nitubaga 01.10.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 U nas Solid się zameldował z ofertami zanim jeszcze my pomyśleliśmy o alarmie...ja tam nie bardzo jestem do nich przekonana, ale niestety dominują w naszej okolicy... więc pewnie się nimi dogadamy.... a to takie co wysyła wiadomości na komórkę to drogie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.10.2008 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 70 zł za m-c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 02.10.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 nosz co za babsko! no i co Wy poczniecie bidulki?! może niech babsko udostępni Wam swoją łazienkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.10.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 U nas na ćwiczeniach z metodyki była taka pani, która na pierwszych zajęciach podzieliła się z nami prawdą życiową: Nauczycielka powinna szukać męża wśród: 1. lekarzy - chodziłam na kilka imprez ale nie spodobał mi się klimat no i jakoś nie prezentowali się najlepiej 2. wojskowych- nie było w okolicy mozliwości technicznych coby takich poznać 3. inżynierów - byłam na jednej imprezie i poznałam. Tak więc idąc za radą doświadczonej nauczycielki metodyczki, mam męża inżyniera I mimo, że pracuję to też jestem na garnuszku a bankowca nie wymieniła? dziwne... ja jak mojego poznałam to zdawał maturę i licho wiedziało co to z niego będzie... W tamtym czasie mówili, że marketingowcy i bankowy to jedna cholera Ja cieszę sie ogromnie, że swojego poznałam na 4 roku bo gdybyśmy poznali się wcześniej, to żadne z nas studiów na bank nie skończyłoby tacy zakochani byliśmy co do alarmu to drogie usługi mają. Znam Juventusa, bo swego czasu mój kuzyn tam pracował,jak teraz to nie wiem. Ale jak z usługą to nie wiem. Może faktycznie lepiej brać tych co na osiedlu już mają klientów? znają osiedle i wogle..tak głośno myślę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.10.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 YreQ, patrz ja też smsy do Zetki wysyłałam i dziś jakiś gościu wygrał A ta baba to może coś jednak brała co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 05.10.2008 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 A ta baba to może coś jednak brała co? ehhhhhhhh dużo by o tym wszystkim pisać witam w niedzielę - SŁONECZNĄ BARDZO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.10.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 A dzień dobry słoneczna, nie powiem. Właśnie maż obiadek pyszny zrobił, jakiś nowy przepis i siedzę teraz i kawkę popijam Istotnie, piękny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 05.10.2008 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 ja już wypiłam - idę coś pakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ray23 05.10.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 YreQ nie chcę Cię martwić ale w kwestii okien dachowych znam przypadek mojego kolegi który kupił mieszkanie od developera i tak właśnie miał zamontowane okna . Niestety po jakimś czasie wyszedł mu grzyb pod oknem i developer przerabiał mu wszystkie okna . A dodam jeszcze , że miał kaloryfery pod oknami ale z racji takiego montażu ciepłe powietrze się tam nie dostawało . A tak w ogóle to gratuluję postępów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.10.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 YreQ nie chcę Cię martwić ale w kwestii okien dachowych znam przypadek mojego kolegi który kupił mieszkanie od developera i tak właśnie miał zamontowane okna . Niestety po jakimś czasie wyszedł mu grzyb pod oknem i developer przerabiał mu wszystkie okna . A dodam jeszcze , że miał kaloryfery pod oknami ale z racji takiego montażu ciepłe powietrze się tam nie dostawało . A tak w ogóle to gratuluję postępów o to jakbyś o mnie mówił.... tylko, że mój developer jeszcze nie wie, że czeka go taka wymiana... Aga właśnie o tym pisałam wcześniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 06.10.2008 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Cześć moi drodzy zatroskani W kwestii okien - nie wyobrażam sobie inaczej zabudowanych regipsem.....i tu się powtarzam. Skosy robił nam fachowiec ( chyba jedyny prawdziwy na mojej budowie - niestety), który zna się na swojej robocie. Gdyby choć raz w swej "karierze" miał przypadek zagrzybienia okien poprzez to, że tak właśnie je obudował regipsem, to obudowa taka nie wchodziłaby u mnie w grę - a opinię człowiek ma bardzo dobrą więc .... sami rozumiecie....przez przypadek nawet byśmy o tym słyszeli ; nikt nie kopie dołków pod samym sobą i nie sądzę aby mi gola strzelił. ALE ..... obiecuję, że póki co okien rozbierać nie będę - bo mi się podobują - a jeśli grzyb inny niż maślak w mym domu się pojawi - to dam WAM znać z przestrogą dla innych, że tak nie wolno zabudowywać. Kasiu - a dlaczego sądzisz, że nie zrozumiałam o czym do mnie piszesz? Ray - przykro mi z powodu okien u kolegi. Może to też wina - jak sam piszesz- zamontowania ? u mnie zamontowane i uszczelnione są dobrze. Kierownik budowy też zabudowę widział i nie miał zastrzeżeń. Mało tego - już Kasi nawet chyba pisałam - że generalnie nasi znajomi też tak zabudowują, mieszkają i grzyba nie ma. A postępy u mnie chyba nie większe niż u Was - pięknie rośnie domek. Następnym razem będę 1 listopada - to też sobie popatrzę Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 06.10.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Gratulujemy zdobycia GAZU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 06.10.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 YreQ gratulejszyn! to teraz GAZ do dechy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LillaLyktan 07.10.2008 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 A mnie się wydaje, ze chyba obydwie macie rację w sprawie okien, bo są dwa rodzaje okien i każde z nich zabudowywuje się inaczej. To zależy od ramy, czy kołnierza, czy jakoś to się fachowo nazywa. Jedne są do zabudowy "prostej" a drugie do "skośnej". Ja właśnie chciałam jedno okno mieć zabudowanie inaczej niż inne i siś niestety nie da bo mam kupione wszystkie z tym samym sposobem zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LillaLyktan 07.10.2008 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 To teraz będziecie "gazowali"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 07.10.2008 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 hejeczka - no dzięki dziewczyny, dzięki ...a ZDOBYCIE to baaaaardzo właściwe określenie - oj się działo. Teraz czekam na gościa do odpalenia pieca i będziemy ...gazować na razie gazem Grzebiuszka ja też gratuluję Lili - masz jak Grzebiuszka - nie po drodze do mnie czy cuś ? Jasia - a teraz albo gaz albo do "dechy" (czyt. drewienko) powrót - zobaczymy jak szybko ten nasz piec zostanie uruchomiony. P.s. od dzisiaj jestem podłączona do monitoringu. Wyjec wył aż uszy bolały. Będę miała jedynie problem z telefonem stacjonarnym bo dialog nie zamierza załozyć, a i telekomunikacja gardzi drugą stroną wioski. Internet będzie - jakiś ornet czy jakoś takoś - ale nie mają możliwości założenia radiowo telefonu. Tylko komórka zostanie i skończy się gadanie Pozdrowionka - na dziś zaplanowałam pakowanie ..... butów wszelakich, a mała ma ich ogrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LillaLyktan 09.10.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Ech wiesz - to ten etap na budowie, że czasami zastanawiam się po przebudzeniu czy to już rano czy jeszcze wieczór noc z dniem mi się myli, syn z córką..... sam zresztą wiesz..... Ale co sie odwlecze to nie uciecze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 09.10.2008 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 noc z dniem mi się myli, syn z córką..... sam zresztą wiesz..... Ale co sie odwlecze to nie uciecze! to całkiem normalne - gorzej będzie jak męża z wykonawcą będziesz myliła - a na poważnie to zapraszam w wolnej chwili, teraz albo później - u mnie też kołchoz - już do świaąt drzwi nie uda mi się zamontować i myślę jak tu małe iglo zrobić między garaż a dom w otwór styropianu chyba napcham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 12.10.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Hejka Kobieto Pracująca Się dzieje u ciebie, rety, rety Słodki ten wucecik będzie - mam nadzieję, że wkrótce wreszcie dojdzie do inauguracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.10.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Dobry wieczór.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts