Agduś 18.08.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 A rower kupiłaś, żeby te 4 km. pokonywać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.08.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Braza Ty żyjesz!!!!!! Jakbys potrzebowała pomocy w wywaleniu Tepsy w powietrze to wal do mnie jak w dym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.08.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.08.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 braza gratuluje zamieszkania w Marzeniach!!! Niech Wam sie dobrze tak mieszka i wracaj do nas na pogaduchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 18.08.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 nocne bry zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.08.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Braza ... OVER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.08.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Braza ... OVER Role się odwróciły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.08.2009 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 "Krasnoludki są malutkie"!!!! To do Gwoździka Brazylka przyjedzie w przyszłym tygodniu, kierowiec nie da rady teraz jej przywieźć. Trwa właśnie remont kuchni - wypięłam się na znajomych (niesłownych) i poprosiłam miejscową "złotą rączkę". Jest szansa, że do niedzieli poradzi sobie z moją kuchenną zmorą! Straszyć będzie jeszcze zdemolowany salon - obraz jak po wojnie : gołe cegły, dziura w ścianie zasłonięta gustownym prześcieradłem z kory w kolorach lila-róż Agdusiowy Czarodziej mi to wykombinował - prześcieradło w cudnych kolorkach to już mój pomysł Lecę sprawdzić do banku, czy mam jeszcze z czego żyć! Buziaki wszystkim przesyłam!!!! P.S. Kaśka!!! Dawaj z tymi ładunkami wybuchowymi ino migiem!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.08.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Remont kuchni czyli co? Robisz nowe szafki? Jakie? Gdzie? Chcę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.08.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 "Krasnoludki są malutkie"!!!! To do Gwoździka " I noszą czerwone czapeczki !" Fajnie, że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.08.2009 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Maylandziu, jak ja marzę o nowych meblach do kuchni!!!!!!! Zapomnieć!!!! Kuchnia się robi w sensie faktycznego remontu, bo wyglądała jak po wybuchu trzech granatów! Na meble jeszcze mnie stać. Chcę kupić z Ikei Factum z frontami Adel, chyba zadzwonię do Ciebie, żeby się dowiedzieć dokładnie, jak to zrobić - ja zrozumiałąm, że mogę kupować szafki pojedynczo - dobrze rozumiem??? Gwoździku - też się cieszę, chociaż nie jestem na długo, zaraz znikam. Boszszeeee jak mi brakuje Forum!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.08.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Tak, możesz kupować wszystko pojedynczo. Możesz też kupić np. najpierw same korpusy szafek, ustawić je i schować rzeczy. Potem możesz dokupić do korpusów fronty. Podzielisz wydatek na części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.08.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Dzień dobry. Braza jak dobrze Cię słyszeć (czytać). Fajnie że jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.08.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 CzescBrazuniu, odpisze na PW wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Cześć. Założyłyśmy z Brazą klub remontujących bez dostępu do neta. Ktoś jeszcze chce wstąpić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.08.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Cześć. Założyłyśmy z Brazą klub remontujących bez dostępu do neta. a to się tak da????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.08.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Cześć. Założyłyśmy z Brazą klub remontujących bez dostępu do neta. a to się tak da????????? remontować czy być bez neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 No równocześnie... Remontować to pikuś, ale być bez neta - to jest dopiero trauma!!! Na mailu miałam przez 2 dni 18 wiadomości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.08.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 I ja dołączę do klubu bez neta , Router mi padł i musze reklamować. W zastępstwie mi dali coś co tylko do laptopa się nadaje a ja mam stacjonarny Dzisiaj jadę na iplusie męza ale zasięg słabiutki i woooolno chodzi. I jak tu bez neta pracować, buuuuu, o forum nawet nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.08.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Veruniu - współczucie pełne moje masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts