amonite 15.11.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 To dobrze że pomału ale do przodu.... Czekamy tu na ciebie niecierpliwie i tez z tęsknotą Może się uda coś w poniedziałek naprawić.... To prawda z tą tęsknotą, oj prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 17.11.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 no właśnie ale zdjęcia to bym obejrzała, oj chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.11.2008 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 helołki co się robi z radości jak panowie pomyślnie zakończyli czarować tunele powietrzne dla czystości przesyłowej bajtów ? no co ? PISZE SIĘ DO WAS MOI MILI - necik od tej chwiluni działa juuuupppiiiiii Zdjęć nie ma - bo i za bardzo nie ma co obstrykiwać - ale jak powieszę lampy w kuchni - to mój 3 zakup po tych do kotłowni i wiatrołapu....cóż za tempo - to pstryknę Wam zdjęcia mojej przejściowej kuchni. Meble mam stare - tzn. zwiezione zostały wszystkie z mieszkania. Drzwi jeszcze nie mam - obecnie szykuję dekoracje na pasowanie na ucznia do szkoły - zatem zebrania i inne takie poza pracą mnie gonią rzeczy. Pogadam więcej wieczorem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LillaLyktan 20.11.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Dobrze, że jednak jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.11.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Cześć Aga, gratuluję neta Teraz to każdy powód godny gratulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 20.11.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 helołki co się robi z radości jak panowie pomyślnie zakończyli czarować tunele powietrzne dla czystości przesyłowej bajtów ? no co ? PISZE SIĘ DO WAS MOI MILI - necik od tej chwiluni działa juuuupppiiiiii Suuuuuper!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 20.11.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 A my czekamy na fotki obiecane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 22.11.2008 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 hmmm podobno masz już neta.... jakoś na forum nie daje się tego zauważyć. Kochana zwiększ częstotliwość korzystania z tego ustrojstwa całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 24.11.2008 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 CZEŚĆ dziewczyny Otóż .... necik jest- ale .... nie miałam czasu usiąść. Cały tydzień walczyłam z przygotowaniami do pasowania na ucznia ... znaczy się nieletniej. Sobota i niedziela niestety u mnie są dniami roboczymi, bo jak pisałam wcześniej - tylko wtedy mogą przyjechać moi rodzice i coś nam pomóc. W ten weekend przykręcaliśmy karnisze i lampy w mojej "babcinej" kuchni, która nadal nie jest skończona -więc na zdjęcia jeszcze momencik poczekajcie- ale już nabiera ogłady. Mama powoli zacznie szyć firanki "na salony", no i coś musiałabym kupić na okna do kuchni w trosce o kręgosłup szyjny sąsiadki, która kręczu dostanie zaglądając mi w okna. Poza tym był u mnie jeden pan od obudowy kominka - mam wyrysować co bym chciała, a on wtedy poda koszty. No i zacznę zbierać - najpierw kupię świnkę skarbonkę. Mebli do salonu nie mam - w miejscu, gdzie ma stać kredens stoi wieża z kolumnami; zamiast ładnej kanapy- narożnik z poprzedniego mieszkania. Stół do jadalni też mam stary- zatem całkiem normalnie i swojsko jest u mnie- poza naszą 3 nic do siebie nie pasuje Pozdrawiam p.s. do Grzebiuszki małej muszki, co to urlop miała i do mnie nie zawitała Uważaj muszko mała, bo trafisz na brzydala, co to z netu Ci paluchem grozi.....że tak się nie godzi NO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 24.11.2008 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 A na osłodę - u nas już zimowo i lekko świątecznie http://img262.imageshack.us/img262/3889/dsc05543bmc6.jpg http://img262.imageshack.us/img262/9139/dsc05509amz5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.11.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Pieknie, zimowo i z rymem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 24.11.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 p.s. do Grzebiuszki małej muszki, co to urlop miała i do mnie nie zawitała Uważaj muszko mała, bo trafisz na brzydala, co to z netu Ci paluchem grozi.....że tak się nie godzi NO Kochana, wszystko to prawda, ale na swoje usprawiedliwienie mogę powiedzieć, że ufff w końcu po 3 tygodniach urlopu udało nam sie złożyć wniosek o kredyt...hihihihi zima wygląda u Was pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 25.11.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Aga ale piekna zima u Ciebie, wyglada to na bardzo świątecznie a nie tylko trochę. Kochana jak ja Ci zazdroszczę tych drzew..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 25.11.2008 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Pieknie, zimowo i z rymem oj zimowo i rymem najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 25.11.2008 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 p.s. do Grzebiuszki małej muszki, co to urlop miała i do mnie nie zawitała Uważaj muszko mała, bo trafisz na brzydala, co to z netu Ci paluchem grozi.....że tak się nie godzi NO Kochana, wszystko to prawda, ale na swoje usprawiedliwienie mogę powiedzieć, że ufff w końcu po 3 tygodniach urlopu udało nam sie złożyć wniosek o kredyt...hihihihi zima wygląda u Was pięknie ...to gratuluję, a teraz będziesz czekała miesiąc na jego udzielenie i też nie wpadniesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 25.11.2008 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Aga ale piekna zima u Ciebie, wyglada to na bardzo świątecznie a nie tylko trochę. Kochana jak ja Ci zazdroszczę tych drzew..... ...ja też kocham te drzewa... po tym jak w piątek spadł śnieg raczej do roboty w sobotę się nie spieszyliśmy, wstaliśmy już zatem jak słoneczko sobie wzeszło ... i tak pięknie podświetlało te gałęzie choinek zasypane śniegiem.... - to jedne z tych chwil dla których warto żyć, widoki, dla których warto zrealizować swoje marzenie i wybudować dom....... ... wiele podobnych doznań doświadczysz u siebie "na działce" czego Ci z całego serca życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.12.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 cudnie! dom pod lasem i w tej scenerii - sam romantyzm pozdrowionka YreQ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 05.12.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 puk puk Agnieszka Mikołajkowo prawie się witam i zapytuje co u Ciebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 06.12.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 hej ... a u mnie powolutku do przodu. I powolutku muszę przymierzać się do wyboru obudowy kominka oraz do projektu bambusowej łazienki A co u Was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 15.12.2008 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 ... a u was ? .....CISZA No pies z kulawą nogą tu nie zagląda jak dziennik " zamknięty " Ja zbytnio czasu też nie mam, a w domu prócz sprzątania i normalnego życia nic nowego nie słychać. Wszelakie prace "dokończeniowo wykończeniowe " wznowione zostaną od wiosny chyba.... o ile ogród w kolejkę między łazienkę a klatkę schodową się nie wciśnie Prezenty kupione.....potrawy obmyślane są, bo w drugi dzień świąt 16 osób u mnie będzie A na Święta życzę wszystkim spokoju ducha; ale nie dusznej atmosfery; świąt ciepłych rodzinnie, mroźnych atmosferycznie; pachnących piernikiem bez zbytniego pierniczenia przy stole, za to z kolędą i życzliwością z ust płynącą - rozsiewaną dookoła gdziekolwiek będziecie. Wszystkiego dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts