Delmar 03.07.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Witam Mam właśnie zamiar kupić sobie rolety zaciemniające (podgumowane) I tu mam mały problem Otóż byłem w sklepie i sprzedawczyni pokazała mi rolety pogumowane ale wszystkie od drugiej (zewnętrzenej) strony miały biały kolor I tu moje pytanie czy wszystkie rolety podgumowane od strony zewnętrzenej mają biały kolor? Szczerze wolałbym że nie były białe bo przecierz na przykład w nocy ciemno a okna całe na biało Jak ktoś zna odpowiedż na moje pytanie proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guciooo 03.07.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Widziałem kiedys na allegro zielone podgumowane rolety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agira 03.07.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 A ciekawe czy sprawdziły by się jako zasłona do prysznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 03.07.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 mialam kiedys rolete podgumowana kupiona hmmmm w jakims markecie budowlanym obi lub leroy jakos tam i nie byly biale z drugiej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aps161 2g 20.02.2014 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Czy ktoś ma rolety podgumowane? Wzięłam takie do nowego mieszkania i nie wiem czy to dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawko_ 20.02.2014 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Mam w swoim starym mieszkaniu jakieś 10 lat i jak do tej pory są okej z jednym ale- mam wrażenie, że szyba się rosi jak są zasunięte bo nie ma odpowiedniej cyrkulacji powietrza. W innych pokojach mam zwykłe i ten problem nie występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BlueDecoria 20.02.2014 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Czy ktoś ma rolety podgumowane? Wzięłam takie do nowego mieszkania i nie wiem czy to dobry pomysł. Podgumowane są dobre jeśli zależy nam na całkowitym zaciemnieniu. Jednak gdy chcemy żeby wpadało trochę światła to wystarczą materiałowe lub też plisy (fajnie można je regulować). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matelec 08.08.2014 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Witam, Mam następujące pytanie. Załatwiłem sobie rolety podgumowane na własną rękę i chciałem zapytać która strona powinna być zwrócona do okna (słońca). Ta materiałowa czy podgumowana. Dziękuję za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.08.2014 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 w stronę słonca - biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts