DarioAS 27.03.2008 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Ja to nadal 17-tka mój mąż co roku składa mi życzenia z okazji 16-tych urodzin ale masz dobrze niestety mój mnie tak nie rozpieszcza dobrze wie ile mi przybyło za to odgrywam mu się tym samym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 27.03.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Wszystkiego najlepszego Aniu z okazji urodzin-spełnienia marzeń tych dużych i tych malutkich i duuużżo duuużżżo zdrowia dla całej Twojej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziulka84 27.03.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 alez Wy nawijacie ze troche czasu zajelo mi przeczytanie co do lustra to mam identyko w domu i porazka i teraz wiem ze ladnej poleczki przy lustrze nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.03.2008 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 nio... ja też już wiem.... właśnie myślę jak ją trzasnąć, żeby małż uwierzył, że to przypadek bo najgorszy bałagan to on tam robi. Codziennie rano myje tam głowę (w zlewie!!!), a na dodatek się goli. Już parę razy go opitoliłam, że se będzie sam mył to lustro bo nie szanuje mojej roboty. I na tym się skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.03.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Chlapanie luster i wszystkiego naookoło to domena większości mężczyzn, więc się nie martw, nie jesteś sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.03.2008 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 hejka Magi jak tam mdłości?? Ja se dziś na mdłościa ugotowałam kapuśniak (to mi ostatnio najbardziej smakuje ), a teraz to siedzę z rozpiętymi spodniami, bo się tak obżarłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.03.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 hejka Magi jak tam mdłości?? Ja se dziś na mdłościa ugotowałam kapuśniak (to mi ostatnio najbardziej smakuje ), a teraz to siedzę z rozpiętymi spodniami, bo się tak obżarłam Dzisiaj mdłości dały sobie spokój i zgaga jakoś o mnie zapomniała, mam nadzieję, że to nie cisza przed burzą Na usg ide jutro, bo dziś lekarka nie mogła, więc najświeższe wieści najwcześniej jutro po południu, ale nie wiem czy dam rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.03.2008 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 to ja czekam na wieści i trzymam kciuki. Wiesz, mnie to cieszy jak moje, bo to tak fajnie mieć koleżankę ciążową ja mam usg w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.03.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 to ja czekam na wieści i trzymam kciuki. Wiesz, mnie to cieszy jak moje, bo to tak fajnie mieć koleżankę ciążową ja mam usg w poniedziałek Ja też się cieszę zwłaszcza, że mam tylko jedną ciążową koleżankę i to już na wylocie. Poza usg zaliczam jutro również fryzjera, czy któraś z czytelniczek miała może w ciąży problemy z farbowaniem włosów???? Bo moje zamiast blond to wyszły rdzawo-żółte!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.03.2008 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 ja mam dwie w ciąży. Też na wylocie w tym jedna, to Gosia ja robiłam balejarz, jak byłam z Dawidkiem wciąży i... nie wyszedł za to kolor włosów z normalnego zrobił się nienormalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.03.2008 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 się przyłączy kto może... obiad podano... http://www.mniammniam.pl/obrazki/kapusniak_zimowy.jpg młody zgłodniał, cza dziecię nakarmić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.03.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Mniam Młody to ma dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.03.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Ja z włosami nic nie robiłam ale moja siostra pomalowała na czerwono-rudy i wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.03.2008 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 to może rude wychodzą? mi nie wyszły te co miały się rozjaśnić, Magi chyba też chciała je wybielić OK, żebyś wiedziała, że mniam. Już mi jest tak niedobrze, a pypeć nadal nie zaspokojony a już więcej to ani łyżki w siebie nie zmieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.03.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Zmieścisz, zmieścisz Karm młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.03.2008 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 no właśnie, on już pojadł.. reszta moja i nie zmieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 27.03.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Ania, wszystko super wyglada a ja sie jeszcze nie dorobiłam ani lustra w łazience(nie wiem jak ten mój mąż sie goli ) ani przeslicznej urody stoliczka kawowego równie do moich mbelków pasujacego. pzdr gorąco Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 27.03.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Przyszłam i ja przywitać się. Dyg! Dario, cieszę się, że wróciłaś i to w takim stylu !! GRATULUJĘ! GRATULUJĘ! W domku ślicznie, a Dawidek to już prawdziwy facet. Super to zdjęcie w koszuli z krawatem ! Mój Młody też uwielbia te klimaty ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.03.2008 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Ania, wszystko super wyglada a ja sie jeszcze nie dorobiłam ani lustra w łazience(nie wiem jak ten mój mąż sie goli ) ani przeslicznej urody stoliczka kawowego równie do moich mbelków pasujacego. pzdr gorąco Sylwia jak tylko chcesz taki, jak ja mam to podam Ci namiary na taniego sprzedawcę... my go wzęliśmy od ręki, bo aż nas cena powaliła Sylwuś, Ty się za to dorobiłaś innych rzeczy, których ja z kolei nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.03.2008 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Przyszłam i ja przywitać się. Dyg! Dario, cieszę się, że wróciłaś i to w takim stylu !! GRATULUJĘ! GRATULUJĘ! W domku ślicznie, a Dawidek to już prawdziwy facet. Super to zdjęcie w koszuli z krawatem ! Mój Młody też uwielbia te klimaty ... Pozdrawiam Witam Cię serdecznie osobiście w końcu bardzo się cieszę, że tu zaglądasz, akurat siedzę w Twoim wątku i zgłębiam temat. A tu taka miła niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts