wiolasz 23.12.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Pachnącej lasem choinki, Na stole wódki i szynki,Wesołych kolędników, Podarków bez liku, Seksu na śniegu,Mniej życia w biegu! Dużego Bałwana I zabawy do rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 24.12.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Agniesiu Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia, te całkiem błahe i te ważne, te dostojne i te ciut niepoważne, niech wszystkie się spełnią. Czaru świątecznej atmosfery dopełnienią! Tego wszystkiego życzą Edyta i Przemek http://republika.pl/blog_ti_267886/392270/tr/carteneige013.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 26.12.2007 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Agniesiu, domek wspaniały! Daszek i okienka wygladają rewelacyjnie. No i idziecie jak burza Bardzo, bardzo się cieszę z postępów na budowie. Na Nowy Rok życzę Ci spełnienia najskrytszych marzeń i szybkiego zamieszkania we własnym domku http://dhost.info/grafika4u/gify/okazyjne/sylwester/1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 02.01.2008 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Wiolasz- spóźnione lecz gorące podziękowania za życzenia. Grzebiuszka - Ty kobietko wiesz, że jak mnie kiedyś zasypie to będzie jak na tej kartce Dzięki również. Basieńko - jak miło, że jesteś. Dzięki. I dla Was wszystkich czytaczy, podglądaczy, zaglądaczy i "rozmówców pisemnych"... i kobitek i facetów - wszystkiego co słoneczne, dobre, słodkie, anielskie, wartościowe, mądre, piękne i sexowne na Nowy Rok 2008 Wam mili życzę Pozdrawiam ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.01.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 YreQ, dziękuję, nawzajem i pozdrowionka zimowe przesyłam Ci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 09.01.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Agniesiu gdzie znowu zaginęłaś?? wiosna idzie a Ciebie coś nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 11.01.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Witaj "Sąsiadko" w Nowym Roku. Życzę w Nowym Roku wszystkiego co najlepsze i oczywiście szybkiego zakończenia budowy. Wiosna do nas na razie zawitała, i obu pozostała aż do lata Pozdrawiam i liczę że odwiedzisz swój dzienni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.01.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 YreQ, nareszcie jesteś! i nawet z postanowieniem noworocznym! widoki po Dziadku Mrozie piękne! a dach? no cóż... prezentuje się pięknie i dostojnie! a folię z okien kiedy zdjejmiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 14.01.2008 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 a folię z okien kiedy zdjejmiesz? no właśnie Rzadko ostatnio na budowie bywam, ale inwestorek już gdzieś odklejał, schodzi dobrze ... więc chyba folia czeka na moje przybycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 14.01.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Witam! Pięknie się prezentuje domek z dachem. No i te drzewa w koło, po prostu bajka. A co do foli to z doświadczenia wiem, że z okien schodzi łatwo nawet po kilku miesiącach, gorzej z drzwiami lub innym elementami metalowymi, jak przygrzeje słonko, to za chiny nie chce zejść. Znajomi nie ściągnęli z drzwi dopiero no koniec budowy (która trwała przez całe lato) i miejscami folia została na zawsze. Pozdrawiam z za płota Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ray23 15.01.2008 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Gratuluje dachu.U nas koncza i skonczyc nie moga .Pozdrawiam w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sail 17.01.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Uuuu, dawno mnie tu niebyło i proszę, proszę Widze, że w końcu działacie jak należy Przy okazji pytanie: jakim cudem zamontowaliście juz brame garażową? Mi powiedzieli, że bramy po tynkach bo inaczej nie dadzą mi gwarancji I teraz nie mogą skończyć ocieplenia na ścianie garażu... A do tynków w środku to jeszcze daleko.... więc brama nawet nie zaliczkowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sail 17.01.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 a folię z okien kiedy zdjejmiesz? no właśnie Rzadko ostatnio na budowie bywam, ale inwestorek już gdzieś odklejał, schodzi dobrze ... więc chyba folia czeka na moje przybycie Mi montaży od okien powiedzieli, żebym zostawił tą folię w spokoju, chyba, że nie wyrobimy sie do lata, to wtedy w przypadku upałów potem mogą byc problemy ze zdjęciem folii...., ale z zewnątrz chcą właśnie robić elewację więc może za tydzień będziemy mogli zdjąć folię z zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 17.01.2008 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Przy okazji pytanie: jakim cudem zamontowaliście juz brame garażową? Montowali ją Ci sami co okna. Chcieli, aby wytynkowana od wewnątrz była tylko ściana z otworem na bramę. No i z pomocą ruszył Pan od dachu na kobniec okazało się , że nawet kasy za to nie chciał. Nic nie słyszałam o tym, że nie dają gwarancji jak nie ma tynków Wielu naszych znajomych montowało bramy garażowe do ... nieotynkowanego garażu i nic. Miło, że zajrzałeś. I ja w wolnym czasie poczytam, co w Twoim domku słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 17.01.2008 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Gratuluje dachu. U nas koncza i skonczyc nie moga . Pozdrawiam w Nowym Roku Ja również pozdrawiam. Nie narzekaj - i tak wprowadzicie się przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 17.01.2008 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Witam! Pięknie się prezentuje domek z dachem. No i te drzewa w koło, po prostu bajka. A co do foli to z doświadczenia wiem, że z okien schodzi łatwo nawet po kilku miesiącach, gorzej z drzwiami lub innym elementami metalowymi, jak przygrzeje słonko, to za chiny nie chce zejść. Znajomi nie ściągnęli z drzwi dopiero no koniec budowy (która trwała przez całe lato) i miejscami folia została na zawsze. Pozdrawiam z za płota Dorota Wielkie dzięki sąsiadko A Ty już swój domek w styropian przyodziewasz? Wiesz coś o nadchodzących mrozach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sail 17.01.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Montowali ją Ci sami co okna. Chcieli, aby wytynkowana od wewnątrz była tylko ściana z otworem na bramę. No i z pomocą ruszył Pan od dachu na kobniec okazało się , że nawet kasy za to nie chciał. Nic nie słyszałam o tym, że nie dają gwarancji jak nie ma tynków Wielu naszych znajomych montowało bramy garażowe do ... nieotynkowanego garażu i nic. Miło, że zajrzałeś. I ja w wolnym czasie poczytam, co w Twoim domku słychać W moim dzinniku nic nie słychać bo nie mam czasu i weny Argumentem tych od bram jest, że tynkarze na 100% zabrudzą prowadnice i brama nie będzie działać prawidłowo.... A może to taki lokalny folklor Nic, brama u mnie poczeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 17.01.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Witaj sąsiadko Mrozy przyjdą w listopadzie A tak poważnie to Zalewski mówił, że zima dopiero może sie pojawić po pełni księżyca. Czyli synoptyce sami nie wiedzą kiedy. Wklejam link do strony gdzie możesz sprawdzić bardzo dokładną pogodę na 3 dni dla twojej miejscowości. Kontroluję od 2 miesięcy i sie sprawdza. http://weather.icm.edu.pl/gpp/index.php Serdecznie pozdrawiam Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.01.2008 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Mrozy przyjdą w listopadzie Dorota To mam jeszcze 10 miesięcy Pytanie tylko, czy zdążę ??? - no wiesz...przy moim szczęściu i braku fachowców..... Pozdrawiam i dzięki za linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 19.01.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Witam dach widziałam osobiście i moge tylko potwierdzić, jest piekny YreQPowoli porządkujemy - na zimę chciałam napisać - działkę. W zeszłą sobotę inwestorek poskładał resztę dachówki, pustaków i palety.... w piątek to oddał, a dziś dzięki uprzejmości znajomych pozbyliśmy się stempli i kwadraciaków- czyszcząc swoją i zagracając przy okazji ich działkę Dzięki Wam o wielcy hihi a my bardzo dziekujemy za stempeli i kwadraciaki, jak widac wszyscy zadowolenie..hihi YreQDziś rozglądając się po działce pomyślałam, że gdyby nie zatarg wodny z sąsiadami - to miejsce nasze można byłoby uznać za enklawę na ziemi, gdzie dookoła cisza i spokój a w jej samym środku życie toczy się bez trosk i problemów. Agniesiu, nawet z takimi "sąsiadami" macie tam prawdziwą enklawę. Życzę Wam aby właśnie tak Wam się tam żyło - bez problemów i bez trosk całuski Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts