Grzebiuszka 10.02.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Uprzejmie informuję, że YreQ nie śpi zainaugurowała już nawet rozpoczęcie nowego sezonu budowlanego wytyczając mi domek na działce a dzisiaj za klika minutek mamy małe spotkanko, więc przypomnę jej żeby się odezwała na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LillaLyktan 11.02.2009 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Wiedziałam, że nie potrafi bezczynnie siedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 11.02.2009 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Jestem, żyję i nie śpię - no ...poza nocą Staram się uszczęśliwiać swoją rodzinkę smażąc domowy smalczyk, piekąc domowy chlebuś; nasłuchuję nadchodzącej wiosny, bo ptaszki śpiewają jak słońce zaświeci a potem odśnieżam schody, bo za chwilę sypie a poza tym przy kawusi z ranusi wyobrażam sobie gdzie i jak wsadzić coś do ogrodu a w między czasie pracuję - no i mam nadzieję , że uszczęśliwiam innych ludzi wytyczając im domki m.in. Pozdrowienia serdeczne przesyłam. Odezwę się wieczorkiem. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.02.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 No witamy wśród żywych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.02.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 no YreQ to pięknie się udzielasz, ale miło byłoby mieć Cię czasami tutaj ze zdjęciami oczywiście pozdrowionka serdeczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.02.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 nooo nareszcie jakiś znak życia witaj.... i czekam na foteczki i wieści z nowego domciu... Jak Wam się mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 12.02.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 hej jak miło, że tu zaglądacie.... Mieszka się cudownie -no bo co innego mam w sumie napisać? Obecnie jestem na etapie wyboru kanapy i foteli do salonu oraz jakiejś komody, stołu i krzeseł do jadalni. Zrobiliśmy wstępną selekcję. Na niektórych kanapach psadziliśmy już nasze pupska - pupska mamy odpowiednio wygodne a z wygodą kanap bywa różnie Wklejam Wam stronki, popatrzcie, oceńcie. http://www.olejnikowski.pl/oferta_stylowe.html http://www.des.pl/index.php?go=1332&go2=&str=2 - seria parys, nad kolorem się zastanawiamy....co powiecie na rudy ? może w połączeniu z jasnym beżem ...? ( p.s. podoba nam się również MX - nie siedzieliśmy na nim; oraz PANAMA - trochę twarda ) Sypialnia czeka na zrobienie, ale dopóki nie zrobimy w pierwszej kolejności "małżeńskiej łazienki", to za ściany się nie zabieramy. Do domu zabraliśmy nasz stary narożnik, na którym bajecznie się śpi - zamiar spania na górze w żółtym pokoju na grubaśnym, dmuchanym materacu spalił na panewce - brzydsza połowa woli wysypiać się na czymś twardym....i tym sposobem mamy na razie sypialnie i salon w jednym do miłego niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.02.2009 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 no YreQ to pięknie się udzielasz, ale miło byłoby mieć Cię czasami tutaj ze zdjęciami oczywiście pozdrowionka serdeczne! wstyd mi, że się ociągam , ale nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.02.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 taaaa ja też czekam, i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 28.02.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Agniesiu słonko w końcu wylazło, śniegi stopniały a co Ty teraz porabiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.03.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 właśnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.03.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Dalej zdjec nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 29.03.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Haloooo, halooooooo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 30.03.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 No, normalnie nie do wiary - nasza YreQ milczy już troszeczkę za długo Nie podoba mi się to i muszę interweniować. Agnieszko, czekamy na jakikolwiek znak życia. Plizzzzzzzzzzz... B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.04.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 no właśnie, gorzej niż ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 09.04.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/kartki-wielkanocne-82.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 10.04.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 YreQ, Niech Święta Wielkiej Nocy napełnią Was Pokojem i Radością! http://i39.tinypic.com/2mnkv1u.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 09.05.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 cześć kochani PRZEPRASZAM, ŻE MNIE NIE BYŁO W lutym jak były te wielkie śniegi zasypało nas na dobre, a że choroby ( dacie wiarę - różne ) zmogły nas na 2 tygodnie ( dobrze, że zapasy były ) to śnieg odgarnialiśmy i odgarnialiśmy. Potem jak stopniał musieliśmy tyczyć napalonym zwariowanym inwestorom ( takim jak my ) domy - a że w nasze regiony kryzys nie dotarł to trzeba było nadrabiać zaległości. Poza tym odpoczywałam nie malując ścian, nie klejąc kafli itp. Sprzątałam i sprzątałam i delektowałam się nicnierobieniem i cieszyłam domem. No ale powoli wychodziło słońce i rodzina się powiększyła końcem marca o psa- owczarka długowłosego. I jazda bez trzymanki jak z niemowlakiem i życie toczy się teraz wokoło niego i wokół domu- aby nic nie zmalował w nim i przed nim - bo powoli zakładam przeddomowik - czyli ogód z przodu domu .Daleko mu do ostatecznego kształtu, ale niestety zwariowałabym czekając do przyszłego roku jak już może ogrodzenie zmienimy i na kostkę uzbieramy i cokół "wypłytkujemy" i dopero jak będzie wszystko to wezmę się za ogród - ze mną tak się nie da - tak więc sadzę, sieję - zobaczymy jakie plony zbiorę. Jutro na inspekcję wpada Grzebiuszka - więc nawet kurz z parapetów starłam. A.......... ostatnio pisałam do April, że cieszę się z jej przeprowadzki (APRIL SŁYSZYSZ - CIESZĘ SIĘ KOBITO BARDZO ) - I ...wszystko w powietrze poszło, necik przestał działać. Do zobaczenia niebawem. A....zapomniałabym - zamawiam drzwi wewnętrzne - dębowe ( i pełne i z szybą matową podwójną jakąś niby w środku klejoną, bezpieczną ) z montażem i ościeżnicą regulowaną 1500 zł _ pytanie - dużo to czy ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.05.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 ja myślę, że jak dębowe i z montażem to ok czeeeeść YreQ! fajnie, że żyjesz i podejście masz dobre - robić co się da i uda a resztą się nie przejmować pozdrawiam Cię przeserdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 08.06.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Hurra!!! Zawitałaś w końcu.... Drzwi raczej tanio jak na dębowe..... Podobno masz pomocnika ogrodowego, ale nic sie nim nie chwalisz.... Jak to on wygląda i wogóle skąd pomysł na niego..... Pozdraiwam cieplutko i czekam na fotki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts