agnieszkakusi 02.07.2007 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 no i już po... przeprowadzce. Wczoraj zabraliśmy z 49-metrowego mieszkania resztę naszych gratów, w tygodniu opróżnimy piwnicę. Zdałam już klucze od mieszkania...i co? I nic!!! Zero jakichkolwiek wrażeń jeśli chodzi o opuszczenie mieszkania. Tak, jakby nie było ostatnich 9 lat, które tam spędziłam.Dziś jechałam koło bloku do pracy. Patrzyłam w okna i ....tak jakbym widziała okna obcych ludzi. Chyba nigdy nie lubiłam tego mieszkania.Z soboty na niedzielę spalismy już w domku. Rano po przebudzeniu spojrzałam w okno, a tam lekko poruszaja się drzewka w lesie.....ech....wspaniałe wrażenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 02.07.2007 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 gratuluje przeprowadzki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.07.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 agusia !!!! zycze cie samych szczesliwych chwil w nowym domku !!!!!!! a pamietasz co ci sie snilo piewrwszej nocy ? moze dzidzia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.07.2007 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 dzięki!! Pamiętam, że śniły mi się domy w kanadyjskich lasach....nie wiem o co w tym chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 02.07.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 agnieszka - gratulacje ! Ja pierwsze dni w nowym domku też wspominam bardzo mile - ten fantastyczny bliski kontakt z naturą Jak po przebudzeniu spogladałam w okno i widziałam poruszające się na wietrze liście i fragment brązowej podbitki, to czułam się jak na wakacjach Z resztą łapię się na takim wrażeniu do dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.07.2007 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 a ja już nie mogę doczekać się 10.08. Tego dnia zaczynam 3-tygodniowy urlop!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.07.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Gratuluję, gratuluję.Ja też jeszcze długo bedę pamiętac pierwsze noce w nowym domku. Ja dziewczyna z blokowisk (różnych) juz prawie od 3 lat mieszkam w swoim (jeszcze nie do koća urzadzonym) domku. I....jest super, mimo pewnych braków jeszcze.Tobie życzę tego samego. Samych niezapomnianych chwil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_gnieszka 02.07.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Aga, gratuluję i... zazdroszczę Nam jeszcze miesiąc został... Skreślam dni w kalendarzu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.07.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Gratuluję i życzę samych szczęśliwych chwil w nowym domu Ps. jak sobie przypomnę moje początki, to nie mogę uwierzyć, że można tak się cieszyć z przeprowadzki. Mam nadzieję, że następnym razem właśnie tak będzie.....eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.07.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 dzięki!! Pamiętam, że śniły mi się domy w kanadyjskich lasach....nie wiem o co w tym chodzi aga , nastepny dom bedzie z bali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.07.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Aga Gratuluje , bardzo sprawnie Wam poszlo Samej radosci w nowym domu zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.07.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lili Lili 02.07.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Aga, gratuluję i zazdroszczę. Ja mieszkam jeszcze pomiędzy dwoma domami, tzn. weekendy i krótkie urlopy spędzam już w nowym, w tygodniu w starym. Część rzeczy mam tu i tam, niektóre niezdublowane wożę ze sobą i zawsze czegoś zapomnę w którąś stronę Do zamieszkania potrzebne mi są jeszcze parkiety, żeby móc postawić sypialnię i jakieś stojaki/wieszaki i szafki na ciuchy. I chociaż jedna umywalka z lustrem, żeby zerknąć jak wyglądam przed wyjściem do pracy. Oceniam na koniec lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 02.07.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 fajnie się przeprowadzic na wakacje...ja mieszkam od grudnia - miło wspominam te pierwsze noce w nowym domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 02.07.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Gratuluję i troszkę zazdroszczę. Jestem jeszcze na etapie papierologii a już marzę, żeby wyprowadzić się z bloku, w którym tak jak Ty mieszkam prawie 9 lat. Też nie będę za nim tęskniła. Jak tylko w nim zamieszkałam wiedziałam, że nie będzie to mój azyl i ukochane miejsce, a raczej przechowalnia przed nastepnym etapem. Jeszcze wtedy nie marzyłam nawet o własnym domku i nawet teraz jestem przerażona czy nie porywam się z motyką na księżyc, ale wierzę że mi się uda mimo wszystkich przeciwności. Życzę Ci, aby wszystkie dni w d\nowym domku były takie szczęśliwe i beztroskie jakbyś codziennie miała wakacje To co.... czas na drugie dziecko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.07.2007 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 hmmm...czas na spłacanie kredytu a drugie dziecko...też będzie, ale musimy złapać chwilę oddechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 02.07.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 AGUŚ WIELKIE GRATULACJE !!!!! Życze Tobie i całej Twojej rodzince wiele szcześliwych dni w wymarzonym domku ,aby dzieci były w nim ZDROWE i RADOSNE (pisze dzieci bo wiem że drugie w planach ). ...ale żescie piorunem wybudowali ten domek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.07.2007 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 noooooo...w niecały rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 02.07.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Aga super, cieszę sie razem z tobą. Oby, domek był miejscem samych radości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 02.07.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Choliba Aga, już nie mogę powiedziec do Ciebie "Sąsiadko" Ale mi smutno, że sobie poszłaś Gratuluję Wam, że to już http://forum.tkk.pl/engine/images/smiles/clap.gif Bądzcie szczęśliwi w nowym domu. Ale nie cieszcie się zbytno samotnością, niedługo Was odwiedzimy http://forum.tkk.pl/engine/images/smiles/lol.gif, porobimy nowe zdjecia i zobaczycie wszyscy co tam Aga skrywa w swoim nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts