LillaLyktan 27.10.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 "... przyjacielski i powszedni..." pięknie.... Ten koniec, to koniec wierszyka, koniec pewnego etapu, ale chyba nie pożegnanie z nami, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 27.10.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Na pewno chodziło ci tylko o koniec użerania się z tymi wszystkimi co ci "ułatwiali i umilali" wybudowanie twojego domku.... W końcu możesz im pokazać.... język A od forum się tak łatwo nie uwolnisz... I od nas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 27.10.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Koniec a co to??!! chyba pomyłka w druku! YreQ, gratuluję zakończenia prac uciążliwych i oczywiście czekam, jak wszyscy, na ciąg dalszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 28.10.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Gratulacje z zakonczonej kanalizacji i testu przez młodą i teraz tylko życzyc szybkiej i bezproblemowej przeprowadzki nieraz jak jade w strone Raszówki zastanawiam sie który to domek ale tam domów jak grzybów. Pozdrowionka a moja budowa stoi i czeka jak nasza magizna ekipa przyjdzie kłaść strop jest nadzieja że wtym roku jak pogoda dopiosze. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 30.10.2008 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Witam wszystkich tu zaglądających Powoli wracam ...tzn. podłączam się do świata Tak na gorąco powiem tyle, że się rozpakowuję nadal - bo nadal inwestorek zwozi kartony. Kuchnia rozgrzebana i nie skończona, ale z pomocą przyszła spiżarka pod schodami i kotłownia i zacięcie harcerskie - daję radę w trudnych warunkach....No i rozwala mnie noc ciemna tylko oświecona gwiazdami, płomień w kominku i szeleszczące dzwonki bambusowe zawieszone na choince pod drzwiami tarasowymi - i nic mi nie przeszkadza, że drzwi nie ma, że sypialnia nie jest zrobiona, że łazienki czekają, że manele się walają - NIC - POMIMO, ŻE WYNIOSŁAM SIĘ Z DUŻEGO własnościowego mieszkania- teraz wiem że jestem u siebie. Co się działo i jak wszystko wyglądało opiszę jak się pojawię po raz kolejny - necik szwankuje. Jeszcze raz pozdrawiam i szkoda, że nie mam sił poczytać co u Was - ale powolutku nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 31.10.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 ech YreQ, zazdroszczę Wam tego kominka! nic nie zastąpi ciepłego ognia w listopadowe noce, więc czas pomyśleć o kozie pozdrawiam Cię przeserdecznie i czekam na Twoją relację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 03.11.2008 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Cześć wszystkim Urządzam sią nadal ...czyli daję znak, że żyję. Za chwilę gość ma mi pralkę przywieść - inwestorek domowe narzędzie pracy mi kupił bo stare dokończyło żywota. Poza tym tęskni mi się za Wami - ale już niedługo będę zaglądała częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 03.11.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 czekamy na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 03.11.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Cześć wszystkim Urządzam sią nadal ...czyli daję znak, że żyję. Za chwilę gość ma mi pralkę przywieść - inwestorek domowe narzędzie pracy mi kupił bo stare dokończyło żywota. Poza tym tęskni mi się za Wami - ale już niedługo będę zaglądała częściej. Ech, nawet nie pytam czy fajnie sie mieszka..... Bo jak głupie pytanie to i głupia odpowiedź Tylko pozostaje mi podkreślić że czekamy na to "niedługo". A tak z innej beczki to Agnieszka jaka pralkę wybrałaś, bo też muszę się zaopatrzyć w taką maszynę i jestem ciekawa co kupiłaś ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 03.11.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 A tak z innej beczki to Agnieszka jaka pralkę wybrałaś, bo też muszę się zaopatrzyć w taką maszynę i jestem ciekawa co kupiłaś ...... ja nie wybierałam - inwestorek sam wybrał i zamówił przez internet - samsunga 300 zł tańszego niż w sklepie. Symbol Pralka WF7602S8V-jak chcesz to zerknij bo ja w sumie nawet się nie wczuwałam w "co ma" - chciałam tylko duży bęben Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 04.11.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 nie mów, że w bankujesz-kupujesz w ing?! ja też mam silver nano pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.11.2008 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 czekamy na Ciebie wiem ale jak dociera do mnie, że nie tylko życzliwi czytają mój dziennik, ale też jakieś " bezimienne typy " , które wykorzystują MOJĄ WŁASNOŚĆ w kretyńskich walkach słownych z inwestorkiem, czyli guzik na temat mojej budowy chą wiedzieć a jedynie wyszukują PRYWATNYCH DANYCH w celach argumentacyjnych do innego tematu to generalnie - krew mnie zalewa i zastanawiam się po co te dzienniki właściwie są ? i dlaczego niektórzy są tacy podli i tacy odważni ... z zacisza własnych mieszkań ...a może miejsc pracy ? zastanawiam się czy podać w dzienniku też nr własnego konta, datę pierwszej miesiączki, stan i nr konta i wszystkie tytuły naukowe jakie posiadamy - bo może te informacje pomogą w jeszcze ciekawszej dyskusji ZUPEŁNIE NIE NA TEMAT ? ... generalnie zrozumiałam teraz co musiały czuć inne babki, które z powodów baaaaardzo podobnych przestały prowadzić swoje zapiski ..... a z Tobą Edyciu i tak się spotkam twarzą w twarz - czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.11.2008 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 nie mów, że w bankujesz-kupujesz w ing?! ja też mam silver nano pozdrowionka! ...w ing ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.11.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Aga, co Ty piszesz? koniec? To już reszty nie zobaczę?No nie żartuj!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.11.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 nie mów, że w bankujesz-kupujesz w ing?! ja też mam silver nano pozdrowionka! ...w ing ? ING Bank Śląski w programie bankujesz-kupujesz można kupić taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 07.11.2008 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 w programie bankujesz-kupujesz można kupić taniej nie znałam tego ja z tych co to w sklepach tylko kupują - inwestorek to co innego - on lubi sobie coś zakupić - ale w "zwykłych " sklepach internetowych - nigdy nie korzystaliśmy z tego typu .... udogodnień A w ogóle to pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 10.11.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 my też pozdrawiamy :) wkleisz nam jakieś nowe fotki z zamieszkałego już domku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.11.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 w programie bankujesz-kupujesz można kupić taniej nie znałam tego ja z tych co to w sklepach tylko kupują - inwestorek to co innego - on lubi sobie coś zakupić - ale w "zwykłych " sklepach internetowych - nigdy nie korzystaliśmy z tego typu .... udogodnień A w ogóle to pozdrawiam wszystkich serdecznie pomyślałam o ing, bo właśnie tam kupiłam pralkę samsung silver nano innych nie mieli, ale jestem zadowolona - również z tego, że ominęły mnie dylematy w wyborze pralki - mieli tam tylko samsunga i dużo taniej, więc decyzja była łatwa też Cię pozdrawiam bardzo bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 15.11.2008 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 my też pozdrawiamy :) wkleisz nam jakieś nowe fotki z zamieszkałego już domku?? nie robiłam już zdjęć - po prostu żyję i zapraszam do pooglądania na żywo mam już zamontowane blaty w kuchni - DLA TYCH CO NIE WIEDZIELI, ŻE NIE MIAŁAM KUCHNI ZMONTOWANEJ PRZEZ 2 TYGODNIE MIESZKANIA ; blendy i korony nadal czekają - wszystko przez to, że to długie i ciężkie elementy a ja sama z mężem nie dam rady podnieść - zatem jak co drugą niedzielę wpadnie ojciec to coś tam skręcamy ....Tempa życia nie zwolniłam choć nie gnam już z wykończeniówką. Rano ćwiczę "dżogingggggg" - prawie kilometr w jedną stronę , potem powrót w tempie szybszym i za 4 godziny powtórka - polecam - efekt smukłych ud i spadające dżnsy z pupy gwarantowane już po 4 tygodniach - warunek jeden - trzeba mieć oddaloną szkołę i dziecko i brak samochodu - niby nic a jakże wiele. Poza tym z żeczy przybyłych do domu są dwa karnisze do dziecinnych i firany metrów 13 do uszycia do salonu i jadalni. Malutkimi kroczkami do przodu - ...no i dostałam 2 bukszpanki od babci, które zamieszkały przy wejściu w donicach....więc ogród się tworzy. Poza tym nie mam dostępu do netu - sygnał przerywa coś tam i mądrzy po 5 godzinach kombinowania w piątek ....przyjadą kombinować w poniedziałek - DLATEGO NIE ZAGLĄDAM DO WAS WSZYSTKICH I DLATEGO NIE PISZĘ Ale ciepło z tęsknotą myślę o wszystkich życzliwych tu zaglądających. Pozdrowionka przesyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 15.11.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 To dobrze że pomału ale do przodu.... Czekamy tu na ciebie niecierpliwie i tez z tęsknotą Może się uda coś w poniedziałek naprawić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts