Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Agnieszka i Paweł - NA MOKRADŁACH

Gość jotpe

Recommended Posts

Agnieszko, mogłabyś napisać jaką masz blachodachówkę - firma i kolor. Pamiętasz może jak stała cenowo?

Zaglądałam do dziennika, nadal fotek nie ma...

Pozdrawiam

Blachodachówka Sara a cenę zobaczę w domu na fakturze bo nie pamiętam.

A fotki będę pewnie dopiero w weekend. Może dziś coś telefonem zrobię to wrzucę.

• Odpowiedzi 192
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:lol: :lol: :lol:

szkoda że wielkanoc tak wczesnie w tym roku bo byscie się zdążyli wprowadzić :lol: :lol: :lol:

Mam pytanie. Nad jakim piecem sie zastanawiacie???

Powiem szczerze że jak wczoraj weszłam do domu z oknami to całiem inaczej. Już się mieszkać tam chce :p

A piec chcemy kondensacyjny z zasobniekiem.

• 2 weeks później...
zastanawiam się czy na sciany kolankowe nie nakleic g-K zamiast je tynkować tak ,zeby przykryc murłątę. Tez mam wysokie scianki kolankowe, ale wydaje mi się, że jeśli będę chciała zrobic tak jak Ty jakoś bardzo dużo mi to tę ściankę obniży. Chyba pojadę na budowę i zmierzę ile mi zostanie.

Agajar postępy naprawdę duże. Gratuluje! Widzę, że drzwi na dole zamurowane czyli całkowita rezygnacja z pokoju na koszt salonu - popieram :) . Super dach a i całość nabiera coraz bardziej wyglądu. Czy odkleiliście taśmy ochronne z okien? Rozumiem, że będziecie ocieplać dom ale pozostawienie tych taśm na dłuższy okres na słońcu grozi dodatkową uciążliwą robotą.

Domek zmienił się nie do poznania! Szok, ile daje stolarka i tynki! Patrzę i podziwiam, jak Wam sprawnie idzie to budowanie! Jeszcze trochę i przeprowadzka! Szalenie podoba mi sie Twój dach, ale o tym już wiesz ... a teraz te okna :roll: ! Super! Aga jakiej firmy masz okna? Wybrałaś drewniane czy PCV? Stoję właśnie przed wyborem okien i zupełnie nie wiem na co się zdecydować. Jedynie koloru jestem pewna!

Przeprowadzka w tym roku ale kiedy? Tego jeszcze nie wiem.

A kolor elewacji będzie jasno szary z pomarańczowymi (albo bardziej brązowymi do komina bardziej pasuje) wstawkami. Tylko zastanawiam się teraz nad drzwiami i bramą garażową. Nie wiem czy powinne być pod kolor komina czy szare jak okna.

TomKa o oknach napiszę wieczorem bo nie pamietam jaka to firma :oops: . Wiem na pewno że to PCV :lol: