YreQ 16.06.2008 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 konkursik powiadasz? hmmmm dla męzusia czy dla ciebie? "kombinuj dziewczyno" dla mnie..... ....ale ponoć nie da rady bo jeden numer IP jest - to ze słuchu , jeszcze nie sprawdziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 16.06.2008 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 nitubaga- wykończeniówka wcale szybko nie idzie; tzn. ja się tylko szybko wykańczam....przeprowadzić się musimy w sierpniu - we wrześniu niuńka do 1 klasy idzie; więc przynajmniej dół i jej pokój musimy zrobić;wylewki celowo były robione wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.06.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 YreQ, gdzie masz w stopce adres do dziennika? Bo ja blondynka i zaczynam się gubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.06.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 nitubaga- wykończeniówka wcale szybko nie idzie; tzn. ja się tylko szybko wykańczam.... przeprowadzić się musimy w sierpniu - we wrześniu niuńka do 1 klasy idzie; więc przynajmniej dół i jej pokój musimy zrobić; wylewki celowo były robione wcześniej no to ok... bo już miałam się czepiać moich developerciów, że się nie znają u nas też już wszystko schnie....tzn większość, została jeszcze tylko mała łazienka i garaż do wylania wylewek.... i tak mają mnie dość bo se zażyczyłam dodatkowe zbrojenie wylewek w postaci takich kratek z cienkiego drutu - najpierw zrobili a potem jak powiedziałam, że jak mi popękają płytki na podłogówce to i tak będą musieli poprawiać - dali se spokój i położyli te kratki, a teraz to chodzą i się chwalą, że u nich to wszystko jest tak, że inni to mogą se pomarzyć - no ok.... ino weź ich nie dopilnuj to....choć i tak bardzo nie mogę narzekać, bo są naprawdę ok. W sumie i tak mam 3 lata na znajdywanie usterek i ich zgłaszanie do poprawek - i tym się pocieszam, że przez te 3 lata, co jest nie tak to powinno się jakoś ujawnić eee jak pociecha idzie do szkoły, to Ty jeszcze do trójki klasowej trafisz.... tam lubią przedsiębiorcze kobitki pozdrawiam i czekam na dalsze wieści z budowy domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 23.06.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Agnieszko.... gdzie jesteś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 24.06.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 zajeżdża się Dziewczyna na budowie pewnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 25.06.2008 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 hej popadłam w niemoc piśmienniczą i brak weny......... bo szara rzeczywistość mnie dopadła......... Jasia mnie zrozumie - bo i się zajeżdżam i kasa się kończy Grzebiuszka - pocieszy i zlituje i posłucha marudzenia; Wiolaszka - odnajdzie dziennik buszujący w sieci, a raczej ze wstydu się chowający na rogu gdzieś piątej strony za dupsko złapie, przeczyta i głową pokręci; Nitubaga - no cóż..... ma dziołcha szczęście i wprowadzi się przede mną - więc i ja może coś podpatrzę i podczytam dla siebie Generalnie .... u mnie ......szał musi trwać i dzień świra być na co dzień. Jednego dnia siadło nam auto ( i tydzień w naprawie - o kasie jaką pochłonęło nie wspomnę.....ale kuchenki i zmywarki już nie mam ); następnego upojny wieczór do 23 na pogotowiu stomatologicznym z nieletnią, kolejny to pożyczka auta od sąsiada (bo rzeczy pilne zawieść na budowę trza było ....a auto chrap, chrap ), kolejny dzień pożyczka auta od kuzynki i ..... bzdręk - też do naprawy, potem odbiór własnego bączka, który znów nie chodzi.....tzn. chodzi dopóki nie stanie, a jak stanie to ruszyć nie chce Ze spraw wizualnych - moje paznokcie się zbuntowały i trzasnęły a dom ma już elewację - aczkolwiek kolumny i balkony będą "wypucowane" za czas jakiś bo w kolejce czekają, wypieszczona jest tylko podbitka - och jak jej zazdroszczę Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LillaLyktan 25.06.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 To ja na końcu trzymam kciuki aby udało Ci się w końcu połączyć koniec z końcem, zakończyć wszystkie problematyczne sprawy (niech się już skończą!) i i w końcu się przeprowadzić, bo to koniec końców jedna z ważniejszych spraw mieć wykończony domek a samą wykończoną nie być , nie? [/i] Nie daj się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.06.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 eeee Yreq, coś sie jednak dzieje. Choćby auto się buntuje, że za długo budowa trwa Czekamy na resztę i zdjecia elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 25.06.2008 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Oj dziewczyny - Się dzieje tyle, że nawet pisać o tym nie będę, bo chyba byście mi nie uwierzyły Ale nic to - brat mówi mi ciągle, żebym "myśli uspokoiła, bo mam w głowie przeciąg" - i że będzie dobrze...... No to dobrze. Jasieńka meble i wykładzinę zakupiła - ja też zamierzam zakupów dokonać - otóż materace dwuosobowe kupię w promocji - ze 2 po 29,90 zł - jeden dla siebie drugi dla zbłąkanego wędrowca. Lilla dzięki sąsiadko - a co u Ciebie ? Dach już jest ? Nawet nie mam jak do Was podjechać........ no chyba, że ze śpiewem przez las , co ??? Pozdrawiam Was gorąco - u mnie pada, ale nie dziwota- w końcu o 4 rano elewację skończyli.echhhhhhhhhhhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LillaLyktan 25.06.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Oj nie przejmuj się - już niedługo to sobie odbijemy! ) Ja teraz w pracy po 11 godzin siedzę (dobrze, ze dzieci mają wakacje) - trzeba na kredycik zarobić, nie? A po robocie - na budowę - wiec ogólnie to nie wiem jak się nazywam , ale "Lilla" to chyba do mnie. Robi się dach, płot, elektryka i sieci jednocześnie - jak oni sobie po głowach nie skaczą to nie wiem. Chociaż wiem to zasługa naszej wspaniałej ekipy - są świetnie zorganizowani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 25.06.2008 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Cieszę się, że na budowie jak po maśle idzie Oby tak dalej Do wiosny chyba przeprowadzka, co ? A ogrodzenie z klinkieru Wam robią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 25.06.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 w końcu jesteś zadzwonię jutro na małe pogaduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LillaLyktan 26.06.2008 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 W tym cały szkopuł - mieszkanie już sprzedane i z dniem 31 grudnia 2008 tracimy dach nad głową Dlatego tak pędzimy z budową, żeby choć na jako takie warunki się wprowadzić... Płot normalny z siatki będzie, bo działka duża - 27 arów. Na klinkier to w pracy musiałabym po 24 godziny siedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 26.06.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Jasieńka meble i wykładzinę zakupiła ależ jakie zakupiła?!! kiedy kasy niet? w spadku dostała!! Agnieszko! jesteśmy z Tobą!!! bądź dzielna, jak zawsze! i jak my... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 26.06.2008 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 W tym cały szkopuł - mieszkanie już sprzedane szczęściara moi klienci mieszkanie chcą dostać w prezencie ....chyba.....i dlatego przeciągają do Mikołaja .... Pytałam o klinkier, bo szukam jakiegoś kumatego gościa, który ok. 4 mkw ścianki z klinkieru mi postawi w jadalni - bez fugowania, bo zaprawę w kolorze kupiłam ...i sama zaimpregnuję....ale i tak chętnych nie ma ....jeden był ale za 1200 zł więc nawet mojego zainteresowania nie wzbudził poza rześkim otrzepaniem się bbbbrrrrrrrrr - pogratulować zarobków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 26.06.2008 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Jasieńka meble i wykładzinę zakupiła ależ jakie zakupiła?!! kiedy kasy niet? w spadku dostała!! Agnieszko! jesteśmy z Tobą!!! bądź dzielna, jak zawsze! i jak my... Dzięki Jasieńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 26.06.2008 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 w końcu jesteś zadzwonię jutro na małe pogaduchy gdzie byłaś gdy nie dzwonił do mnie telefon............jak byłam na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 27.06.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 YreQ widzę, że prawie plagi egipskie na ciebie spadły się trzym kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 27.06.2008 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 YreQ widzę, że prawie plagi egipskie na ciebie spadły się trzym kobieto a tak troszeńke ale DAM RADĘ - widziałaś jaki do tej pory ładny domek wybudowałam - dziś wrzucę zdjęcia niewykończonego przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts