YreQ 06.12.2007 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 no to czekamy (nie)cierpliwie, żeby zobaczyć jeszcze nie mam ich zgranych - wkleję za moment zaległe........choć u mnie wszystkie są zaległe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.12.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 spoko, YreQ, poczekamy! wieśka niezła, niezła! poczekaj z tym niedosytem - myślę, że wszyscy tak mamy - ja swoją kuchnię mierzyłam, bo byłam prawie pewna, że Be źle wymurował, okazało się oczywiście, że wszystko gra - ceglane ściany dają takie złudzenie, teraz gdy jest wytynkowane wydaje mi się, że kuchnia jest nawet za duża... łazienka na górze ciągle wydaje mi się za mała, patrzę w projekt i widzę 8 m2 - przecież to bardzo dużo - jak mieszkaliśmy w bloku to tyle miał mój pokój ! czekam więc cierpliwie, aż wszystko będzie gotowe - podbitka sufitów i podłoga na właściwym poziomie - wtedy będę mierzyć z pewnością będziesz musiała się przestawić na niższe sufity, ale myślę, że nie będzie Ci tam za ciasno, zobaczysz! byłam też u znajomych i oglądałam ich pokoje - ogromną sypialnię z garderobą - wstawią łóżko, szafki nocne, jakąś komodę i co dalej? echo będzie się tylko niosło... osobiście wolę przytulne pokoje a nie hale mieszkalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 08.12.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Witaj Aga!!! Dom wyglada imponująco, nabiera urody! Koniecznie pokaż okienka, jestem ciekawa koloru i nie zapomnij pościągać naklejki, bo po dwóch tygodniach trudno będzie Ci je oderwać. Pozdrawiam i gratuluję pięknego domku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 08.12.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Witaj z przyjemnością dzisiaj przeczytałam Twój dziennik i co widzę ? mamy podobne wizje domku: brązowy Bogen na dachu, Oknoplast Kraków w kolorze orzech profil Avans , elewacja w kolorze limonki (czyli między zółtym a oliwką) . życzę powodzenia w zmaganiach budowlanych Dabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.12.2007 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Witaj Aga!!! Dom wyglada imponująco, nabiera urody! Koniecznie pokaż okienka, jestem ciekawa koloru i nie zapomnij pościągać naklejki, bo po dwóch tygodniach trudno będzie Ci je oderwać. Pozdrawiam i gratuluję pięknego domku . Witaj imienniczko i wielkie dzięki. Zbliżenia okienek na życzenie zrobię jak będę na działce. A są orzechowe z Oknoplastu Kraków. Stały na magazynie od lipca i czekały na mury.... aż je wzniosą. Naklejki odrywały się - próbnie ok - ale i tak myślę poodrywać je w tym tygodniu wiesz - tak przed mrozem jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.12.2007 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Witaj z przyjemnością dzisiaj przeczytałam Twój dziennik i co widzę ? mamy podobne wizje domku: brązowy Bogen na dachu, Oknoplast Kraków w kolorze orzech profil Avans , elewacja w kolorze limonki (czyli między zółtym a oliwką) . życzę powodzenia w zmaganiach budowlanych Dabell Miło mi, że w jego czytaniu odnalazłaś przyjemność. Ślimacze tempo budowy dobiega - a jakże POWOLI- do końca stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że pozostałe prace będą przebiegały szybciej. Zajrzę do Ciebie jutro i też poczytam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 10.12.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 aaale dom Ci rośnie! i też chcę zobaczyć okna z bliska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 10.12.2007 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 aaale dom Ci rośnie! i też chcę zobaczyć okna z bliska! No właśnie wszystko robią na raz- jak im to nie przeszkadza to pozostaje mi się nie wtrącać ( choć cięzko mi, bo ja to poukładana jestem z pewną dozą szaleństwa ). Mam zawalone zatoki, ale chyba będę musiała dziasiaj pojechać na budowę - jak nie będzie jeszcze ciemno, to zrobię dla Was kobiety te zbliżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 13.12.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 kurczę, YreQ, nie nadążam... ogrom informacji! gratuluję oczywiście wszelkich postępów, zwłaszcza wodnych - bardzo się cieszę, że stanęło na Waszym! a okna? widzę, ale to zbliżenie jakieś takie odległe jest? bardzo ładne to okno z łukiem nr 44? łatwo zapamiętać, co? żałujesz, że nie 13? PS. odpowiadam na pytanie konkursowe: 13? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 13.12.2007 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Jasieńko skarbie - BRAWO - wygrałaś wino przy kominku i nocleg ze śniadankiem u mnie - czyli wieczór pełen wrażeń pod czterdziestką czwórką . Konkurs rostrzygnięty. Nie żałuję, że nr domu to nie 13......................chociaż ta liczba jest obecna wszędzie - kroczy o krok przede mną lub za mną a teraz będzie ze mną .... jako osoba nienawidząca załatwianie spraw urzędowych - wymianę dowodu osobistego ( jak ja lubiałam swoją poszanowaną książeczkę..... tyle lat miała a jak nowa.....) pozostawiłam na sam koniec prawie i papiery złożyłam końcem września. Pani uprzejmie mnie poinformowała, iż odbiór będzie po 1 listopada. Poszłam w połowie - DATA WYDANIA DOWODU TO 13PAŹDZIERNIKA. No i koń by się uśmiał. W sumie to cyfry z PESELU po dacie urodzenia - zsumowane też dają 13. Okno .... wiesz........ nie było umyte i ta mżawka - ale przy ładniejszej pogodzie pstryknę jeszcze bliżej. ( a brąz jak brąz .... orzechowy ) A woda ?- też się cieszę i chyba wiesz jak bardzo, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 13.12.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 cześć Agniesiu ) tak się cieszę, że w końcu wyjaśniła się sprawa z wodą ciekawe co teraz Wasz sąsiad będzie gadał Gratuluje pieknego numeru domku - a imię jego będzie 40 i 4 hihihi sam wieszcz wywieszczył ten numerek Okna wyglądają super... mi tez to z łukiem bardzo sie podoba ps - Marta wczoraj urodziła syneczka całuski i pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 13.12.2007 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Cześć Edyciu dzwoniłam wczoraj do Ciebie Numer a jakże iście "wieszczowski" Pogratuluj Marcie ode mnie - mąż się spisał - już tylko drzewo mu pozostało.... no no prawdziwy mężczyzna. Cieszę się bardzo. Ten łuk oczyma wyobraźni już widzę oświetlony kinkietami z bocznych ścian......muszę jeszcze wykombinować coś "ala łukowy karnisz" na jakiś woal i będzie "git sexuality" - niby zasłonięte a wszystko widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 13.12.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Jasieńko skarbie - BRAWO - wygrałaś wino przy kominku i nocleg ze śniadankiem u mnie - czyli wieczór pełen wrażeń pod czterdziestką czwórką . Konkurs rostrzygnięty. Ale superrr! świetna nagroda! z pewnością kiedyś odbiorę! dziękuję bardzo! i, YreQ, czyż to nie dziwne, że pierwszy strzał i od razu w trzynastkę? ma się to oko (szczęście?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 13.12.2007 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 W jakimś horoskopie numerologicznym przeczytałam, że jest ona - czyli 13 - moją szczęśliwą liczbą A dzisiaj to już w ogóle - nawet jak odwoływałam spotkanie z kumpelą, bo mam gorączkę - to SMS nie mógł dojść o normalnej godzinie, tylko o 13:13 P.s. I ja liczę, że nagroda zostanie odebrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 17.12.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 No w koooońcu się z tą wodą wyjaśniło! Stosunkami sąsiedzkimi to się tak nie przejmuj, w końcu to nie jedyny sąsiad, prawda? Ale z tą 13- stką to naprawdę masz! Choć myślałam, że numer domu też bedzie miał z nią coś wspólnego Barierka przy schodach bardzo w moim stylu wszak prostota jest najszlachetniejsza Okna pięknie się prezentują - słowem: powolutku, ale ciągle do przodu - tak trzymać Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 19.12.2007 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 No w koooońcu się z tą wodą wyjaśniło! Stosunkami sąsiedzkimi to się tak nie przejmuj, w końcu to nie jedyny sąsiad, prawda? Ale z tą 13- stką to naprawdę masz! Choć myślałam, że numer domu też bedzie miał z nią coś wspólnego Barierka przy schodach bardzo w moim stylu wszak prostota jest najszlachetniejsza Okna pięknie się prezentują - słowem: powolutku, ale ciągle do przodu - tak trzymać Pozdrawiam serdecznie Jak miło, że jesteś Oj tak, powoli......... niebawem 2 miesiące minie jak dach robią i końca nie widać. Tynków już też nie położę, bo niech "walnie" mrozem i co ? lód na ścianach a potem zbijanie.......... Miło, że okna Ci się podobają. Napisz co u Ciebie Amonite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.12.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Niech te Święta będą wyjątkowe - tak wspaniałe, jak żadne dotychczas! http://images33.fotosik.pl/84/367d8a56af85af8e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 21.12.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 ...By Anioł podarł każdy dramat aż do rozdziału ostatniegokładąc na serce pogmatwane, jak na osiołkakompres śniegu..._________________(Ks. Jan Twardowski) Pięknych, radosnych Świąt, Agnieszko!http://www.ekartka.boo.pl/kartki/10/243.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.12.2007 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Amonite, dziękuję i Jasi też dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.12.2007 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Wam wszystkim czytającym.... i tym z bliska i z daleka ciepło o mnie myślącym, ślę tą drogą życzenia: niech się Wam spełnią marzenia, niech pierwsza gwiazdka co błyśnie o zmroku da Wam szczęście i zdrowie prowadząc do Nowego Roku, niech w Waszych domach radość i miłość zagości a z nią razem spokój Wasz i Waszych gości, niech Bóg obdarza Was swoimi dobrami .... i pamiętajcie - myślami jestem z Wami. Pozdrawiam Was ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts