YreQ 17.08.2007 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Moje gratulacje!!! Zalany strop to kolejny ważny etap budowy za Wami. Też tak strasznie to przeżywałam. Bałam się, że betonu zabraknie i nie będą chcieli dowieźć 1 czy 2 metrów. Czekam niecierpliwie na zdjęcia stropu , no i życzę deszczu w weekend Basiu już są, czekam na Twoje z dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 17.08.2007 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Moi drodzy............czytelnicy, podglądacze i kciuków trzymacze Dzięki za psychiczne wsparcie, rzecz się dokonała...... tosz to cud Z dużym prawdopodobieństwem, sił ostatkiem..... dokonam niebawem wpisu w dzienniku, bo to jeden z ważniejszych dni podczas całej budowy. No, YreQ, nie trzymaj swoich czytelników, podglądaczy i kciuków trzymaczy za długo w niepewności i pisz, pisz! Amonite................ Twoja prośba jest dla mnie rozkazem Uzupełniłam i już nic nie dopisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 17.08.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Realizacja marzeń często okupiona jest stratą nerwów i wieloma wyrzeczeniami.......... ale mówię Wam .....WARTO. Podstawą życia prócz rodziny,wiary, nadziei i miłości jest posiadanie w nim celu i konsekwentne do niego podążanie..... Pięknie powiedziane.... Gratuluję udanego zalewania, Aga! W końcu "nadejszla ta wiekopomna chwila" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 17.08.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 To juz na glowe kapac nie bedzie teraz zeby tylko popadalo troche i bedzie cacy my ukladamy, chociaz prawde mowiac to juz prawie skonczylismy ukladac Rubika za rondem os. Sienkiewicza.... okolica taka sobie, nic ciekawego ale do Castoramy na lotnisku blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.08.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Kolejny krok do przodu Jak tak patrzę na tę płytę świeżutko zalaną, to wydaje mi się naprawdę duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 17.08.2007 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 To juz na glowe kapac nie bedzie teraz zeby tylko popadalo troche i bedzie cacy my ukladamy, chociaz prawde mowiac to juz prawie skonczylismy ukladac Rubika za rondem os. Sienkiewicza.... okolica taka sobie, nic ciekawego ale do Castoramy na lotnisku blisko Spiekoty nie ma więc jest ok, może posiąpić jutro pod wieczór, bo rano lotem błyskawicy na działeczkę pojadę - chociaż ekipa mówiła, że będzie..... i lać też będzie Kumam, kumam, na Rumiankowj mam rodzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 17.08.2007 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Kolejny krok do przodu Jak tak patrzę na tę płytę świeżutko zalaną, to wydaje mi się naprawdę duża. Mi też...a zupełnie inny odbiór był na fundamencie - pytałam męża czy MY sami wyznaczając sobie dom - aby się nie walnęliśmy z wymiarami A prawdę powiedziawszy jedno i drugie to tylko złudzenie - domek będzie nie za duży nie za mały dla Agi rodzinki doskonały P.S. Dla mnie to krok MILOWY............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.08.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Zazdroszczę tej radości z budowania, takiego poczucia spełnienia marzeń, że jest to kolejny ważny krok w życiu, który nawet moze coś zmienić... Dla mnie to po prostu kolejny etap budowy...może jak spędzę tam pierwsze ognisko czy grill to pomyślę inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 17.08.2007 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Wiolaszko................. dom jako coś własnego, czego powstanie można zawdzięczać tylko sobie, by móc się zrealizować, by uświadomić sobie "damy radę", by móc żyć w spokoju z mężem i dziećmi ( ) był zawsze moim wielkim marzeniem.... kiedyś nie do zrealizowania....teraz .... zobaczymy........mam głęboką wiarę w to, że się uda. Nasz strop miał być zalany najpóźniej do 15 czerwca - ale człowiek nigdy nie wie, kiedy na swej drodze natrafi na ludzi, którzy potrafią odebrać nadzieję. Dlatego dla mnie to takie ważne i dlatego TAK SIĘ CIESZĘ. I myślę, że ty również potrafisz się tak cieszyć.......tylko każda z nas robi to inaczej, bo ma inne doświadczenia życiowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.08.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Dlatego dla mnie to takie ważne i dlatego TAK SIĘ CIESZĘ. my to chyba z jednej gliny som ulepione ja się cieszę z każdego położonego pustaka jak dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 17.08.2007 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Dlatego dla mnie to takie ważne i dlatego TAK SIĘ CIESZĘ. my to chyba z jednej gliny som ulepione ja się cieszę z każdego położonego pustaka jak dziecko czytałam, co się u Ciebie wyrabia... O matko i córko moja...drzwi, garaż - ty pędziwiatr jesteś Trzeba się cieszyć z najmniejszych rzeczy.......... będziemy widzieli wówczas te duże....... Kasiula pamiętaj o Wrocławiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.08.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 YreQ, być moze napewno masz rację. Pewnie przyjdzie taki dzień, że też zachwycona usiądę na schodach i w końcu mnie wielka radość nawiedzi. Na razie trzymam kciuki, że NAM szybko i bez przeszkód szło w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 18.08.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 GRZEBIUSZKA - OKNOPLAST KRAKÓW - W OBUSTRONNYM KOLORZE CIEMNEGO ORZECHA. No i .......... zdziwiony był , że chcieliście je odebrać ? Mój mąż dzisiaj powiedział, że stalowe nerwy macie....i pyta czy przechować Wam stemple ??? pewnie był zdziwiony, nie bardzo chciał oddać , cos mówił, żebysmy w poniedziałek odebrali, ale już nie odwazylismy sie ryzykowac, że kolejny tydzień nie uda nam sie z nim skontaktować. Odebraliśmy i teraz się zastanawiamy czy dużo braków jest w tej naszej adaptacji A nerwy... oj nerwy były.... balismy sie, że się zaprze i nie odda, albo, że drzwi nie otworzy... było minęło chowajcie stepmelki :) mi tez się orzech podoba , zastanawiam się tylko czy brac obustronny czy jednostronny obejrzałam sobie zdjęcia z zalania... piękny strop i jaki duży!!!! :) a tak w ogóle to czytam sobie te wasze opowieści budowlane i troszke zazdroszczę i radości i porażek i tego, że w ogóle coś się dzieje i niby wiem, że już za chwileczkę już za momencik tez mnie to czeka ... ale tak z drugiej strony wcale w to nie wierzę Wydaje mi się , że ja już zawsze zostane na etapie przygotowań do budowy i na tym będzie koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.08.2007 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Wiesz..... wczoraj jak siedziałam i gapiłam się z duszą na ramieniu jak wlewają nam ten beton....to pomyślałam sobie, że tylko dzieci nie rodzą się w bólach ( no bo co to za ból ) wszystko inne rodzi się w PRAWDZIWYCH BÓLACH........U WAS TEŻ BĘDZIE DOBRZE...........będziesz miała domek...a kuchnię już wyrysowałaś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 18.08.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Wiesz..... wczoraj jak siedziałam i gapiłam się z duszą na ramieniu jak wlewają nam ten beton....to pomyślałam sobie, że tylko dzieci nie rodzą się w bólach ( no bo co to za ból ) wszystko inne rodzi się w PRAWDZIWYCH BÓLACH........U WAS TEŻ BĘDZIE DOBRZE...........będziesz miała domek...a kuchnię już wyrysowałaś...? masz rację podoba mi sie stwierdzenie, że tylko dzieci nie rodzą się w bólach :) ja czasami tak się pocieszam, że im więcej wkładamy w coś wysiłku, tym bardziej później nas to cieszy kuchnie już wyrysowałam... ale nie wiem czy to będzie ostateczna koncepcja jakas taka nieustawna ta moja kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.08.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 a tak w ogóle to czytam sobie te wasze opowieści budowlane i troszke zazdroszczę i radości i porażek i tego, że w ogóle coś się dzieje i niby wiem, że już za chwileczkę już za momencik tez mnie to czeka ... ale tak z drugiej strony wcale w to nie wierzę Wydaje mi się , że ja już zawsze zostane na etapie przygotowań do budowy i na tym będzie koniec ja do dziś mam takie wrażenie choć już strop mają zalewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 18.08.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 ja do dziś mam takie wrażenie choć już strop mają zalewać hihihi podejrzewam, że mi uczucie niedowierzania, że to się naprawdę dzieje, będzie towarzyszyc przez cały okres budowy może jak juz zamieszkamy w swoich domkach to nam to przejdzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.08.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Mam nadzieję, że przejdzie bo ile można budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.08.2007 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Mam nadzieję, że przejdzie bo ile można budować Wiolasz..... myślę, że potrzebne ci spotkanie z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 18.08.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Fiu, fiu, fiu, ale piękny stropik widzę. Wszystko gładziudkie jak tafla wody. Ślicznie!!! Już za chwileczkę, już za momencik będziesz walczyła z daszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts