kropeczka27 10.07.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Mam cudowny nastrój Dostałam nową pracę W końcu rzucę to g... w którym tkwię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 10.07.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Mam cudowny nastrój Dostałam nową pracę W końcu rzucę to g... w którym tkwię :) Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.07.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Kropeczka Tylko pozazdrościć takiego nastroju GRATULKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 10.07.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Dziękuje :) Jestem strasznie szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 10.07.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 od razu mi się lepiej zrobiło to miło jak ktos sie tak cieszy:) powodzonka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 10.07.2007 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 A ja polutowałem sobie rurki z miedzi i też się cieszę. A Takara-Plum z mineralną zagrzewały mnie do boju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 11.07.2007 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Kropeczka gratuluję! Świat teraz widać już w innych kolorach nie tylko czarnym, prawda? Powodzenia! A u mnie nic specjalnego się nie dzieje, taki codzienny byt, bez żadnych szaleństw. No może z szaleństwami mojej 2-letniej córki w pokoju obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 11.07.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 11.07.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Miałam podobnie - w moim mieszkaniu - na starym mieście - w kamienicy obok lokatorzy palili śmieciami - plastykiem, gumą, szmatami...zaczynałam popadać w jakąś fobię - bo kominy miałam cztery metry od moich okien (i niemowlę)- więc jak już odważyłam się je otworzyć to cały czas "niuchałam" żeby szybko wyczuć dwutlenek węgla (oby tylko to) -a wszędzie fruwały takie czarne"fruty"...) W Twoim przypadku trzeba chyba zgłosić to do jakiegoś urzędu ochrony środowiska (starostwo)- pisać, pisać i pisać...bo przypuszczam że rozmowa z sąsiadem nie skutkuje... serdecznie ci współczuję - takie rzeczy potrafia odebrac radość mieszkania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 11.07.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 elutek wiem, że to żadna pociecha, ale inni mają gorzej. U znajomego na osiedlu jest dziupelka, w której wodę ciepłą uzyskuje się jedynie z kominka.W tym kominku pali się tylko trocinami z dziupelki. Jeżeli jarzysz o co chodzi to sobie zapodaj dzień w dzień cieżki czarny dym palonego plastyku.Kilka razy w tygodniu to nie to co conajmniej raz dziennie i czym popadnie to nie elementy z tworzyw sztucznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.07.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Elutek Dziewczyno, pisz, pisz, pisz..... Niech im Twoje pisanie obrzydnie i się zajmą sprawą. A jeszcze lepiej chodzić, chodzić.....do urzędów. Tylko wtedy czasu trzeba poświęcić sporo. A może tak telewizja lokalna? Oni uwielbiają sensacje i takie różne Sprawę musisz nagłośnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 11.07.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 elutek proszę się nie załamywać! Weź się w garść, pomyśl, że żaden palant nie będzie odbieral Ci radości z życia i walcz!!!! Wiem, że łatwo mówić, ale masz dwa wyjścia - wyprowadzić się, albo walczyć. Amtla ma świetny pomysł - telewizja. Zorientuj się, jak można sprawę nagłośnić i do dzieła! Poradzisz sobie na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 12.07.2007 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 12.07.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 elutek piszesz do wydziału środowiska oraz delikwenta z wiadomościa do strazy miejskiej/policjidajesz im date na zlikwidowanie problemu 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.07.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 a tak na marginesie - też znacie takich ludzi, którzy po zwróceniu uwagi przestają mówić dzień dobry ? i odwracają z grymasem głowę? i to cała rodzina, od najstarszego do najmłodszego... znamy, znamy, nie jesteś sama tylko, że mnie już przestało to drażnić, teraz mam z tego ubaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.07.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 elutek, racja jest po Twojej stronie! W każdej gminie znajduje się referat ochrony środowiska. Muszą się tym zająć. Telewizję zostawiłabym, jako ostateczność. Kasia, ale Ty wiesz, że za niedługo nie będziesz już ich oglądać możesz więc mieć ubaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 12.07.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 a tak na marginesie - też znacie takich ludzi, którzy po zwróceniu uwagi przestają mówić dzień dobry ? i odwracają z grymasem głowę? i to cała rodzina, od najstarszego do najmłodszego... oj ja znam doskonale takich ludzi Ale olewam ich równo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 19.07.2007 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Kolejny dzien pięknej pogody, uwielbiam to Ale jedna sprawa nie daje mi spokoju, mam nerwa nieprzeciętnego. Dzisiaj czeka mnie wizyta u stomatologa. Bożeeee jak ja się boję!! http://forum.tkk.pl/engine/images/smiles/cry.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.07.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Nie należy się stresować. Stres sprzyja powiększaniu się ubytkó w uzębieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 19.07.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Ola, przeciez teraz to i znieczulenie daja, nie bedzie bolalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts