Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szef,chłopak...wyrzuty sumienia!:(

Recommended Posts

Kasiu...........na najbliższym spotkaniu (zlocie) muratora :wink: :wink:

już przebieram nogami, znaczy się nie mogę się doczekać :oops: :oops: :lol: :wink:

przebieraj bo warto będzie..ja nie odpuszczam tym razem.

Jak to napisać....załadne jesteście :oops: :wink:

ojjj, no teraz dopiero się zawstydziłam :oops: :oops: :wink:

za miłe słowa dziękuję :D

szczery jestem aż do bólu :D :wink: Nie masz sie czego wstydzic...pozyjemy zobaczymy.. :wink:

• Odpowiedzi 60
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Prosta odpowiedź i dyrdymały piszą, że to niewłaście forum.

1. Zmień nick i zaloguj się jescze raz na tym forum.

2. Poświęć kilka dni na wykrycie, który kawaler prowadzi dziennik budowy i bądź wybredna w wyborze, jak domek stawia malutki to jak w tym dowcipie po wspólnie spędzonej nocy komentarz dziwczyny "i mieszkanko też masz malutkie", więc wybieraj takich co budują domy od 200 m2 wzwyż.

3. Jedź na najbliższe spotkanie forumowe tylko nie zapomnij go sprowokować postami, żeby na 100% zaintrygowany był.

4. Dalej to już tylko potórka tego co zrobilaś, alkohol itd., sama wiesz o co chodzi.

5. Za 9 miesięcy jesteś żoną szefa, masz duży dom, samochód, dziecko i z politowaniem patrzysz na idotki co wypisują na forum muratora cklikwe posty. Ty już wiesz jak to się robi.

Proste ? Jak drut fi 12 ;)

Prosta odpowiedź i dyrdymały piszą, że to niewłaście forum.

1. Zmień nick i zaloguj się jescze raz na tym forum.

2. Poświęć kilka dni na wykrycie, który kawaler prowadzi dziennik budowy i bądź wybredna w wyborze, jak domek stawia malutki to jak w tym dowcipie po wspólnie spędzonej nocy komentarz dziwczyny "i mieszkanko też masz malutkie", więc wybieraj takich co budują domy od 200 m2 wzwyż.

3. Jedź na najbliższe spotkanie forumowe tylko nie zapomnij go sprowokować postami, żeby na 100% zaintrygowany był.

4. Dalej to już tylko potórka tego co zrobilaś, alkohol itd., sama wiesz o co chodzi.

5. Za 9 miesięcy jesteś żoną szefa, masz duży dom, samochód, dziecko i z politowaniem patrzysz na idotki co wypisują na forum muratora cklikwe posty. Ty już wiesz jak to się robi.

Proste ? Jak drut fi 12 ;)

Sprawdziłes to?działa też w drugą strone :o :o :o ?Za 9 miesiecy bede mężem szefowej?ale to trza byc kawalirem.To ja odpadam. :roll: :wink:

...i z politowaniem patrzysz na idotki co wypisują na forum muratora cklikwe posty...
nie wszystkie,nie wszystkie drogi kolego :p :wink:

No teraz już trudno. Stało się i już czasu nie wrócisz.

Masz z tego wyciągnąć wnioski. Moje są takie.

Nie wolno Ci pić alkoholu, bo wtedy nie wiesz co robisz i z kim. Świętować tylko z soczkami, aby mieć trzeźwy umyśl.

Na przyszłość, trzymać się jak najdalej od szefów i facetów żonatych.

W swoim związku zrobić porządek, abyś nie miała poczucia, ze gdzie-indziej może być lepiej, albo po prostu zerwać znajomość z facetem który Cię tylko częściowo zadawala.

I ostatni wniosek, wyrzuty sumienia nic Ci nie pomogą i nic nie zmienia. To musisz Ty się zmienić. Nie win innych za swoje decyzje a jeśli czego nie chcesz, albo nie jesteś pewna, ze chcesz, to tego po prostu nie rób.

I będzie dobrze. Powodzenia. :p

p.s. zrobic sobie test na virusa HPV i HIV ...... :roll:

No teraz już trudno. Stało się i już czasu nie wrócisz.

Masz z tego wyciągnąć wnioski. Moje są takie.

Nie wolno Ci pić alkoholu, bo wtedy nie wiesz co robisz i z kim. Świętować tylko z soczkami, aby mieć trzeźwy umyśl.

W swoim związku zrobić porządek, abyś nie miała poczucia, ze gdzie-indziej może być lepiej, albo po prostu zerwać znajomość z facetem który Cię tylko częściowo zadawala.

I ostatni wniosek, wyrzuty sumienia nic Ci nie pomogą i nic nie zmienia. To musisz Ty się zmienić. Nie win innych za swoje decyzje a jeśli czego nie chcesz, albo nie jesteś pewna, ze chcesz, to tego po prostu nie rób.

I będzie dobrze. Powodzenia. :p

p.s. zrobic sobie test na virusa HPV i HIV ...... :roll:

Wszystko sie zgadza.....ale tu bym polemizował

.

Duchu!!tych szefów sobie darójmy :roll: :roll: :p :p :evil: :wink:

Kurcze... a mój szef nie chce sie ze mna przespać :(

zaczynam miec kompleksy :-? cos ze mną nie tak? :D

No ok - pocieszam sie jeszcze tym faktem ze szef jest kobieta :wink: i ze to nie to ze jej nie pociagam :lol: tylko ze obie zdecydowanie preferujemy przedstawicieli chromosomu XY :wink:

Moze za malo sie starasz i to jest powod ze nie chce sie z Toba przespac :p Hmm praca pod kobieta hihi :lol: :lol: