braza 27.07.2009 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Wiochę to ja Chefie mam taką,że mucha nie siada... a niedługo zacznę śpiewać za "Elektrycznymi Gitarami" "... bo ja jestem z lasu ..." o z liściem na głowie będę paradować! Canal+ se kupiłam ... no i co z tego??!!! Od tygodnia próbujemy z Agdusiami to uruchomić i ciągle coś staje na przeszkodzie: a to dekoder a to pilot do wymiany, a punkty serwisowego są totalnie do luftu!!! Jeszcze ze trzy dni i zerwę umowę a rzucę się na telewizję "n" Polsatu nie lubię i już!! Sypialnię pomalowałam ... na bordowo, a dokładniej kolor nazywa się "Dzikie wino". Nawet fajnie wyszło, teraz szukam odpowiedniej tapety, takiej która będzie pasowała do tego wina i do belek w kolorze białej czekolady ... matko, kto wymyślał te nazwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.07.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Wiochę to ja Chefie mam taką,że mucha nie siada... a niedługo zacznę śpiewać za "Elektrycznymi Gitarami" "... bo ja jestem z lasu ..." o z liściem na głowie będę paradować! Canal+ se kupiłam ... no i co z tego??!!! Od tygodnia próbujemy z Agdusiami to uruchomić i ciągle coś staje na przeszkodzie: a to dekoder a to pilot do wymiany, a punkty serwisowego są totalnie do luftu!!! Jeszcze ze trzy dni i zerwę umowę a rzucę się na telewizję "n" Polsatu nie lubię i już!! Sypialnię pomalowałam ... na bordowo, a dokładniej kolor nazywa się "Dzikie wino". Nawet fajnie wyszło, teraz szukam odpowiedniej tapety, takiej która będzie pasowała do tego wina i do belek w kolorze białej czekolady ... matko, kto wymyślał te nazwy no młoda wreszcie się zaczynasz pojawiać, cyfra to badziewie, nie pchaj się w to, oni mają klienta za nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.07.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Dochtó, było qwcześniej o tej cyfrze Już mam. Pojawiam się i zaraz znikam - rachunki mnie pokonają!!! Buziaki dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.07.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Tak komkretnie to oni wszyscy jednakowo mają klienta za nic, ale C+ ma według mnie lepszą ofertę programową. Hallmark to świetny kanał filmowy bez amerykańskiej sieczki ze strzelaninami i pościgami tudzież wybuchami - tylko na C+. National Geographic też tylko tam. No i lepsza niż w Polsacie opcja pokazywania aktualnego programu, pokaże też następną pozycję i rozszerzony opis tejże. W Polsacie tego nie ma, wiem, bo w rodzinie mają. Jak jest w n - nie wiem, może też nieźle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.07.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 co Ty, opowiadasz,mam polsat za 9,50 i możesz sobie poczytać co i jak, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.07.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Braza bierz C+. Oni mają Domo. Zobaczysz, nie oderwiesz sie od tego programu! ja praktycznei dla tego jednego decyduje sie na C+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.07.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 ja tam na polsat nie narzekam i tak nie mam czasu oglądać na sport staram się czas wygospodarować dla mnie c+ ma tę przewagę, że można z jednej karty podzielić sygnał na chyba 3 telewizory polsat i n .... jeden tuner jeden telewizor no i c+ ma ligę angielską na żywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 28.07.2009 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Braza, a jak tam plany dotyczące głównej lokatorki siedliska? Sąsiedzkie pertraktacje zaowocowały już jakimiś konkretami? Zlewozmywak już założony, internet śmiga (no... prawie ), poza tym: satelita, goście, kajaki, kaflowe wypieki... dosyć tych luksusów i rozpusty! Czas pomyśleć o biednym porzuconym kopytnym członku rodziny... Nie tęskno wam za wspólnymi przejażdżkami? ...a możehttp://rnb4you.j11.pl/Emo/Emoty_male/emotikony%20male/85.gif Mocarta wzięłaś pod siodło?http://rnb4you.j11.pl/Emo/Emoty_male/emotki_male_zlosliwe/208.gifhttp://rnb4you.j11.pl/Emo/Emoty_male/emotki_male_zlosliwe/123.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2009 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Cze Braza, nie pisze za duzo u Ciebie ostatnio, ale mysle o Tobie caly czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.07.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Dochtór, Ty byś linka podrzucił, jak mają ciekawą ofertę, to może zmienię, bo C+ trochę droga jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 29.07.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 http://www.cyfrowypolsat.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 29.07.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Dawno nie zaglądałam, a u Was tak pięknie! Zielono Zachwyciły mnie okiennice, aż mi się takie zamarzyły! Pozdrawiam Organizuj przyzwoitego neta (zastanawiam się i ja skąd neta na naszej wiosce wezmę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.07.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 dobry wieczór Brazulka buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.07.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Wiochę to ja Chefie mam taką,że mucha nie siada... a niedługo zacznę śpiewać za "Elektrycznymi Gitarami" "... bo ja jestem z lasu ..." o z liściem na głowie będę paradować! ... ... możem w duecie ... ja już śpiewam ... właśnie "pierun pierdolnoł" bliziutko ... burza jest pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.07.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 ... właśnie "pierun pierdolnoł" bliziutko ... burza jest tylko uważaj z gromnicą u mnie we wsi dwie ofiary śmiertelne ...... czteroletnia Paulinka niestety też nie przeżyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.07.2009 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Cholercia, przykro słuchać/czytać... Dzień dobry wogle. Jak w Uroczysku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.07.2009 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Młoda już się właściwie przystosowała, zadowolona jest, Braza jeszcze czasem chce uciekać, ale już coraz rzadziej, zaczyna nawet dostrzegać dobre strony tego miejsca. Da radę, musi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.07.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Pewnie że musi, nie ma wyjścia bo ją przegłosują w domu Łącznie z Księżniczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.07.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Cześć wszystkim Skonana jestem! Oczyściłam chałupę z niepotrzebnych moim zdaniem przedstawicieli flory w postaci niejakich winobluszczy. Paskudztwo trzymało się mocno, ale w końcu przegrało W kominku przepalam, bo wieczorami jakby chłodno ... a i lubimy z córcią przy kominku poleżeć i jakieś dzieło filmowe na dvd obejrzeć. Co do asymilacji ... jeszcze nie do końca. Widzę piękno wokół, wiewióry śmigają po świerkach, ptaszki z rana świergolą, ale też i jakoweś żyjątka się przypałętują, hałas robią w krzaczorach, wieczorem ciemna, ogromna sciana lasu wokół ... nieciekawie Plan co do księżniczki jest taki, że jednak wybuduję stajenkę ... prostą, otwartą, ciasną ale własną. W końcu po to kupowaliśmy to miejsce, żeby mieć księżniczkę obok, a nie znowu jakiś tam kawał drogi od nas. Mam nadzieję, że fundusze pozwolą najpóźniej we wrześniu przywieźć jej wysokość na włości To letem jeszcze zobaczyć co u Was i się wyłączam, takie telefoniczne połączenie potrafi doprowadzić do szału. Buziaki zostawiam serdeczne http://i44.tinypic.com/vxffki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.07.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 witam i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts