wiolasz 30.08.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Dzień dobry To co z tym netem bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.08.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Net podobno ma być. Niedługo... Tylko czy "niedługo" w pojęciu pana od netu to jest takie samo "niedugo", jakie ja mam na myśli?Odbyłam dłuższą telekonferencję z leśnym człowiekiem Brazą. Mieszkanie w lesie dobrze wpłynęło na Jej wzrok - zaczęła grzyby dostrzegać. Jeszcze trochę a stanie się samowystarczalna i nie będzie potrzebowała samochodu - po co zakupy, skoro jedzenie rośnie w lesie albo po nim biega? No ywentualnie pływa w pobliskim stawku. Czy są w nim ryby nie wiadomo, ale żaby na pewno. No dobra, samochód też się przyda póki Braza nie nauczy się uprawiać lnu, prząść, tkać i szyć. Może też owieczki hodować i strzyc. Na razie sąsiad się cieszy, bo dorabia sobie wożąc Brazę do Czaplinka czy ostatnio do Komorza w odwiedziny do Brazylki. Verunia, dawaj te zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.08.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Witaj Braza - ja poproszę o zdjęcia całej Twojej menażerii - wraz z Cleopatrą Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Verunia robiła zdjęcia, ale Ona podobno też bez neta Agduś, Twoje pomysły mnie porażają!!! Musiałabym 300 lat żyć, żeby się tego wszystkiego nauczyć Tapety sama nie będę kładła, to zbyt niebezpieczne ... dla tapety Poczekam na złotą rączkę doprowadzającą mój salonik do jako takiego wyglądu. Myślę o ogrzewaniu dynamicznymi piecami kumulującymi ... wiem, energia droga, ale chyba tylko to mi zostanie... to tak na dzisiaj wygląda. (Kocia wskoczyła mi na kolana ... bardzo ją intryguje dźwięk klawiszy ... ciekawe, co będzie dalej...???) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Megana, aktualnie to ja sobie mogę zdjęcia robić ... w marzeniach Aparat odmówił posłuszeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.08.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Czytam Twój dziennik, więc cierpliwie poczekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Obiecuję, że nadrobię tyle, ile się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Wiadomość dla Depsi: Merlin mi właśnie na cholerne podręczniki potrzebny!!!! Po 2 dniach walki w końcu zamówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Dużo dziś nie napiszę bo padam na pysk ale donoszę ze braza mieszka w cudnym miejscu, jest taka jak sobie ja wyobrazałam i dobrze ze bylismy motorem, nie samochodem bo mąż by jej psa ukradł Zdjęcia jutro jak bedziecie grzeczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.08.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Obiecuję - będę grzeczna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Verunia, ja jestem grzeczna, naprawdę!!!! Nawet gdybyście byli Tirem to i tak bym go nie oddała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.08.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.08.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 dobry wieczór Leśny Ludziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 No, Karlusie, w końcu te psy, kot i książęcę kopyta pomogły Cześć Wusieńko-Czeresienko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.08.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.08.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Brazusia ja się kajam straszliwie ale mnie jakiś cholerny pożeracz czasu dopadł normalnie zżera mi małpa tak z połowę doby i z niczem zdążyć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Też się rozłączam i dobranoc wszystkim mówię A Ty Jamlesie więcej struny nie przeciągaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.08.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 słodkich snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.08.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Też się rozłączam i dobranoc wszystkim mówię ...kurde, nie zdążyłem ... .. ale jutro będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.08.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Zbieram się do opisania wszystkiego dokładnie.... ... czekam ... do upadłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts