LillaLyktan 26.08.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Jejku.... Ty to naprawdę zdolniacha jesteś... Piękne te tynki wokół okien wyszły... Podziwiam. A jak w końcu z biletem miesiecznym dla córci wyszło? Już zameldowani jesteście? No i jak z kanaliza? (Chyba, ze coś przeoczyłam w ferworze własnej budowy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.08.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 no.........okna wyszły super...nawet sobie to zdjęcie zachowałam, by wiedziec do czego mam namawiać małżona... czekam na dalsze foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.08.2008 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Jejku.... Ty to naprawdę zdolniacha jesteś... Piękne te tynki wokół okien wyszły... Podziwiam. A jak w końcu z biletem miesiecznym dla córci wyszło? Już zameldowani jesteście? No i jak z kanaliza? (Chyba, ze coś przeoczyłam w ferworze własnej budowy ) hej, nie podziwiaj tylko też się zabież zameldowani może dzisiaj będziemy - a z biletem przez to nic nie wiadomo. Kanaliza w trakcie - decyzja się uprawomocni i mają położyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.08.2008 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 ścianka na żywo jeszcze ładniejsza no i w ogóle wszędzie macie ładnie tak cieplutko i domowo się zrobiło. Fajnie się wczoraj bawiłam (chichrałam) oj fajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.08.2008 05:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 czekam na dalsze foteczki nie mam kiedy ich wstawić zmykam na budowę - będę późnym wieczorem w ...mieszkaniu, to mooooże uda mi się wdepnąć na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LillaLyktan 28.08.2008 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Wiem, że to nie mój dziennik, ale przybył nam w domu nowy domownik i TAK BARDZO SIĘ CIESZE!!! Rzecz jasna ma 4 łapy i wbrew wszystkiemu nie jest to sznaucer tylko... owczarek podhalański! Białe, puchate "maleństwo"! Aż chce mi się krzyczeć na cały świat z radości! Jak to dorosły człowiek zgłupieć potrafi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.08.2008 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Witajcie Lila, taka wiadomość zawsze warta jest podzielenia z innymi Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.08.2008 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 dobry wieczór i dobranoc p.s. poproszę o zdjęcie pieska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.08.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 piesek? jaki piesek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.08.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no to ja też chcę - musi byc sliczniusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LillaLyktan 29.08.2008 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Postaram się wieczorkiem foteczkę wstawić. Sami ocenicie jaki słodki. Narazie przy wizycie na budowie przekopał fundamenty, sprawdził czy nie ma go w beczce na wodę i obszczekał Bogu ducha winnych przechodzących sąsiadów. Ot! Trzymiesięczny szczeniaczek. Yreq, widzę, ze padasz... Powiem Wam zdanie, które przeczytałam gdzieś na forum i które podtrzymuje mnie na siłach gdy już mam dość budowy, problemów, stresów i całej ganianiny z tym zwiazanej... Kiedy zastanawiam się czy to warto przypomina mi się: W MIESZKANIU SIĘ MIESZKA A W DOMU SIĘ ŻYJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 29.08.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 LillaLyktan, dobry tekst! kolory na zdjęciu ze Skrzatem w czerwonych porteczkach bardzo ładne - na tym drugim nieźle dają po oczach, ale po Twoim zdziwieniu rozumiem, że zdjęcie przekłamuje a gabinet cycyś-glancuś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LillaLyktan 29.08.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Yreq! A to Cie zagieli w urzędzie, nie? Bilet bez problemu! No proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LillaLyktan 30.08.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 A to nasz wspomniany wcześniej owczarek podhalański - czyli psia-psiowe 3-miesięczne "maleństwo" http://img172.imageshack.us/img172/3844/670808zbjzakopane158cg3.jpg http://img185.imageshack.us/img185/6172/670808zbjzakopane163ag1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.08.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Przepiękniuśny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 31.08.2008 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Dzieńdoberek Śliczny przytulaczek. P.s. ...żyję jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.08.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 cześć YreQ - bardzo się cieszmy, że żyjesz...i czasem jesteś wśród swoich...mam nadzieję, że mimo zmęczenia łapiesz ostatki lata? życzę dużo sił - bo napewno potrzebne... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaale piękny psiak....zaraz pokaże mężowi - ciekawe co powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 02.09.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 A to nasz wspomniany wcześniej owczarek podhalański - czyli psia-psiowe 3-miesięczne "maleństwo" cudny... to moje ulubione psy (miałam kiedyś owczarka podhalańskiego ) będzie moc wrażeń z takim psiakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 02.09.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 YreQDziecko śpi przejęte jutrzejszym - jakże ważnym i WIEKOPOMNYM- dniem, ja spadam malować pazurki ( tzn. to co po nich zostało ) - niech i matka w ten dzień wygląda jak kobieta z krwi i kości a nie człek bryźnięty emulsją Kochana opowiadaj szybciutko jak poszło Julce w szkole pewnie się popłakałaś ze wzruszenia całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.09.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 YreQDziecko śpi przejęte jutrzejszym - jakże ważnym i WIEKOPOMNYM- dniem, ja spadam malować pazurki ( tzn. to co po nich zostało ) - niech i matka w ten dzień wygląda jak kobieta z krwi i kości a nie człek bryźnięty emulsją Kochana opowiadaj szybciutko jak poszło Julce w szkole pewnie się popłakałaś ze wzruszenia całuski Pierwszy dzień - jak cię mogę, ale od wczoraj kryzys przechodzi. Wstawanie dla mnie przed 6, żeby ją wyszykować i dowieżć na 7.30 do szkoły to też koszmar. Ale jakoś leci....szkoda, że nie lecą ścieki do kanalizy. Jak już wszystko było na dobrej drodze to pracownica z zgk poszła na urlop ( bo wiesz......niektórzy urlopy mają tylko nie my dwie ) a z urlopu na L-4 bo jakieś zwolnienia są, a że baba pełniła rolę kierownika budowy wszystkich inwestycji, to budowę mojej nie ma kto teraz poprowadzić. Koszmar normalnie- na własną rękę szukamy kogoś z uprawnieniami wod-kan. Wyjdzie na to, że prędzej drzwi się dorobię niż tej pieprzonej rury do g...a. No ale kto powiedział, że ja mam mieć łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts