YreQ 18.10.2008 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Basia witaj Lily poczekaj jeszcze parę dni i wodę będzie można spuszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Dzień dobry... widziałam zdjęcia kuchennej struktury - kolejne zdjęcia pilnie konieczne....bardzo mi się podobają i zaczynam się coraz mocniej zastanawiac nad swoim domkiem, co gdzie i jak by tu wymodzić Ale mam pytanko co to grunt - to wiem... a co to alpina? rozumiem, że równiez jakis rodzaj gruntu, ale czy daje jakieś efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 19.10.2008 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Dzień dobry... a co to alpina? rozumiem, że równiez jakis rodzaj gruntu, ale czy daje jakieś efekty? dzień dobry ...ze strony producenta : "Dla zaakcentowania wybranych ścian warto użyć błyszczącej,perlistej lazury w kolorze złotym lub srebrnym – Silhouette Gold lub Silver. Ściana strukturalna podkreślona dodatkowo błyszczącą powłoką zyskuje na atrakcyjności, jest wyjątkowym rozwiązaniem wszędzie tam, gdzie poszukujemy nowoczesności przy jednoczesnym zachowaniu elegancji i klasy. " więcej tutaj :http://www.livingwhite.pl/silhouette.htm ja nie będę miała póki co kafelek na ścianie a tą lazurę można myć Poza tym "bardzo markowe" werniksy bądź inne cuda są drogie - buteleczka 200 ml (szklanka) ponad 20 zł - alpiny jest 2,5 litra(zdaje się ) za niecałe 100 zł- a ja lubię szukać oszczędności. Markowe i drogie produkty można użyć na niewielkiej powierzchni do zaakcentowania czegoś tam np. w salonie , ale do wiatrołapu czy kuchni - to wywalenie pieniędzy według mnie. Struktura też została zrobiona - po kosztach- bo megaronem - a nie masą foxa np. Kasiu życzę owocnej pracy - dasz radę kobitko P.s. aby za bardzo się nie świeciło (ja nie lubię ) to delikatnie wystarczy na jeden raz pomalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 19.10.2008 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 P.s. zdjęcia uzupełniłam - mam nadzieję, że Ci się spodoba - choć efekt jest najbardziej widoczny jak wszystko jest w komplecie i lampy i meble i pierdolety itp. Wczoraj kupiłam papryczkę ozdobną na parapet - i swą rozłożystością zajęła mi cały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 20.10.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 P.s. też miałam w podstawówce 13 numer qrczę YreQ, mogłabyś już się przyzwyczaić! czytałam artykuł - mocno trzymam za Was kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.10.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 kochana dzięki ogromniaste.....jak tylko dam radę to zaczynam gruntować ściany i jadę .... zacznę od kotłowni, by na wstyd kuchni jakby co nie wystawiać... jaki artykuł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 20.10.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 artykuł w ostatnim muratorze o planach kopalnianych w Yrkowej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.10.2008 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 P.s. też miałam w podstawówce 13 numer qrczę YreQ, mogłabyś już się przyzwyczaić! po dzisiejszej wizycie u ortodonty z pewnością - aparat nr.....113 p.s. dzięki za kciuki - przydadzą się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.10.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Dzień dobry... a co to alpina? rozumiem, że równiez jakis rodzaj gruntu, ale czy daje jakieś efekty? dzień dobry ...ze strony producenta : "Dla zaakcentowania wybranych ścian warto użyć błyszczącej,perlistej lazury w kolorze złotym lub srebrnym – Silhouette Gold lub Silver. Ściana strukturalna podkreślona dodatkowo błyszczącą powłoką zyskuje na atrakcyjności, jest wyjątkowym rozwiązaniem wszędzie tam, gdzie poszukujemy nowoczesności przy jednoczesnym zachowaniu elegancji i klasy. " więcej tutaj :http://www.livingwhite.pl/silhouette.htm ja nie będę miała póki co kafelek na ścianie a tą lazurę można myć Poza tym "bardzo markowe" werniksy bądź inne cuda są drogie - buteleczka 200 ml (szklanka) ponad 20 zł - alpiny jest 2,5 litra(zdaje się ) za niecałe 100 zł- a ja lubię szukać oszczędności. Markowe i drogie produkty można użyć na niewielkiej powierzchni do zaakcentowania czegoś tam np. w salonie , ale do wiatrołapu czy kuchni - to wywalenie pieniędzy według mnie. Struktura też została zrobiona - po kosztach- bo megaronem - a nie masą foxa np. Kasiu życzę owocnej pracy - dasz radę kobitko P.s. aby za bardzo się nie świeciło (ja nie lubię ) to delikatnie wystarczy na jeden raz pomalować. no to jeszcze pytanie gdzie Ty to kupujesz ? u producenta? Obi? Casto? gdzie to szukac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.10.2008 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 no to jeszcze pytanie gdzie Ty to kupujesz ? w moim trzecim domu czyli Castoramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LillaLyktan 21.10.2008 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 w moim trzecim domu czyli Castoramie Święte słowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.10.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 P.s. też miałam w podstawówce 13 numer qrczę YreQ, mogłabyś już się przyzwyczaić! po dzisiejszej wizycie u ortodonty z pewnością - aparat nr.....113 p.s. dzięki za kciuki - przydadzą się dla Ciebie czy Córy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 21.10.2008 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 dla córy - ale jak spłacę kredyt to też sobie fundnę - jej ze względu na w/wspomniany kredyt funduje NFZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 26.10.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 YreQ nie rób nam -Twoim wiernym czytelnikom i kibicom - takiej przykrości... Proszę zmień w swoim dzienniku słowo Koniec na Ciąg dalszy nastąpi i proszę niech nastąpi jak najszybciej... No i co będzie z grupą Agnieszek - sierotkami zostaniemy??? B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 26.10.2008 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 No i co będzie z grupą Agnieszek - sierotkami zostaniemy??? B&S ależ skąd absolutnie no nigdy w życiu w rzeczy samej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.10.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Aga a ja Ci bardzo winszuję tego wyczekiwanego momentu... Dokonaliście dzieła wielkiego, o czym marzy wielu, i wielu próbuje... i wszyscy już chcieliby tak jak Wy wywozić już graty na nowy domek. Kobiety nie smućcie się! ten moment trzeba świętować, a nie się smucić. Poza tym Aga nie umiera dla świata - tylko właśnie zwycięsko zakończyła batalię pod tytułem dom. A jeśli pani YreQ sobie myśli, że ją to zwalnia z czegolwiek - to się grubo myli....no ... i jak znam nałóg forumowy będzie tu zaglądać czy chce czy nie. Bo nałóg to nałóg i wyleczyć się jest ciężko....mam rację? oczywiście że mam. Aga raz jeszcze gratulacje i nie znikaj.... bo to co właśnie Ty skończyłaś - ja dopiero zaczynać będę i na pewno zawalę Cię pytaniami.... czas świetować http://images31.fotosik.pl/381/26d0339dc753ea0a.jpg http://images32.fotosik.pl/381/c408b02c32c0d8b9.jpg i najważniejsze http://images23.fotosik.pl/250/7554453598bf57e4.jpg no to zdrówko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 26.10.2008 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Kasiu wielkie dzięki za słowa i za poczęstunek W wolnej chwili też coś "przyniosę " Będę zaglądała oczywiście - bo inaczej być nie może. Ciężko powiedzieć mi tylko - z jaką częstotliwością P.s. W komentarzach i gdzie indziej nie żegnam się wcale Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 26.10.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Ja ci dam: KONIEC! Ty mnie nie denerrrrrwuj!!! Sobie życzę zobaczyć umeblowaną ostatecznie kuchnię, łazienkę i calą resztę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.10.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Ja ci dam: KONIEC! Ty mnie nie denerrrrrwuj!!! Sobie życzę zobaczyć umeblowaną ostatecznie kuchnię, łazienkę i calą resztę!!! dobrze mówi... dać jej wódki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 26.10.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts