DarioAS 25.04.2008 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Malgos Ty mi tu nie... dzięki za miłe słowa, ale powiedzmy sobie szczerze... do piękności to mu jeszcze daleko, dobrze o tym wiem. Postanowiliśmy, że tą część ogrodu od drogi odgrodzimy płotkiem, jak nam zrobią ten balkon (ciągle przez niego jest coś nie tak ), żeby tam psiaki nie chodziły i dopiero wtedy będzie się robić ogródek na cacy. Ale cieszę się, że już tyle zrobiłam, bo to wszystko co najgorsze mam za sobą. Zwłaszcza przerzucanie tej ziemi . Odgniaty mam na łapkach po dzisiejszym dniu Takie malutkie na szczęście. Dzwoniłam do wykonawcy balkonu, zaczynają po 3maja. Do 10tego będą napewno Niech tylko teraz spróbuje mi tu się wymigać znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Malgos Ty mi tu nie... dzięki za miłe słowa, ale powiedzmy sobie szczerze... do piękności to mu jeszcze daleko, dobrze o tym wiem. Postanowiliśmy, że tą część ogrodu od drogi odgrodzimy płotkiem, jak nam zrobią ten balkon (ciągle przez niego jest coś nie tak ), żeby tam psiaki nie chodziły i dopiero wtedy będzie się robić ogródek na cacy. Ale cieszę się, że już tyle zrobiłam, bo to wszystko co najgorsze mam za sobą. Zwłaszcza przerzucanie tej ziemi . Odgniaty mam na łapkach po dzisiejszym dniu Takie malutkie na szczęście. Dzwoniłam do wykonawcy balkonu, zaczynają po 3maja. Do 10tego będą napewno Niech tylko teraz spróbuje mi tu się wymigać znowu Ale ja Ci wcale nie kadze, naprawde oczyma wyobrazni juz widze te roslinki rosnace. Juz przeciez sie cos tam wylania, a ja mam wyobraznie bujna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 25.04.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Ania, no bez porównania z tym co było zanim się chwyciłaś za tą rabatę..... Jak na kobietę bez praktyki w tym temacie i w dodatku w ciąży to odwaliłaś i tak za dużo roboty. Przesadziłaś już przy tych wiaderkach z ziemią, ale najważniejsze że zdrowie dopisuje tobie i maleństwu. Trzymam kciuki za tatę, jak wiesz też mam teściową nadal w szpitalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.04.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Byle Twoja wyobraźnia się sprawdziła, bo przy moich zwierzakach to wszystko mozliwe i nie zdziwię się, jak pewnego ranka odkryję rozkopane dziury w ziemi zamias roślinek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.04.2008 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Ania, no bez porównania z tym co było zanim się chwyciłaś za tą rabatę..... Jak na kobietę bez praktyki w tym temacie i w dodatku w ciąży to odwaliłaś i tak za dużo roboty. Przesadziłaś już przy tych wiaderkach z ziemią, ale najważniejsze że zdrowie dopisuje tobie i maleństwu. Trzymam kciuki za tatę, jak wiesz też mam teściową nadal w szpitalu. wiem, wiem. Ale myślałam, że już wyszła... To chyba też coś poważnego skoro już tyle czasu tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.04.2008 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 dziewczynki, jeśli któraś tu zajrzy przez weekend, mam prośbę, żebyście pomogły mi poszukać jakiegoś filmiku na necie z siusianiem do nocnika. Zaczynamy naukę, bo już pora, a wiem, że młody jest jak papużka i lubi wszystko powtarzać, zwlaszcza po innych dzieciach. Taki filmik pomógł by mu załapać o co chodzi. Bo on już wie, że tam sie robi siku, ale chyba nie wie co to jest siku. Siada i wstaje, zamiast nasiusiać . Ja też właśnie szukam czegoś takiego, ale nic nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.04.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Hmmm. Co za prosba od rana . Probowalam, ale wszystkie, ktore znajduje sa jakies dziwne. Probuje dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.04.2008 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 no.. zadanie weekendowe ciężka sprawa z tym siusiu, ciekawe ile upłynie kałuż zanim trafi do nocnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.04.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 no.. zadanie weekendowe ciężka sprawa z tym siusiu, ciekawe ile upłynie kałuż zanim trafi do nocnika Moze musicie sami nagrac film instruktazowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.04.2008 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 a kto ma siusia ć do tego nocnika?? Ja czy tatuś?? chyba to nie przejdzie dobre wieści, ocja przewożą do Chrzanowa do szpitala, stan się nie pogorszył, zmiany się nie powiększyły. Na razie obejdzie sie bez operacji, tylko nie wiem, czy odzyska pełną świadomość... Lekarz powiedział, że często ślad po takim wypadku zostaje i wtedy będzie potrzebna opieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 26.04.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 no.. zadanie weekendowe ciężka sprawa z tym siusiu, ciekawe ile upłynie kałuż zanim trafi do nocnika Aniu, niektórzy panowie mając po kilkadziesiat lat nie mogą trafić a ty od takiego malucha wymagasz.. Nie wyobrażasz sobie w jakie dziwne miejsca może lecieć mocz zamiast do kibelka Wiem cos o tym i absolutnie nie chodzi tu o mojego męża (on jeszcze trafia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.04.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Aniu, wiem że jest podobny filmik jeśli chodzi o naukę jazdy na rowerze, noszenie kasku, itp- Franklin i jego bajki najlepiej nam pomogły. Ale nocnika nie widziałam. Poczekaj cierpliwie do lata, to najlepszy czas. I nie zakładaj pampersów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.04.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 a kto ma siusia ć do tego nocnika?? Ja czy tatuś?? chyba to nie przejdzie dobre wieści, ocja przewożą do Chrzanowa do szpitala, stan się nie pogorszył, zmiany się nie powiększyły. Na razie obejdzie sie bez operacji, tylko nie wiem, czy odzyska pełną świadomość... Lekarz powiedział, że często ślad po takim wypadku zostaje i wtedy będzie potrzebna opieka No to super. Bedzie dobrze! Wiem, ze to latwo tak powiedziec, ale musi sie jakos ulozyc. Zawsze sie jakies rozwiazanie znajdzie jak bedzie trzeba. Masz na pewno kolo siebie wiele zyczliwych osob nawet jesli jeszcze o tym nie wiesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.04.2008 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 no.. zadanie weekendowe ciężka sprawa z tym siusiu, ciekawe ile upłynie kałuż zanim trafi do nocnika Aniu, niektórzy panowie mając po kilkadziesiat lat nie mogą trafić a ty od takiego malucha wymagasz.. Nie wyobrażasz sobie w jakie dziwne miejsca może lecieć mocz zamiast do kibelka Wiem cos o tym i absolutnie nie chodzi tu o mojego męża (on jeszcze trafia ) tak myślę, że nie o niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.04.2008 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Aniu, wiem że jest podobny filmik jeśli chodzi o naukę jazdy na rowerze, noszenie kasku, itp- Franklin i jego bajki najlepiej nam pomogły. Ale nocnika nie widziałam. Poczekaj cierpliwie do lata, to najlepszy czas. I nie zakładaj pampersów. właśnie czekam na ciepło i ciągle to odwlekam, bo tak gonić bez pieluchy i zazwyczaj bez spodni to zimno jeszcze. Zwłaszcza od podłogi ciągnie. Chciałam sobie ściągnąć tego franklina ale nic nie znalazłam Tylko jeden filmik, ale coś ściągnął mi się z błędem i nic z niego nie mam dobrze by było, żeby widział jakieś inne dziecko, jak siusia do nocnika, to może zrobiłby to samo, bo dzieci lubią się powtarzać. Malgos wzięłaś ze sobą laptopa czy jeszcze jesteś w domku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.04.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Aniu, wiem że jest podobny filmik jeśli chodzi o naukę jazdy na rowerze, noszenie kasku, itp- Franklin i jego bajki najlepiej nam pomogły. Ale nocnika nie widziałam. Poczekaj cierpliwie do lata, to najlepszy czas. I nie zakładaj pampersów. właśnie czekam na ciepło i ciągle to odwlekam, bo tak gonić bez pieluchy i zazwyczaj bez spodni to zimno jeszcze. Zwłaszcza od podłogi ciągnie. Chciałam sobie ściągnąć tego franklina ale nic nie znalazłam Tylko jeden filmik, ale coś ściągnął mi się z błędem i nic z niego nie mam dobrze by było, żeby widział jakieś inne dziecko, jak siusia do nocnika, to może zrobiłby to samo, bo dzieci lubią się powtarzać. Malgos wzięłaś ze sobą laptopa czy jeszcze jesteś w domku?? Jestem, jestem. Jutro jade (w niedziele). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.04.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Hej dziewczynki -ale u was "rozrzut" tematyczny -od grzywki i biustu (cholera ja mam 75A -trzeba by z lupą szukac ), przez ogródek do siusiania To się nazywa wszechstronnośc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.04.2008 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.04.2008 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Hej dziewczynki -ale u was "rozrzut" tematyczny -od grzywki i biustu (cholera ja mam 75A -trzeba by z lupą szukac ), przez ogródek do siusiania To się nazywa wszechstronnośc! widzę, ze uważnie prześledziłaś lekturkę nie wyobrażam sobie takiej szczuplutkiej kobietki z takim rozmiarem jak mój więc wszystko jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.04.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Hej dziewczynki -ale u was "rozrzut" tematyczny -od grzywki i biustu (cholera ja mam 75A -trzeba by z lupą szukac ), przez ogródek do siusiania To się nazywa wszechstronnośc! widzę, ze uważnie prześledziłaś lekturkę nie wyobrażam sobie takiej szczuplutkiej kobietki z takim rozmiarem jak mój więc wszystko jest ok Taaaa, gruba sie odezwala. Nie widzialyscie chyba jak 75D wyglada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts