Agajar 14.03.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Agnieszko, mogłabyś napisać jaką masz blachodachówkę - firma i kolor. Pamiętasz może jak stała cenowo? Zaglądałam do dziennika, nadal fotek nie ma... Pozdrawiam Blachodachówka Sara a cenę zobaczę w domu na fakturze bo nie pamiętam. A fotki będę pewnie dopiero w weekend. Może dziś coś telefonem zrobię to wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 14.03.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 szkoda że wielkanoc tak wczesnie w tym roku bo byscie się zdążyli wprowadzić Mam pytanie. Nad jakim piecem sie zastanawiacie??? Powiem szczerze że jak wczoraj weszłam do domu z oknami to całiem inaczej. Już się mieszkać tam chce A piec chcemy kondensacyjny z zasobniekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 14.03.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Dzięki Aga, a pamiętasz jaki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 14.03.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 TomKa ceny wysłałam na priva. Mam nadzieję ze się połapiesz o ci mi chodziło Co do koloru to był to najciemniejszy grafit ale oznaczeń nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 21.03.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Oby zdrówko dopisało,by jajeczko smakowało,by babeczka nie tuczyła,atmosfera miła była,by zajączek uśmiechniętyprzyniósł radość w ten dzień święty!!! http://www.edycja.pl/upload/kartki/292.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 21.03.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Z okazji Wielkiej Nocy miłości mocy, jajka smacznego, tyłeczka mokrego, smacznej babeczki, dwa litry wódeczki, słodkiego baranka, imprezy do ranka. http://zycietoniebajka.blox.pl/resource/wielkanoc.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 21.03.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 . Pogody w sercu i radości płynącej z faktu Zmartwychwstania Pańskiego http://images31.fotosik.pl/186/cea5ddc9f54a26b3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 30.03.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Szok jak u was to szybko idzie! naprawdę już macie dużo zrobione!MAm takie pytanie:Czy g-k na skosach przykrył cała murłatę czy coś z nią robiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 30.03.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Murłatę pzrykrył karton-gips. Stelaż był tak robiony żeby przrykryło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 30.03.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 ale to obniża poddasze, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 30.03.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 ciutek na pewno ale u nas jest i tak wysoka ściana kolankowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 30.03.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 można by zabudować murłatę od dołu, od ścianki ale pod warunkiem że nie tynkujesz tylko kładzaiesz g-k na boki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 30.03.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 zastanawiam się czy na sciany kolankowe nie nakleic g-K zamiast je tynkować tak ,zeby przykryc murłątę. Tez mam wysokie scianki kolankowe, ale wydaje mi się, że jeśli będę chciała zrobic tak jak Ty jakoś bardzo dużo mi to tę ściankę obniży. Chyba pojadę na budowę i zmierzę ile mi zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 30.03.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Agajar postępy naprawdę duże. Gratuluje! Widzę, że drzwi na dole zamurowane czyli całkowita rezygnacja z pokoju na koszt salonu - popieram . Super dach a i całość nabiera coraz bardziej wyglądu. Czy odkleiliście taśmy ochronne z okien? Rozumiem, że będziecie ocieplać dom ale pozostawienie tych taśm na dłuższy okres na słońcu grozi dodatkową uciążliwą robotą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 30.03.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Taśmy zostawiliśmy. Dzięki za podpowiedź ale tak się zastanawiam czy jeteraz odklejać skoro od poniedziałku powoli będą ocieplać budynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 30.03.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 jakie postępy toż to szok fajnie domek juz wygląda, zwłaszcza w środeczku, tynki strasznie duzo zmieniają, od razu robi sie bardziej domowo no i okienka też swoje zrobiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 30.03.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Domek zmienił się nie do poznania! Szok, ile daje stolarka i tynki! Patrzę i podziwiam, jak Wam sprawnie idzie to budowanie! Jeszcze trochę i przeprowadzka! Szalenie podoba mi sie Twój dach, ale o tym już wiesz ... a teraz te okna ! Super! Aga jakiej firmy masz okna? Wybrałaś drewniane czy PCV? Stoję właśnie przed wyborem okien i zupełnie nie wiem na co się zdecydować. Jedynie koloru jestem pewna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 31.03.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Ja też jestem pod wrażeniem tempa kiedy przeprowadzka? Jaki bedzie kolor elewacji do tych szarych okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 31.03.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Przeprowadzka w tym roku ale kiedy? Tego jeszcze nie wiem. A kolor elewacji będzie jasno szary z pomarańczowymi (albo bardziej brązowymi do komina bardziej pasuje) wstawkami. Tylko zastanawiam się teraz nad drzwiami i bramą garażową. Nie wiem czy powinne być pod kolor komina czy szare jak okna. TomKa o oknach napiszę wieczorem bo nie pamietam jaka to firma . Wiem na pewno że to PCV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 31.03.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 U mnie będzie tradycyjnie: brama garażowa i drzwi pod kolor okien (orzech ) komin mam piaskowy a w tych nowoczesniejszych to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts