YreQ 18.09.2009 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Hej Pomocnik ogrodowy jest - i jest pieruńsko dobry w swoim fachu...ostatnie dokonania : 4 skrzynki przesadzonych wrzosów. Jak to "ogrodnik" ma swoje ulubione roślinki - już wiem, że w przyszłym roku moja rajska jabłonka owoców mi nie da - tegoroczne zjadł ..... łącznie z gałązkami. Obecnie jest na szkoleniu - więc trzmychnę w ogród i dosadzę coś jeszcze. Poproszę inwestorka to wrzuci fotkę - od kilku miesięcy on okupuje kompa a ja mając chwilę luzu nie wiem w co łapy zapchać - więc zapchałam do muratorka....tak aby przypomnieć, że żyję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.09.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Czesc Ja pamietam o Tobie, tylko Twego dziennika znaleźć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 24.09.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Wiola - dziennik jest do odszukania jedynie przez opcję szukaj, ponieważ ostatni raz wpisałam coś w zeszłym roku w październiku. Przejrzałam go dzisiaj pobieżnie i z perspektywy czasu powiem nieskromnie, że jestem z siebie dumna - i generalnie nie wiem jak przez to wszystko przeszłam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 24.09.2009 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Bianca - pytanie prosto z mostu , czy możesz polecić mi jakąś maszynę do szycia - w sensie- kupić chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 24.09.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Aga jjak miło że Cię słychać. Szczerze mówiąc zastanawiałam się nie raz co u Ciebie Pozdrawiam Anula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 25.09.2009 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Nareszcie wróciłaś mam nadzieje że na dłużej Jak ogrodzik już zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.09.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 O matulu droga, czyli jeszcze żywi tu zaglądają ale mi miło aż się Witam zatem A co u mnie ? oj powolusieńku..... ale ciągle do przodu Mam drzwi , teraz trzeba podoklejać cząstkowe cokoliki, których brakowało przy opaskach ościeżnic, nadal szukam jakiegoś kompletu wypoczynkowego ( parę rzeczy w oko mi wpadło ), muszę zrobić projekty łazienek i zacząc coś do nich kupować ( oj odpoczynek po budowie w trakcie wykańczania u nas znacznie się przeciągnął ). Po drodze wyszło, że zmiękczacz wody jest niezbędny - więc już zakupiony stoi w garażu i czeka na montaż. Ogród jest póki co .... lekko dosadzany ale mile drogi są do przejścia, aby był cudny. Za to pies miewa się świetnie, ma porządną budę i kojec Poza tym - jak u wszystkich -życie najczęściej weryfikuje wydatki, zawsze coś wypada pilniejszego a robota się ślimaczy, ale ..... muszę powiedzieć, że miłe jest nawet takie dozowanie sobie przyjemności...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 29.09.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 oj YreQ tęsknimy tu za Tobą, więc wracaj czasem! uściski mocne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 30.09.2009 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 cześć mamusiu jak dzidzia i czy jej braciszek - słodki elektryk - kocha ją tak bardzo jak rodzice ? i jest o nią mocno zazdrosny jak inni forumowicze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.10.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 hej! dzięki, Dzidzia rośnie jak na drożdżach a jej Elektryk jest słodki i kocha i dba uściski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 12.12.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Się dołączam do nawoływania..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 15.12.2009 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Hej - żyję i w większości przypadków ( dni lub miesięcy ) miewam się dobrze Na forum mnie nie ma, ale wrócę niebawem - jak przestanie być blokowane konto małża, z którego i ja korzystam, bądź gdy założę własne. A co u was? - u nas dalej 3 + pies Jak przygotowania do świąt ? Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 15.12.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 no nie Kochana pojawiłaś się, chyba zaraz dzisiejszą datę wyryję gwoździkiem na ścianie u nas stan 2+7/9 hihih i właśnie robimy świąteczny bigosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 18.12.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 YreQ, nie leń się, tylko zakładaj własne! czekamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.12.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 No to tak - gdybym nie zdążyła a korzystam z odpalonego już rano i rozgrzanego kompa ..... Życzę Wam wszystkim....... przede wszystkim Świąt szalenie rodzinnych i spokojnych - od trosk wolnych znaczy się - i smacznych i pachnących i pełnych planów i bogatych w piękne marzenia.... Abyście spędzili je otuleni w zdrowiu błogim poczuciem spełnienia i bezpieczeństwa. Całuski ogromne - i przeprosiny, bo raczej nie będę miała czasu na złożenie życzeń każdemu w komentarzach z osobna. Jeszcze raz wszystkiego naj od mojej rodzinki również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 22.12.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://global.images6.fotosik.pl/99/a55c1c067bb13853.jpg Szczęśliwych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.12.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://images30.fotosik.pl/120/71d84ba9fde3764dmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 23.12.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://images48.fotosik.pl/240/73cd93655a709977.gif Niechaj zbliżające się świąteczne dni pełne będą radosnych chwil i szczęśliwych, ciepłych wspomnień. Nadchodzi ten szczególny czas…. czas ciepłych słów…. Niechaj się spełniają świąteczne życzenia, te łatwe i trudne do spełnienia Niechaj się spełniają te duże i małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełniają marzenia i nadzieje, które niosą ze sobą Święta Bożego Narodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.12.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 YreQ! Niech te Święta będą najpiękniejsze! http://i49.tinypic.com/mjmpw5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 24.12.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Życzę Tobie i całej twojej rodzince zdowych spokojnych rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia. Dla mężą szczególne życzenia o dalszy patron dla walki przeciw kopalni Ewelina z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts