.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 dobry wieczór Brazulka zaglądamy ooo spróbowałabym Twojego chlebka a co się dzieje parapetówa u Ani była zarąbista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.07.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 No i widzisz, mówiłam, że wieś wymusza inne rzeczy. Ty, a dlaczego Ty nie masz telewizji? Weź se Cyfrę+ albo Polsat każ założyć, bo jak sama będziesz i bez TV nawet to szybko stamtąd uciekniesz, bo sie wściekniesz. Aż mi się rymło. I bez żadnych kabli mi tutaj proszę, ja uprzejmie donoszę. Matko, dobrze się czuję i rymuję. Idę się leczyć z tej przypadłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.07.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 ... ehhhhh ... wiocha http://www.chefpaul.net/smiles/nice1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts