basiah2 15.12.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 oj tam od razu pies z kulawą nogą.... zniknęłaś na dobre w domowych pieleszach - chyba ci dobrze w nowym domku też rodzinych świąt życzę - ale mam nadzieję, że zaglądniesz jeszcze przed świętami POPRAW SIĘ DZIEWCZYNO, OJ POPRAW iiii zaglądnij czasem do Agnieszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.12.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Ja zaglądam, ale Ty do mnie to już niezbyt często, co? czytam i na bieżąco jestem i zazdraszczam, ze już zapachy świąteczne masz u siebie w domciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 15.12.2008 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 hej- moja radość z netu trwała krótko - działał 2 dni, potem czekaliśmy aż znów przyjadą na poprawki, generalnie długa historia z brakiem netu w tle. Od niedawna mogę czasami zajrzeć na forum - co nie oznacza, że wszystko hula bez zarzutu. To w kwestii usprawiedliwienia. Generalnie wiecie jak jest jak muli - krew człowieka zalewa. No ..... a poza tym, to ....życie na wsi bez prowadzenia gospodary powoduje, że człowiek czuje się jak na ciągłych wakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 15.12.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 życie na wsi bez prowadzenia gospodary powoduje, że człowiek czuje się jak na ciągłych wakacjach szczęściara hmm ale jak narzekasz to może kózkę sobie jakąś spraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 15.12.2008 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 nie, nie narzekam, ale poza pracą zawodową mogłabym jednak wziąć się za "dokończenie wykańczania" - a jak owej kozy niet to plaża Może jak ogród kiedyś będę urządzać to znów się wciągnę w wir pracy - a obecnie zafundowałam sobie niedźwiedzi, zimowy odpoczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LillaLyktan 16.12.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Dziękując za życzonka Wam również składmy życzenia Świateczne i Noworoczne zarazem, bo z Karczewisk do Raszówki tak strasznie daleko - cały jeden kilometr, że chyba po Nowym Roku dopiero się spotkamy więc... składamy Wam życzenia..... (powinnam powiedzieć "spełnienia marzeń", ale one właśnie się Wam spełniły) więc... NAJLEPSZE ŻYCZENIA!!! I gratulacje za wytrwałość! Zasłużyliście na ten odpoczynek i wakacje. Czy basen w salonie jest? A drinki z parasolką? PS Zamiast kozy proponuję łowiecki - wiesz przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LillaLyktan 16.12.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Hej! I Wam wszystkim muratorowo-budującym i sobie samym świąteczno-noworocznie - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.12.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Uważaj bo się YreQ rozleniwisz na maxa i co? na wiosnę ledwo nosek z domu wychylisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 18.12.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 uściski YreQ! a z życzeniami to ja jeszcze przyjdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.12.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku, niech się spełnią w Nowym Roku ! Wiolasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 21.12.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Aguś, życzę Ci wspaniałych, rodzinnych Świąt, a w Nowym Roku radości, miłości i nieustannego zadowolenia z własnego pięknego, nowego domu http://ekartki.net.pl/kartki/20/1231.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 01.01.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 http://foto2.m.onet.pl/_m/9bce72c055a2658e6c06b96541ec92ee,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.01.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Dziewczyny i chłopaki - w nowym roku - niełatwym jak mówią - życzę Wam wszystkiego czego sami byście sobie życzyli Mam nadzieję, że wielu z Was będzie już w tym roku mieszkać w swoich nowych domkach, Ci co już mieszkają podopieszczają co mają, a życie będzie toczyć się wszystkim spokojnie, szczęśliwie i mile. Dużo zdrówka. P.s. Dziękuję za życzenia aktualnie odpoczywam po świętach i przy rozpalonym kominku i zapalonych lampkach na ośnieżonych choinkach zastanawiam się ... nad: A. tym co porabiacie B. jak wstanę jutro o 6 C. jak zgubić zbędne kilogramy D. za co wziąć się w domu, bo wiosna niedługo i czas na ogród przyjdzie Pa,pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.01.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 oj YreQ, podobne pytania sobie stawiam przesyłam Ci uściski w tym nowym Roku i pytanie, miejmy nadzieję nie retoryczne: może byś nam coś domowego pokazała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.01.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ok, niebawem pstryknę fotki- choć nic nowego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 09.01.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Aga samych słonecznych uśmiechniętych chwil w tym Nowym Roku 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.01.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 YreQ, vat już odliczyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.02.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 YreQ, nie śpij!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LillaLyktan 10.02.2009 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Zasnęła zasłużonym snem zimowym... Ale poczekajcie aż wiosna przyjdzie i zaczną się robótki w ogródku, kwiatki, roślinki... Nowe życie i nowy power w Nią wstąpi! Nie wierzę, żeby Yreq potrafiła bezczynnie siedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.02.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ja tez nie......... dzięń dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts