Anisia3 30.06.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Przepraszam, zę trochę nie w temacie. Różowe okulary chce ci się tak wszystko fotografować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
różowe okulary 30.06.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Przepraszam, zę trochę nie w temacie. Różowe okulary chce ci się tak wszystko fotografować? Tak jak niektorym wszystko czytac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.06.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Ja nie wiem o co biega różowy - przeprosiny przyjete (choc naparwde nie wiem za co mnie przepraszasz ) ns - ???? raz ze nie wiem co ma wspolnego tekst różowego do tego ze zagranica (a dwa - ja z zagranicy nie jestem ) a dwa- czemu swoj wlasny tekst przypisujesz komus innemu i jeszcze mowisz ze po ryju....? sorry ja sie nie wypowiadam , tu chyba o rybach mialo byc ps. ubóstwiam łososia!!! co tu rozumieć za ten tekst powinien dostać w enryłko: Napisz , ze "tak" przeprosiny przyjete , a ja samochodem pokieruje .... moze NS bedzie przechodzil po pasach . A za ten powinienem mu poprawić aż obsruli kuchnie i nowy samochodzik(z ktorego zrobi sobie foty).. wolisz chodzic na piechote i zdzierac obuwie, OK - przejade i nawet sie nie popatrze. Kurana sama piszesz ,że nie wiesz o co chodzi więc napisalem taka o to całosc... W sumie powinnaś z zaaaaagramanicy przeca jesteście.Nie przejmuj się....czasami nie trzeba nic łapać ,żeby kamannnnn.(obecnie jesteś zagranicą stad takie nawiazanie) ........ tak jakos wyszlo z tym samochodem.To nie bylo zamierzone, jakos-takos sie akurat trofilo, ze bylem podczas zmiany.Ot calkowity zbieg okolicznosci. ty odpowiadasz tak: he? yyy nie łapie o co kaman? amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 30.06.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Przepraszam, zę trochę nie w temacie. Różowe okulary chce ci się tak wszystko fotografować? Tak jak niektorym wszystko czytac. Ee, ja nie wszystkjo czytam. Nawet nie połowę. A gdzie nie zajrzę tam się produkujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof2 01.07.2007 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 dzęki wszystkim za porady!! ale wybralem inny wariant... wyremontowałem babci budę dla psa i zostałem zaproszony na weekendowe pyszne obiady , takie prawdziwe...mniam. później to już jakoś poleci, mam w planie pstrąga na maśle polanego sokiem z wyciśniętej cytryny- to zawsze mi się udawało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.07.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Sprobuj zmiast cytryny - limonke Ma troche inny smak ale IMHO bije cytryne na glowe (moze sprobuj na malym kawalku zeby nie bylo ze "zepsułam" wam pstraga ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 02.07.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Sprobuj zmiast cytryny - limonke Ma troche inny smak ale IMHO bije cytryne na glowe (moze sprobuj na malym kawalku zeby nie bylo ze "zepsułam" wam pstraga ja jeszcze: - nacinam skórkę "temu pstrągu" -w kilku miejscach - lepiej przenikają aromaty - do środka wkładam pęczek świeżych ziół i ćwiartki cytryn/limonek - skarapiam oliwą - i pod koniec zapiekam (uuuwielbiam tą chrrrrupiąca skórrrrkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lili Lili 02.07.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 a w ogole to ryba najlepsza w barze Przystan na plazy w Sopocie i sie nie rozbryzguje Popieram, właśnie się wybieram. I nie na jakieś wakacje, urlop, plaża, tylko na weekend na rybkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.07.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Panga-jest niedobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 02.07.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Panga-jest niedobra kiedyś zastanawiałam się, czy panga to w ogóle ryba... ma taki nierybi smak... /według mnie, oczywiście / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.07.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Popieram, właśnie się wybieram. I nie na jakieś wakacje, urlop, plaża, tylko na weekend na rybkę.I to jest swietny pomysl. Tez sie na weekend wybiore , bo mi sie wlasnie chce zjesc dorsza albo fladerke gdzie w takiej drewnianej budce. Moze byc halibut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.07.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Tylko maślanej nie jdzcie, bo nasze zaściankowe, polskie żołądki mają problemy ze strawieniem tejże Podobno tylko 20% rodaków może jeść tę rybę bez niestrawności. W naszej rodzince tylko małżonek nie cierpi po maślanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lili Lili 02.07.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 [ Moze byc halibut. Halibut palce lizać Oddam dorsza za halibuta. A w ogóle, żeby nie pryskało, to sushi trzeba zrobić, jak już tak zaczęliśmy o maślanej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof2 03.07.2007 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Sprobuj zmiast cytryny - limonke Ma troche inny smak ale IMHO bije cytryne na glowe (moze sprobuj na malym kawalku zeby nie bylo ze "zepsułam" wam pstraga ja jeszcze: - nacinam skórkę "temu pstrągu" -w kilku miejscach - lepiej przenikają aromaty - do środka wkładam pęczek świeżych ziół i ćwiartki cytryn/limonek - skarapiam oliwą - i pod koniec zapiekam (uuuwielbiam tą chrrrrupiąca skórrrrkę) Pstąg na maśle wyszedł znakomicie , chociaż bałem się eksperymetować z ziołami tyle ichstoi na półce nie chciałem przekombinować... co prawda nie obyło się bez pewnych problemów technicznych - nie mogłem znaleść dostatecznie dużej patelni , w rezultacie z pod pokrywki wystawały dwa ogony... a panga cóż leży w zamrażarce i czeka na lepsze czasy, w ogóle po tym co wypisała na jej temat "zielonooka" pewnie wyleci z naszego menu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 03.07.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Nooo - Krzysztof2 - Ty lepiej uważaj - jak żona wróci - a Ty taki wyedukowany w sprawach kulinarnych będziesz - to może zacznie coś podejrzewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.07.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Nooo - Krzysztof2 - Ty lepiej uważaj - jak żona wróci - a Ty taki wyedukowany w sprawach kulinarnych będziesz - to może zacznie coś podejrzewać? uhhh i jak jeszcze powie ze Zielonooka mu powiedziala ze cos tam, to bedzie dym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Nooo - Krzysztof2 - Ty lepiej uważaj - jak żona wróci - a Ty taki wyedukowany w sprawach kulinarnych będziesz - to może zacznie coś podejrzewać? uhhh i jak jeszcze powie ze Zielonooka mu powiedziala ze cos tam, to bedzie dym "że coś tam" ....jak Ty to powiedziałas to bedzie na bank-dym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof2 04.07.2007 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Nooo - Krzysztof2 - Ty lepiej uważaj - jak żona wróci - a Ty taki wyedukowany w sprawach kulinarnych będziesz - to może zacznie coś podejrzewać? uhhh i jak jeszcze powie ze Zielonooka mu powiedziala ze cos tam, to bedzie dym "że coś tam" ....jak Ty to powiedziałas to bedzie na bank-dym oj będzie dym będzie!! ...zwłaszcza po wczorajszym dniu , ale się porobiło , noormalnie się chyba nie przyznam , że też mi zawsze się takie rzeczy się muszą przytrafiać...a z drugiej strony jak powiem prawdę to będzie szok i... chyba kupa śmiechu i bynajmniej nie chodzi o sprawy kulinarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 04.07.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 no, mów, mów, nie bądź taki... co Ci się przytrafiło? i czemu nie kulinarnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 15.05.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Ostatnio nabyłam w ikei taką oto przykrywkę: http://www.ikea.com/PIAimages/75951_PE195240_S4.jpg Świetna, z gęstym sitem do smażenia ryby i mięs. Uchwyt można położyć. Wcześniej po każdym smażeniu w tłuszczu była cała kuchenka, sąsiadujący zlewozmywak, podłoga i nie wiem jakim cudem moje okulary Teraz luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.