OK 09.04.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Tak sobie tam pichcę czasem, a pierniczek prosta rzecz, a dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 10.04.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Ja tu na kawkę - albo herbatke z rana wpadam - a tu pusto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.04.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Aniu, śliczna wyszła ta kuchnia, naprawdę...Najbardziej podoba mi się Wasze zdjęcie ślubne.. Czy ta czerwona ściana nie przytłacza? co do skalniaczka to ja mam kopletny brak wyobraźni- jak urośnie to ocenię. Mogę dać jedynie kopa w d.upcie za takie forsowanie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 10.04.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Ja tam też w ciąży usiedzieć nie mogłam:) A nasze babcie jakoś w ciąży laby nie miały:) Ania, podziwiam, wiem jak się napracowałaś, bo sama ostatnio porządkowałam dwa kawałki ogródka (łącznie może z 20m2) i zajęło mi to ze 4 popołudnia. To się tylko wydaje, że to takie hop-siup przekopać, poplewić, poprzenosić kamienie, zasypać korą. To jest bardzo bardzo czasochłonne zajęcie:) A co do skalniaczków to popieram, że tak mało, szybko się rozrosną i nie będą wchodzić jeden na drugi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.04.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Aniu jestem pełna uznania dla Twojej ogródkowej pracy i to jeszcze w Twoim stanie. Naprawdę się napracowałaś, nie ma co. Podziwiam, ale się za bardzo nie dziwię , bo też to lubię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.04.2008 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 czuję się doceniona.. ja to tylko tak napisałam, żeby było (w żartach), a tu taki odzew dziękuję, dziękuję, dziękuję... wczoraj się napracowałam, a dziś psy zniszczyły kora rozsypana, jest tam gdzie jej być nie powinno, roślinki podeptane ja im sku... pokażę dzisiaj ma mi małż kupić żyłkę i pozawiązuję nią wszystko co się da. Widać jej nie będzie, ale tak łatwo przez nią nie przelezą. Tak wczoraj pomyślałam wieczorem, jak zobaczyłam tą dewastację poprzywiązuję krzaczki do ogrodzenia i jednego do drugiego, ciekawe czy tym razem się pieski zdziwią czy nie... nie wiem czy to dobry pomysł, ale jak ktoś ma lepszy to niech doradzi, bo ja za szybko na nerwicę padnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.04.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Aniu, w sprawie poskromienia psów, to Ci nie doradzę, bo nie ma doświadczeń. Ale mocno trzymam kciuki za Twoje ogrodnicze poczynania i cieszę sie, że nie na darmo Tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.04.2008 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Taaak.. Tylko powiedz mi Tolu czemu tam nadal wygląda tak, jakby cały czas był nieład? Wcale to nie wygląda tak jak powinno U Ciebie to aż rzuca sie w oczy, że jest porządek i czysto a u mnie wcale tego nie widać. A starałam sie jak mogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.04.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Aniu, u mnie na początku też tak wyglądało. Serio.Jak podrosną iglaki, rozrosną się rośliny skalniakowe, rabata zmieni wygląd, zobaczysz.Murek z kamieni ciężko jest zbudować, kiedy opiera się o betonowy krawężnik, bo kamienie się rozsypują.Ale rośliny zrobią swoje, płożąc się po kamieniach bardziej je ze sobą połączą, oplotą.Będzie dobrze, nie martw się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.04.2008 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 proszę: mój: http://images31.fotosik.pl/210/841cbd71f5eb4ea0med.jpg a Twój: http://i66.photobucket.com/albums/h278/Tolusia/rg.jpg no bez porównania normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.04.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Aniu, ale to zdjęcie jest zrobione po dwóch latach od założenia rabaty. Poczekaj, u Ciebie też będzie ładnie, cierpliwości. Nie od razu "rabatę" zbudowano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 10.04.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Witam Oj w gorącej ty wodzie dziewczyno kąpana. Pomyśl ile lat musiało upłynąć żebyś wyrosła na taką świetną kobitkę. A daj tym roślinką trochę czasu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.04.2008 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 no, jestem niecierpliwa, to fakt dam im trochę czasu, obiecuję Chopinetka, miło Cię było znów zobaczyć, ja tyle razy szkukam jakiegoś wątku z Tobą i nigdzie nie trafiam Dobrze, że Ty trafiasz do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 11.04.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Aniu a dotarłaś do Auchana popatrzyć na te tanie roślinki??? w gazetce teraz w pierniki tego jest..... Tylko nie wiem czy jakiś market masz w pobliżu??? Ja pasuję z ogródkiem w tym roku, cos juz tam rośnie ale chciałabym to inaczej rozwiązać bo mam bardzo duży teren do plewienia a wystarczyłoby zwężyć rabaty i byłoby po sprawie, ale na razie ważniejsza jest góra bo mnie już nerwy noszą że się tak to wszystko pokićkało i stoimy z robotą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.04.2008 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 w Auchanie jeszcze nie byłam, może pojedziemy w niedzielę dzięki za namiar. A co się stało, że stoicie z robotą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 w Auchanie jeszcze nie byłam, może pojedziemy w niedzielę dzięki za namiar. A co się stało, że stoicie z robotą?? A nie masz tam w okolicy ogrodu botanicznego? Ostatnio rozne smieszne gatunki roslin moja mama kupowala wlasnie w ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.04.2008 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 no tego to akurat nie mam niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 no tego to akurat nie mam niestety No to zostaje Auchan. Spoko, zdazysz sie jeszcze zrujnowac na roslinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.04.2008 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 częściowo to już się zrujnowałam a gdzie tam jeszcze... zrobiona jest dopiero 1/3 skalniaka tylko coś na zdrowiu podupadłam.. małż był przeziębiony i oczywiście nas pozarażał.. oboje z młodym mamy katar i boli nas gardełko, więc przed kolejnym wyjściem na rabatkę muszę sie trochę podkurować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.04.2008 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 CIASTO: 1 kostka margaryny 1 szkl.cukru 1 cuk.wanil. 5łyżek mleka to wszystko roztopić ,następnie dodać: 3 jajka 2 szkl. mąki 1 łyżeczkę proszku do pieczenia wszystko razem zmiksować wylać na blaszkę. 1KG. ŚLIWEK wypestkować iukładać jedna za drugą . piec 50 min w190 stopniach. Żeby nie było... jutro robię sławne ciacho Roszponki a tu musi być, bo pod ręką obaczymy co wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts