DarioAS 21.09.2008 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 jeszce nie rodzę, spokojnie byłam rano na zakupach, a potem u teściów na obiedze i tak cały dzień zleciał.. teraz masz tu codzienny monitoring - jest Ania, czy już pojechała do szpitala wiem, wiem ale napewno będziecie pierwsze wiedzieć, do Krakowa muszę jechać pół godziny, więc napewno w tym czasie dam komuś znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.09.2008 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 uffff, to dobrze, że wszystko dobrze dobrze, albo i nie dobrze chciałabym już przytulić to małe dzieciątko.. ciekawość płci mnie zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 21.09.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 uffff, to dobrze, że wszystko dobrze dobrze, albo i nie dobrze chciałabym już przytulić to małe dzieciątko.. ciekawość płci mnie zżera tyle wytrzymałaś z ciekawością to co tam jeszcze troszeczkę już lada chwila przytulisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.09.2008 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 ale teraz to się ciągną te chwile... końcówka zawsze najgorsza co skurcz... to juz patrzę na zegarek i czekam na następny... a są codziennie i to po kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 21.09.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Anu 3mam kciuki i uśmiecham sie do Ciebie codziennie. sledze na bieząco wątek, ale co chcę coś klepnąc to już zmieniacie temat wiec pozostało mi ciche kibicowanie... pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.09.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Wieczorne witanko ja stawim na córusie i też 3mam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.09.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Cyla, rany... kopę lat ale się cieszę, że Cię widzę zaglądnij czasem, zaglądnij, tyle razy juz o Tobie myślałam, taka cisza u Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 21.09.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 a mój watek padł smiercia naturalną !Zbudowalam, zamieszkałam i zaniedbałam pisaninę.Ale u ciebie jestem częsty gościem. Śledzę Twoje forumowe zycie, znamwszystkie rózyczki, płotki, kamyczki....Podziwiam energię i wpadam w kompleksy normalnie A teraz wyglądam Twojego maleństwa z niecierpliwościa!!!! pzdr cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.09.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Witam! Znalazłam trochę czasu żeby zaglądnąć co słychać u Ciebie, znowu tyle stron zaległości, nie nadążam czytać niestety Trzymam więc kciuki nadal (po cichu za dziewczynką ) i za szybkim i łatwym porodem Czekam na wieści i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.09.2008 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 czyli dziennik już nie będzie prowadzony?? Tu napewno wiele osób o Tobie pamięta cieszę się, że się odezwałaś, w końcu razem zaczynałyśmy swoje wątki.. miło wspomnieć jak to było i jak cieszyło.. A co u Ciebie?? zaglądaj do mnie, zaglądaj. Bardzo mnie to cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 21.09.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 A u mnie kochana po staremu...praca, dom, dziecki moje kochane. Zawrót głowy codziennie ten sam kolorowy. moja Córka Olga zaczeła 1 klase więc rok szkolny zaczął się na całego(syn w 2 klasie) Ile ja sie lekcji z nimi naodrabiam .....na morgi normalnie. W domku narazie zastuj z braku kasy oczywiście. Jakieś tam drobne zakupki, ostanio kupilismy w końcu stół i krzesła bo wykusz aż sie prosił o nie Ogródek też troche jakby bardziej urządzony, choć to bardziej zasługa mojego męza i jego tesciowej czyli mamusi mojej Ja jakaś taka nieogrodowa jestem..... O! i też mam kotka Kizior-swojsko nazwany przez moje dzieci. Ale on taki bardziej powsinoga niz domowy(choć pół dnia potrafi przespać na kanapie) Ostanio pzrynósł do domu ŻYWĄ MYSZ,zeby sie nią pobawic troszkę..... Co ja krzyku narobiłam choć strachliwa nie jestem! Teraz uciekam spać , bo jutro do pracy tzreba wstać Ale obiecuję zagadać czasami do Was Dobrejnocki wszystkim pzdr cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 21.09.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Aniu, domyślam się, że masz łóżeczko dla dzidziusia, ale nie mogłam sie powstrzymać http://foto3.m.onet.pl/_m/0193cc02d867783e212170f6f9cead3b,10,19,0.jpg Śliczne nie??? Tutaj w wersji dla dziewczynki. Może przyda się następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.09.2008 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Magda, dobry pomysł No to jeszcze w tym temacie: http://www.meblik.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.09.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Dzień dobry Gospodyni będzie dzis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.09.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Aniu - jak się dzisiaj czujesz? pozdrófka gorące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 22.09.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Hej Ania:) Nie pytam się jak tam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 22.09.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Dzień dobry po weekendzie. Miłego dnia życzę wszystkim. Aniu, kciuki trzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 22.09.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.09.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Aniu, dzisiaj Twój termin - bierze Cię coś, czy nie?? Wprawdzie z tym wyliczaniem terminów to rzadko sprawdza się co do dnia, ale może akurat u Ciebie będzie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 22.09.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 heloł Ania siedz w domu, nie daj sie zawiezc do szpitala stawiam na pełnie księżyca, wytrzymasz jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts