niktspecjalny 03.07.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Kasiu...........na najbliższym spotkaniu (zlocie) muratora już przebieram nogami, znaczy się nie mogę się doczekać przebieraj bo warto będzie..ja nie odpuszczam tym razem. Jak to napisać....załadne jesteście ojjj, no teraz dopiero się zawstydziłam za miłe słowa dziękuję szczery jestem aż do bólu Nie masz sie czego wstydzic...pozyjemy zobaczymy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 03.07.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Dziewcze zbladzilo nie na to forum trafilo a wy tak od razu po lapkach... Zastanawiam sie tylko, dlaczego nie w wymianie doswiadczen... A z kim by miała wymieniać doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WMM 03.07.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Prosta odpowiedź i dyrdymały piszą, że to niewłaście forum. 1. Zmień nick i zaloguj się jescze raz na tym forum. 2. Poświęć kilka dni na wykrycie, który kawaler prowadzi dziennik budowy i bądź wybredna w wyborze, jak domek stawia malutki to jak w tym dowcipie po wspólnie spędzonej nocy komentarz dziwczyny "i mieszkanko też masz malutkie", więc wybieraj takich co budują domy od 200 m2 wzwyż. 3. Jedź na najbliższe spotkanie forumowe tylko nie zapomnij go sprowokować postami, żeby na 100% zaintrygowany był. 4. Dalej to już tylko potórka tego co zrobilaś, alkohol itd., sama wiesz o co chodzi. 5. Za 9 miesięcy jesteś żoną szefa, masz duży dom, samochód, dziecko i z politowaniem patrzysz na idotki co wypisują na forum muratora cklikwe posty. Ty już wiesz jak to się robi. Proste ? Jak drut fi 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.07.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Teraz już wiem, czemu tak wszyscy przeżywają te zloty muratorowe Jak tam się takie rzeczy dzieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WMM 03.07.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Dziś mam dobry dzień a w zasadzie noc pomagam wszystkim selimowi też pomogłem rozwiązać problem z kominem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 04.07.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Dobrze, że maturę mam już za sobą, bo jak pomyślę o szefowej zapraszającej mnie na oblewanie abiturii, to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.07.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Prosta odpowiedź i dyrdymały piszą, że to niewłaście forum. 1. Zmień nick i zaloguj się jescze raz na tym forum. 2. Poświęć kilka dni na wykrycie, który kawaler prowadzi dziennik budowy i bądź wybredna w wyborze, jak domek stawia malutki to jak w tym dowcipie po wspólnie spędzonej nocy komentarz dziwczyny "i mieszkanko też masz malutkie", więc wybieraj takich co budują domy od 200 m2 wzwyż. 3. Jedź na najbliższe spotkanie forumowe tylko nie zapomnij go sprowokować postami, żeby na 100% zaintrygowany był. 4. Dalej to już tylko potórka tego co zrobilaś, alkohol itd., sama wiesz o co chodzi. 5. Za 9 miesięcy jesteś żoną szefa, masz duży dom, samochód, dziecko i z politowaniem patrzysz na idotki co wypisują na forum muratora cklikwe posty. Ty już wiesz jak to się robi. Proste ? Jak drut fi 12 Sprawdziłes to?działa też w drugą strone ?Za 9 miesiecy bede mężem szefowej?ale to trza byc kawalirem.To ja odpadam. ...i z politowaniem patrzysz na idotki co wypisują na forum muratora cklikwe posty... nie wszystkie,nie wszystkie drogi kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.07.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 No teraz już trudno. Stało się i już czasu nie wrócisz. Masz z tego wyciągnąć wnioski. Moje są takie. Nie wolno Ci pić alkoholu, bo wtedy nie wiesz co robisz i z kim. Świętować tylko z soczkami, aby mieć trzeźwy umyśl. Na przyszłość, trzymać się jak najdalej od szefów i facetów żonatych. W swoim związku zrobić porządek, abyś nie miała poczucia, ze gdzie-indziej może być lepiej, albo po prostu zerwać znajomość z facetem który Cię tylko częściowo zadawala. I ostatni wniosek, wyrzuty sumienia nic Ci nie pomogą i nic nie zmienia. To musisz Ty się zmienić. Nie win innych za swoje decyzje a jeśli czego nie chcesz, albo nie jesteś pewna, ze chcesz, to tego po prostu nie rób. I będzie dobrze. Powodzenia. p.s. zrobic sobie test na virusa HPV i HIV ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.07.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 smutaska zmien szefa i.......chlopaka tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 04.07.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 weno- napisz co ciekawego a nie takie pierdoły końca nie doczytałem , bo zasnołem nara Liczylem na cos fajniejszego Swoja droga fotki by sie przydaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 04.07.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 o ja pitole zapytam za Renatą: dlaczego na forum budowlanym Jak to dlaczego na budowlanym?? Przecież chce dziewczyna wbrew rodzinie i przyjaciółce budować związek ze swym chłopakiem a tu ma nieoczekiwane komplikacje z powodu szefa i matury To gdzie niby ma pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 04.07.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Np tutaj: http://forum.poradnikzdrowie.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 04.07.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Np tutaj: http://forum.poradnikzdrowie.pl/index.php Ja proponuję na Onet.pl. Tam w komentarzach do dowolnego artykułu jest pełno tekstów na poziomie tej wydumanej historyjki. NIE KARMIĆ TROLLA ! (Trollicy ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.07.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Tomek, popieram.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 04.07.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 ojeju.....az mi sie łezka w oku zakręciła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.07.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 No teraz już trudno. Stało się i już czasu nie wrócisz. Masz z tego wyciągnąć wnioski. Moje są takie. Nie wolno Ci pić alkoholu, bo wtedy nie wiesz co robisz i z kim. Świętować tylko z soczkami, aby mieć trzeźwy umyśl. Na przyszłość, trzymać się jak najdalej od szefów i facetów żonatych. W swoim związku zrobić porządek, abyś nie miała poczucia, ze gdzie-indziej może być lepiej, albo po prostu zerwać znajomość z facetem który Cię tylko częściowo zadawala. I ostatni wniosek, wyrzuty sumienia nic Ci nie pomogą i nic nie zmienia. To musisz Ty się zmienić. Nie win innych za swoje decyzje a jeśli czego nie chcesz, albo nie jesteś pewna, ze chcesz, to tego po prostu nie rób. I będzie dobrze. Powodzenia. p.s. zrobic sobie test na virusa HPV i HIV ...... Wszystko sie zgadza.....ale tu bym polemizował Na przyszłość, trzymać się jak najdalej od szefów i facetów żonatych. . Duchu!!tych szefów sobie darójmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 04.07.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Na przyszłość, trzymać się jak najdalej od szefów i facetów żonatych. No faktycznie dlaczego od szefów szefowi tez sie nalezy cos od zycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.07.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 no i sie wydalo kto szefuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.07.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Kurcze... a mój szef nie chce sie ze mna przespać zaczynam miec kompleksy cos ze mną nie tak? No ok - pocieszam sie jeszcze tym faktem ze szef jest kobieta i ze to nie to ze jej nie pociagam tylko ze obie zdecydowanie preferujemy przedstawicieli chromosomu XY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 04.07.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Kurcze... a mój szef nie chce sie ze mna przespać zaczynam miec kompleksy cos ze mną nie tak? No ok - pocieszam sie jeszcze tym faktem ze szef jest kobieta i ze to nie to ze jej nie pociagam tylko ze obie zdecydowanie preferujemy przedstawicieli chromosomu XY Moze za malo sie starasz i to jest powod ze nie chce sie z Toba przespac Hmm praca pod kobieta hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts