YreQ 31.07.2008 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 bardzo ładnie drewniane te panele no nie jak to kiedyś pisałyśmy sobie - imitacje nie są czymś nadzwyczajnym, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma Ale na żywca całkiem sobie wyglądają. Anula- dzięki za zaproszenie uzupełnię dla Ciebie dziennik - muszę w kajet zajrzeć ale są jedne z Krono jedne classena chyba jedne royala czy cusik takiego i z firmy nova - wszystkie dane uzupełnię , jak chcesz to ceny też wrzucę ( wszystkie poniżej 100 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 31.07.2008 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 hihihi kurcze, no ma rację dziewczyna, potraktowałyśmy ją jak dziecko to się więcej nie powtórzy tiaaaaaa i jeszcze na piFko zaprosić ? wiesz ...bo to psiapsiólka więc urażona się poczuła, w domu przytulanko odstawiłyśmy i było ok - teraz ma mnie w nosie bo pojechała do babci i na basen chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.07.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 hejeczka, no widziałam Wasze postępy....imponujące.... mam pytanko te panele są drewniane? mnie się właśnie drewniane marzą - niestety parkiet póki co odpada....napisz coś więcej o nich, ok? i bardzo mi się podoba ten Wasz wiartołapowy tynk strukturalny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 31.07.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 hihih Julka ma teraz nowe atrakcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 31.07.2008 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Anula - dane paneli wprowadzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 31.07.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 No Aga, wszystkie panele mi się podobają Podłoga w salonie umyta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 31.07.2008 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 nieeeeeeeeeeeeeee nie umyta, przetarta była 2x, potem położył ciemną fugę w salonie i się rozchorował, więc na suuuuper gotowo po wycieraniu fugowym też nie było domyta Cały przedpkój został do zafugowania............... ........... i na jasno dywaniki........... Robota leży. Jak lepiej się poczuje to skończy fugować i silikonowć, ale niestety......całej reszty w płytkach mi już nie położy. Ja to mam pechozola. Szukam kogoś. Jutro jadę (bo ostatnio sobie odpuściłam) skończyć odkurzanie ścian no i wezmę się za ich gruntowanie. No i Amonitko starą kchnię zabieram.....niestety....mam nadzieję, że nie na długo. Fajnie, że paneliki Ci się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.07.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 aaaaaaaaaa już sobie popatrzyłam.....powoli i ja zastanawiam sie nad podłogami i to raczej pływającymi niż klejonymi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 31.07.2008 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 aaaaaaaaaa już sobie popatrzyłam.....powoli i ja zastanawiam sie nad podłogami i to raczej pływającymi niż klejonymi.... ja klejone tylko płytki będę miała - bo wierzę, że kiedyś skończy ktoś mi je kleić i tylko dół - panele zaś w pokojach na poddaszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.08.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 u mnie na całym dole jest podłogówka - więc będzie gres .... natomiast na górze będą drewniane panele - może sie uda Khars, ale jak nie to jakieś inne.... parkiet raczej odpada, że względu na bałagan i czas jaki trzeba mu poświęcić oraz, a może raczej głównie dlatego, że nam lekko ^$%^$%#%^&$^%%&%&^ wylewki...które owszem szlichtę mają twardą, ale pod spodem jest to wszystko raczej mało stabilne....dlaczego? a no bo ktoś z fachurów zapomniał zlać tego wodą!!!!!!! i nie związało jak należy.... ...no i sie łudzę, że jak coś nie jest na klej więc jest większa szansa na szybszą wymianę....jak już będzie na to czas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.08.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Powiem tak....................... u mnie też nikt posadzek nie polewał (TZN. JA Z MĘŻEM W DOMU JE oblałam PIWKIEM ) chudziak to co innego, ale posadzki ? Owszem ...budynek siada....no i to że najpierw posadzki miałam a potem tynki - zaskutkowało teraz tym, że w niektórych miejscach na poddaszu przy ścianach delikatnie posadzka osiadła odklejając się od ścian na jakieś 3-5 mm. Nic nie szkodzi bo i tak listwy przykryją - no ale ja pod listwami też chcę mić bez szparek więc dzisiaj szpachelką wyskrobałam co odprysło , odkurzyłam , zwilżyłam wodą z gruntem i .... bawiłam się w nakładanie w te szparki tynku. Wszystko byłoby dobrze, gdyby nie pogoda, duszno..............naschylałam się a potem było mi niedobrze - ALE SZPARKI ZAKLEJONE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 02.08.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Oj siostro, ty to NAPRAWDĘ pracowita mróweczka jesteś! Że zasypiasz potem na siedząco przed laptopem, to mnie nie dziwi w ogóle A mebelki kuchenne w mieszkaniu masz bardzo ładne przecież, więc spokojnie z nimi wytrzymasz, zanim się te wymarzone pojawią! Przeprowadzka niedługo!!! Cieszę się razem z tobą I specjalnie dla Ciebie, duszo moja bratnia: Pod Budą :: :: Piosenka o przeprowadzce Wszystkie graty już spakowane W kącie pająk został na straży A na schodach czeka pytanie Co się w nowym miejscu wydarzy Już zajechał meblowy wóz Wyszli chłopcy czerwoni na twarzy Porcelanę sam będę niósł Co się w nowym miejscu wydarzy Zamieniamy czasem miasta a czasami tylko piętra Nasza wielka przeprowadzka Przeprowadzka nasza wielka Pakujemy różne cacka bibeloty i pudełka Nowe klucze dzwonią nareszcie Nowy adres gościom podany Zaraz pójdzie plotka po mieście że na starych srebrach jadamy że marmury mamy w łazience I w pokojach perskie dywany I w ogóle cholerne szczęście Że się razem jakoś trzymamy... ......................................................... Uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 02.08.2008 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 .......................................................................................................... ......................................................................................................... .......................................................................................................... .......................................................................................................... .......................................................................................................... .......................................................................................................... .......................................................................................................... .......................................................................................................... .......................................................................................................... .......................................................................................................... .......................................................................................................... ........................................................................................................... dziękuję ( ale się popłakałam jeszcze raz dzięki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 02.08.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 ............................................................... dziękuję ( ale się popłakałam jeszcze raz dzięki ) sama się wzruszyłam Ale kropeczki ci stronę rozciagnęły... Lepiej zmień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 02.08.2008 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 ............................................................... dziękuję ( ale się popłakałam jeszcze raz dzięki ) sama się wzruszyłam Ale kropeczki ci stronę rozciagnęły... Lepiej zmień zrobione - faktycznie coś mi porozwalały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.08.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Choć ta piosenka nie do mnie i nie o mnie - to tez łezka w oku się zakręciła.... pozdrawiam niedzielnie....obie panie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 03.08.2008 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Helołki kobietki Basia- ojjjjj czasami BARDZO LEDWO Tym bardziej , że nie czuję aby już z górki było..... Płyteczki powybieram z Wami, bo ..... będę się dłuuugo "doinwestowywać " no i szukać też kogoś do roboty miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.08.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 zobaczysz będzie dobrze....pewnie nie łatwo....ale dobrze....czego oczywiście życzę by wsio udało się jak planujesz.....z przeprowadzką włącznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 03.08.2008 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Kasiu - nadzieja zawsze umiera ostatnia - a ja jeszcze kawalątek jej mam - choć łatwo nie jest a jak tam rysunek schodów ci wychodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.08.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 YreQ, ja nadal nie mogę znaleźć Twego dziennika. Już któryś raz sie dopominam i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts