Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - do wspomnień a potem na bieżąco

YreQ

Recommended Posts

Hej :D

Pomocnik ogrodowy jest - i jest pieruńsko dobry w swoim fachu...ostatnie dokonania : 4 skrzynki przesadzonych wrzosów. Jak to "ogrodnik" ma swoje ulubione roślinki - już wiem, że w przyszłym roku moja rajska jabłonka owoców mi nie da - tegoroczne zjadł ..... łącznie z gałązkami. Obecnie jest na szkoleniu 8) - więc trzmychnę w ogród i dosadzę coś jeszcze.

Poproszę inwestorka to wrzuci fotkę - od kilku miesięcy on okupuje kompa a ja mając chwilę luzu nie wiem w co łapy zapchać - więc zapchałam do muratorka....tak aby przypomnieć, że żyję.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wiola - dziennik jest do odszukania jedynie przez opcję szukaj, ponieważ ostatni raz wpisałam coś w zeszłym roku w październiku. Przejrzałam go dzisiaj pobieżnie i z perspektywy czasu powiem nieskromnie, że jestem z siebie dumna - i generalnie nie wiem jak przez to wszystko przeszłam. Pozdrawiam.

O matulu droga, czyli jeszcze żywi tu zaglądają :o ale mi miło :oops: aż się :cry: Witam zatem :D

A co u mnie ? oj powolusieńku..... ale ciągle do przodu :wink:

Mam drzwi :lol: :wink: , teraz trzeba podoklejać cząstkowe cokoliki, których brakowało przy opaskach ościeżnic, nadal szukam jakiegoś kompletu wypoczynkowego ( parę rzeczy w oko mi wpadło ), muszę zrobić projekty łazienek i zacząc coś do nich kupować ( oj odpoczynek po budowie w trakcie wykańczania u nas znacznie się przeciągnął ). Po drodze wyszło, że zmiękczacz wody jest niezbędny - więc już zakupiony stoi w garażu i czeka na montaż.

Ogród jest póki co .... lekko dosadzany ale mile drogi są do przejścia, aby był cudny. Za to pies miewa się świetnie, ma porządną budę i kojec :)

Poza tym - jak u wszystkich -życie najczęściej weryfikuje wydatki, zawsze coś wypada pilniejszego a robota się ślimaczy, ale ..... muszę powiedzieć, że miłe jest nawet takie dozowanie sobie przyjemności...... 8)

• 2 weeks później...
  • 1 month później...

Hej - żyję i w większości przypadków ( dni lub miesięcy :D ) miewam się dobrze :wink: Na forum mnie nie ma, ale wrócę niebawem - jak przestanie być blokowane konto małża, z którego i ja korzystam, bądź gdy założę własne.

A co u was? - u nas dalej 3 + pies :lol:

Jak przygotowania do świąt ?

Pozdrawiam serdecznie.

No to tak - gdybym nie zdążyła a korzystam z odpalonego już rano i rozgrzanego kompa .....

Życzę Wam wszystkim....... przede wszystkim Świąt szalenie rodzinnych i spokojnych - od trosk wolnych znaczy się - i smacznych i pachnących i pełnych planów i bogatych w piękne marzenia.... Abyście spędzili je otuleni w zdrowiu błogim poczuciem spełnienia i bezpieczeństwa.

Całuski ogromne - i przeprosiny, bo raczej nie będę miała czasu na złożenie życzeń każdemu w komentarzach z osobna. Jeszcze raz wszystkiego naj od mojej rodzinki również.

http://images48.fotosik.pl/240/73cd93655a709977.gif

Niechaj zbliżające się świąteczne dni

pełne będą radosnych chwil

i szczęśliwych, ciepłych wspomnień.

Nadchodzi ten szczególny czas….

czas ciepłych słów….

Niechaj się spełniają świąteczne życzenia,

te łatwe i trudne do spełnienia

Niechaj się spełniają te duże i małe,

te mówione głośno lub wcale.

Niech się spełniają marzenia i nadzieje,

które niosą ze sobą