Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

Co z tą Kasią??? KASIA!!!!!!

Jestem :D to kiedy? 14.06? Wstępnie mówię że pasuje :) A jak daleko jest Aniu z Trzebini do Krakowa? Bo siora by mnie chyba musiała podrzucic...

Eeee. A 13.06? Nie moze byc? Z Trzebini do Krakowa jest pol godziny pociagiem. Mozliwe, ze mnie by maz podrzucil, to mozemy jechac razem...

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przyszłam się przywitać, ale chyba znów poszłyscie spać ...

Dziewczyny, a na zlot Muratora wybieracie się?

Do Wa-wy nigdy nie mam po drodze :( No chyba, ze OK by mnie zaprosila na parapetowe (spoko, juz za pozno). :D A tak na zlot to nie bardzo...

Olga zrobi tak, żeby za rok złożyła się parapetówa ze zlotem :wink:

Ja mam za daleko do Warszay niestety :-?

jak na zlot

TomKa a Ty się do mnie nie wybierzesz??

Bianca, no Ciebie też zapraszam jakby kto pytał...

dzień dobry :p

Dzień dobry :D

U mnie ładnie, ale zimnym wieje, a w robocie musiałam podkręcić ciecia, żeby podkręcił odgrzewanie :evil: Brrrrr, siedzę i marznę :x

Przyszłam się przywitać, ale chyba znów poszłyscie spać ...

Dziewczyny, a na zlot Muratora wybieracie się?

Do Wa-wy nigdy nie mam po drodze :( No chyba, ze OK by mnie zaprosila na parapetowe (spoko, juz za pozno). :D A tak na zlot to nie bardzo...

Olga zrobi tak, żeby za rok złożyła się parapetówa ze zlotem :wink:

Ja mam za daleko do Warszay niestety :-?

jak na zlot

TomKa a Ty się do mnie nie wybierzesz??

Bianca, no Ciebie też zapraszam jakby kto pytał...

dzień dobry :p

Ech, z tą moją parapetówą.... :roll: Koleżanki się uparły, cobym w maju zrobiła, a mi się nie chce :-? Ale chyba lepiej zrobię, zanim mi zrobią :o :wink: Jakby co dam znać o terminie - może a nuż komuś będzie po drodze??? :lol:

Na zlot się nie wybieram - niespecjalnie się bawię na takich większych imprezach, to i nie pcham się na nie.

Ale parapetówę oczywiście mogę powtórzyć w przyszłym roku dla wszystkich chętnych :wink:

Acha, jeszcze chciałam nadmienić, Aniu, że Ty do Warszawy masz mniej więcej tyle samo, co ja do Trzebinii :lol: :lol: :lol:

Co prawda do prawda... :lol: Ja do Wa-wy nie mam az tak daleko szczegolnie pociagiem, ale rzadko bywam, jak kazdy Krakus :evil: . Jak w Krakowie ktos zapowie: do Warszawy jade... To wszyscy od razu z troska pytaja: Ojej! A PO CO??!!!

Acha, jeszcze chciałam nadmienić, Aniu, że Ty do Warszawy masz mniej więcej tyle samo, co ja do Trzebinii :lol: :lol: :lol:

Co prawda do prawda... :lol: Ja do Wa-wy nie mam az tak daleko szczegolnie pociagiem, ale rzadko bywam, jak kazdy Krakus :evil: . Jak w Krakowie ktos zapowie: do Warszawy jade... To wszyscy od razu z troska pytaja: Ojej! A PO CO??!!!

Ale pomijając tych, co przyjeżdżają w tygodniu popracować :lol: :lol: :lol:

PS. Mi do Krakowa też jakoś nie po drodze, tyle że nie ze względów "ideologicznych" :roll:

Ale pomijając tych, co przyjeżdżają w tygodniu popracować :lol: :lol: :lol:

PS. Mi do Krakowa też jakoś nie po drodze, tyle że nie ze względów "ideologicznych" :roll:

No tak, oczywiscie. Odkad przebita w placach jest jaka jest, to kazdy do Warszawy jakos chetniej zaglada :wink: . Ta trasa ma tylko sens pociagiem, a ja pociagow mam troche dosyc po cotygodniowych wyprawach do Poznania i dlatego nie bywam w stolycy za czesto, chociaz chetnie wybralabym sie na zakupy ciuchowe (no i teraz mam dodatkowa zachete :D ). Moja mama odnalazla kolezanke z Wa-wy po 30 latach (oczywiscie dzieki naszej-klasie), wiec moze kiedys razem sie przejedziemy. OK, a Ty daleko jestes od Okecia? Bo moze sie tak zdarzyc, ze bede miala przerwe w locie do Stanow i moze wtedy na jakas kawke sie umowimy (jesli bedziesz miala ochote oczywiscie...).

Okęcie mam mniej więcej w połowie drogi z domu do roboty, ale gdzie by nie było, to kawki nie odpuszczę jak będziesz przelatywać :lol: Ino daj znać :wink:

Probuje LOTem nie latac, bo mnie strasznie wkurzaja (och to personalne podejscie do pasazera! :roll: ), ale jesli mnie cena skusi to jest to calkiem prawdopodobne i wtedy na pewno bede ladowac w Wa-wie. Pytanie tylko jak dluga bedzie przerwa. Dam Ci znac oczywiscie. :wink: