malgos2 20.04.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Co z tą Kasią??? KASIA!!!!!! Jestem to kiedy? 14.06? Wstępnie mówię że pasuje A jak daleko jest Aniu z Trzebini do Krakowa? Bo siora by mnie chyba musiała podrzucic... Eeee. A 13.06? Nie moze byc? Z Trzebini do Krakowa jest pol godziny pociagiem. Mozliwe, ze mnie by maz podrzucil, to mozemy jechac razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.04.2008 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 mi piątek, jak już pisałam nie przeszkadza, Wy się musicie dogadać I ta połowa czerwca pasuje mi jak najbardziej Jak już pisała Malgos, do Trzebini z Krakowa jest pół godziny pociągiem, więc nie jest daleko Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.04.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Tak, tylko do Krakowa Kasia musi jeszcze dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 20.04.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Przyszłam się przywitać, ale chyba znów poszłyscie spać ...Dziewczyny, a na zlot Muratora wybieracie się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.04.2008 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Przyszłam się przywitać, ale chyba znów poszłyscie spać ... Dziewczyny, a na zlot Muratora wybieracie się? Do Wa-wy nigdy nie mam po drodze No chyba, ze OK by mnie zaprosila na parapetowe (spoko, juz za pozno). A tak na zlot to nie bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.04.2008 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Witam wszystkie Babki Jak już sie spotkacie to dajcie znać. Jakieś zdjątka czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 21.04.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 No ładnie na sabacik się umawiacie Dobrze że inkwizycja minęła..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.04.2008 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Przyszłam się przywitać, ale chyba znów poszłyscie spać ... Dziewczyny, a na zlot Muratora wybieracie się? Do Wa-wy nigdy nie mam po drodze No chyba, ze OK by mnie zaprosila na parapetowe (spoko, juz za pozno). A tak na zlot to nie bardzo... Olga zrobi tak, żeby za rok złożyła się parapetówa ze zlotem Ja mam za daleko do Warszay niestety jak na zlot TomKa a Ty się do mnie nie wybierzesz?? Bianca, no Ciebie też zapraszam jakby kto pytał... dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Cześć i dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.04.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Hello! U Was tez dzisiaj ladniejsza pogoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.04.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 U mnie zapowiada sie super tylko trochę wieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.04.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Dzień dobry U mnie ładnie, ale zimnym wieje, a w robocie musiałam podkręcić ciecia, żeby podkręcił odgrzewanie Brrrrr, siedzę i marznę Przyszłam się przywitać, ale chyba znów poszłyscie spać ... Dziewczyny, a na zlot Muratora wybieracie się? Do Wa-wy nigdy nie mam po drodze No chyba, ze OK by mnie zaprosila na parapetowe (spoko, juz za pozno). A tak na zlot to nie bardzo... Olga zrobi tak, żeby za rok złożyła się parapetówa ze zlotem Ja mam za daleko do Warszay niestety jak na zlot TomKa a Ty się do mnie nie wybierzesz?? Bianca, no Ciebie też zapraszam jakby kto pytał... dzień dobry Ech, z tą moją parapetówą.... Koleżanki się uparły, cobym w maju zrobiła, a mi się nie chce Ale chyba lepiej zrobię, zanim mi zrobią Jakby co dam znać o terminie - może a nuż komuś będzie po drodze??? Na zlot się nie wybieram - niespecjalnie się bawię na takich większych imprezach, to i nie pcham się na nie. Ale parapetówę oczywiście mogę powtórzyć w przyszłym roku dla wszystkich chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.04.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Acha, jeszcze chciałam nadmienić, Aniu, że Ty do Warszawy masz mniej więcej tyle samo, co ja do Trzebinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.04.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Acha, jeszcze chciałam nadmienić, Aniu, że Ty do Warszawy masz mniej więcej tyle samo, co ja do Trzebinii Co prawda do prawda... Ja do Wa-wy nie mam az tak daleko szczegolnie pociagiem, ale rzadko bywam, jak kazdy Krakus . Jak w Krakowie ktos zapowie: do Warszawy jade... To wszyscy od razu z troska pytaja: Ojej! A PO CO??!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.04.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Acha, jeszcze chciałam nadmienić, Aniu, że Ty do Warszawy masz mniej więcej tyle samo, co ja do Trzebinii Co prawda do prawda... Ja do Wa-wy nie mam az tak daleko szczegolnie pociagiem, ale rzadko bywam, jak kazdy Krakus . Jak w Krakowie ktos zapowie: do Warszawy jade... To wszyscy od razu z troska pytaja: Ojej! A PO CO??!!! Ale pomijając tych, co przyjeżdżają w tygodniu popracować PS. Mi do Krakowa też jakoś nie po drodze, tyle że nie ze względów "ideologicznych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.04.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Acha, jeszcze chciałam nadmienić, Aniu, że Ty do Warszawy masz mniej więcej tyle samo, co ja do Trzebinii Co prawda do prawda... Ja do Wa-wy nie mam az tak daleko szczegolnie pociagiem, ale rzadko bywam, jak kazdy Krakus . Jak w Krakowie ktos zapowie: do Warszawy jade... To wszyscy od razu z troska pytaja: Ojej! A PO CO??!!! Ale pomijając tych, co przyjeżdżają w tygodniu popracować PS. Mi do Krakowa też jakoś nie po drodze, tyle że nie ze względów "ideologicznych" No tak, oczywiscie. Odkad przebita w placach jest jaka jest, to kazdy do Warszawy jakos chetniej zaglada . Ta trasa ma tylko sens pociagiem, a ja pociagow mam troche dosyc po cotygodniowych wyprawach do Poznania i dlatego nie bywam w stolycy za czesto, chociaz chetnie wybralabym sie na zakupy ciuchowe (no i teraz mam dodatkowa zachete ). Moja mama odnalazla kolezanke z Wa-wy po 30 latach (oczywiscie dzieki naszej-klasie), wiec moze kiedys razem sie przejedziemy. OK, a Ty daleko jestes od Okecia? Bo moze sie tak zdarzyc, ze bede miala przerwe w locie do Stanow i moze wtedy na jakas kawke sie umowimy (jesli bedziesz miala ochote oczywiscie...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.04.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Okęcie mam mniej więcej w połowie drogi z domu do roboty, ale gdzie by nie było, to kawki nie odpuszczę jak będziesz przelatywać Ino daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.04.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Okęcie mam mniej więcej w połowie drogi z domu do roboty, ale gdzie by nie było, to kawki nie odpuszczę jak będziesz przelatywać Ino daj znać Probuje LOTem nie latac, bo mnie strasznie wkurzaja (och to personalne podejscie do pasazera! ), ale jesli mnie cena skusi to jest to calkiem prawdopodobne i wtedy na pewno bede ladowac w Wa-wie. Pytanie tylko jak dluga bedzie przerwa. Dam Ci znac oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 21.04.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Ojej...co tu się wyprawia...normalnie...IMPREZA ...no...ja na impre to chyba z wózkiem będę się pchała... - Chyba że impreza w Myślachowicach zachaczy też o Karniowice...spoko...na nóżkach się dojdzie... Oj...Ania parapatówe muratorską będzie robić a ja pewnie chrzciny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 21.04.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 dziś oblewamy pierwsze rozwiązanie wśród znajomych... koleżanka właśnie dzisiaj urodziła córeczkę!! Jedna ciąża z głowy.... Gosia teraz Twoja kolej Ech...nawet mi nie mów...parę dni temu urodziła koleżanka co termin miała tydzień wcześniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts