nitubaga 29.09.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 wsio racja.....hm.... tylko wiesz, u mnie jest tak, że dopiero jak się dowalę do zabudowy k-g i każę ją sobie zdjąć dowiem się czy moje okna mają drugą folię założoną....bo rozumiem, ze Twoje mają? a ja swoich nie jestem pewna... i tylko tak mogę się tego dowiedzieć... kumam - ja byłam przy regipsach więc jestem pewna, że folię mają; że obrobione są dobrze, fachowo i estetycznie wizualnie, zalecany pion i poziom również mają; gdybym nie wiedziała o Twoich przejściach z depesiami, to pomślałabym, że podpis"szukam dziury w całym " jest prawdziwy Ale wiem o co chodzi - spoko. A skoro sen masz niespokojny przez podejrzenia, co oni tam mogli zmajstrować, więc przy okazji zpytam dla Ciebie - bo mi ta wiedza jest w zasadzie niepotrzebna- Kasieńko ja świadomie taki kształt obróbki chciałam. Jak mam babeczko Ciebie przekonać ? no nie zamartwiaj się tak - chyba chcesz w swej posidłości pomieszkać jeszcze? no pewnie, że chcę.....jedyne czego nie chcę to walnąć głupoty... za 740 tys.....stąd te wszystkie moje rozterki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 29.09.2008 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 już tak ślicznie masz na zewnątrz, że nawet opatulona w kocyku możesz kawusie popijać na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.09.2008 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Schody widziałam łał!!!! padłam na kolana. No mój kolor, mówie Ci a zjeżdżalnię też taką masz ??? No zjeżdżalnia troche mi nie pasuje do wystroju, ale jak już wygram w totka to coś wymyśle zawsze można dostawić do balkonu To jest dobry pomysł. Jak już mi córka podrośnie to wysypię jeszcze czymś ostrym, żeby wymykając sie z domu miała pamiątkę Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.09.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Wiolka na litość boską najpierw jej grozisz maszynką do włosów a teraz to.... ja Cie nie poznaję...Ty taka zawsze bogobojna byłaś istota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.10.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Ja jej niczym nie grożę Tylko widzę, że cffaniara się robi i chyba po mnie charakterek mieć bedzie wiec jakby coś to zawczasu muszę ją trzymać w ryzach bo potem nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.10.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Ja jej niczym nie grożę Tylko widzę, że cffaniara się robi i chyba po mnie charakterek mieć bedzie wiec jakby coś to zawczasu muszę ją trzymać w ryzach bo potem nie dam rady aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no jeśli to Twój charakterek - to na pewno wiesz co robisz a Tobie rodzice w dzieciństwie też tak umilali żywot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.10.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Kochana, udawałam taką milutką, grzeczniutką, i wogle najukochańszą że teraz wiem jak mam się zachowywać po drugiej stronie. Mąż niestety nie umie rozpoznać u Julki prawdziwych łez i fałszywych. Dla niego córci zawsze źle i trzeba jej ulec. Ja znam już własne wykręty to może nie dam się tak wpuszczać w bambuko jak moi rodzice dawniej Z drugiej strony jestem pełna podziwu dla mojej własnej wyobraźni Kasia, czy Ty wiesz, że właśnie odkryłam na forum, że jesteś filolożką polską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.10.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Kochana, udawałam taką milutką, grzeczniutką, i wogle najukochańszą że teraz wiem jak mam się zachowywać po drugiej stronie. Mąż niestety nie umie rozpoznać u Julki prawdziwych łez i fałszywych. Dla niego córci zawsze źle i trzeba jej ulec. Ja znam już własne wykręty to może nie dam się tak wpuszczać w bambuko jak moi rodzice dawniej Z drugiej strony jestem pełna podziwu dla mojej własnej wyobraźni Kasia, czy Ty wiesz, że właśnie odkryłam na forum, że jesteś filolożką polską? ja? yyyyyyy......... nooo .......... nibyyy - tak ale tylko teoretycznie, bom jeszcze na garnuszku u męża jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.10.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 U nas na ćwiczeniach z metodyki była taka pani, która na pierwszych zajęciach podzieliła się z nami prawdą życiową: Nauczycielka powinna szukać męża wśród: 1. lekarzy - chodziłam na kilka imprez ale nie spodobał mi się klimat no i jakoś nie prezentowali się najlepiej 2. wojskowych- nie było w okolicy mozliwości technicznych coby takich poznać 3. inżynierów - byłam na jednej imprezie i poznałam. Tak więc idąc za radą doświadczonej nauczycielki metodyczki, mam męża inżyniera I mimo, że pracuję to też jestem na garnuszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.10.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 U nas na ćwiczeniach z metodyki była taka pani, która na pierwszych zajęciach podzieliła się z nami prawdą życiową: Nauczycielka powinna szukać męża wśród: 1. lekarzy - chodziłam na kilka imprez ale nie spodobał mi się klimat no i jakoś nie prezentowali się najlepiej 2. wojskowych- nie było w okolicy mozliwości technicznych coby takich poznać 3. inżynierów - byłam na jednej imprezie i poznałam. Tak więc idąc za radą doświadczonej nauczycielki metodyczki, mam męża inżyniera I mimo, że pracuję to też jestem na garnuszku a bankowca nie wymieniła? dziwne... ja jak mojego poznałam to zdawał maturę i licho wiedziało co to z niego będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.10.2008 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 ale mnie tematy ominęły dzieńdobrywieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.10.2008 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Schody widziałam łał!!!! padłam na kolana. No mój kolor, mówie Ci a zjeżdżalnię też taką masz ??? No zjeżdżalnia troche mi nie pasuje do wystroju, ale jak już wygram w totka to coś wymyśle zawsze można dostawić do balkonu To jest dobry pomysł. Jak już mi córka podrośnie to wysypię jeszcze czymś ostrym, żeby wymykając sie z domu miała pamiątkę Dzień dobry na to bym nie padła ale od czego są koleżanki z forum ? też mam balkon, też mam córkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.10.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 no witamy gospodynię... jak tam minął dzięn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.10.2008 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Kochana, udawałam taką milutką, grzeczniutką, i wogle najukochańszą że teraz wiem jak mam się zachowywać po drugiej stronie. Mąż niestety nie umie rozpoznać u Julki prawdziwych łez i fałszywych. Dla niego córci zawsze źle i trzeba jej ulec. Ja znam już własne wykręty to może nie dam się tak wpuszczać w bambuko jak moi rodzice dawniej Z drugiej strony jestem pełna podziwu dla mojej własnej wyobraźni Kasia, czy Ty wiesz, że właśnie odkryłam na forum, że jesteś filolożką polską? ... i też mam Julkę zatem doskonale wiem o czym piszesz.... .... ale to wszystko świadczy o ich inteligencji Wolcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.10.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 w gruncie rzeczy tak sobie, stolarz nie przyjechał - będzie jutro; pan od monitoringu p rzyjechał ale nic nie zrobił; bytł pan od przyłącza powiedzieć ile rury kosztować będą ale nic poza tym bo kanalizy nadal nie ma ............pisać dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.10.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 w gruncie rzeczy tak sobie, stolarz nie przyjechał - będzie jutro; pan od monitoringu p rzyjechał ale nic nie zrobił; bytł pan od przyłącza powiedzieć ile rury kosztować będą ale nic poza tym bo kanalizy nadal nie ma ............pisać dalej ? no to może już nie.... nie będę Cię denerwować... ale mam pytanko - jaki wybrałaś monitoring? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.10.2008 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 a co ty z tym denerwowaniem Kasiu ? wciągam czerwone na uspokojenie a o co w związku z tym pytasz ? o firmę - bo ja zwolnione myślenie mam , chłop mi ciśnienie podniósł, więc wiesz jak jest -........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.10.2008 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 umowę podpisuje inwestorek, bonasz sąsiad jest naczelnym w tej firmie ochroniarskiej, więc panowie się dogadują, aj się nie mieszam, ale jakąś skrzynkę z "dźipiesikiem" maja zainstalować z powaidomieniem na komórke- tyle wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.10.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 no no - o firmę... bo u mnie jest do wyboru Soid - o kórym różnie mówią i raczej nic dobrego, i Juventus...o którym nic nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.10.2008 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 no to Solid też u nas działa, jakąś ofertę przdstawili, ale nie czytałam - nie wiem czy był tam czas reakcji wpisany, czy jest możliwość bezpłatnego 1x w miesiącu wywołania fałszywego alarmu czy jescze inne cuda;my wzięliśmy firmę którą wzięli wszyscy na wioskowym osiedlu - jarex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts