malgos2 29.04.2008 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Małgosiu, sto lat http://www.gifolandia.net/obrazy/205947kt18_kwiaty.jpg Ehm... Wrocilam i jestem wzruszona!!! Dzieki Ci za piekny bukiet i zyczenia u mnie!!! Bardzo, bardzo, bardzo!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 29.04.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Ania, no pooooowiedz....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.04.2008 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 wiecie co... wczoraj późno wróciliśmy, więc padłam prosto na łóżko po powrocie dzidziuś niestety nie dał se popatrzeć jak lekarz badał mu główkę i wszystko to kopał tylko nóżkami, ale jak się przymierzył do obadania płci... to nas olał i tak zaczął szaleć i się wiercić, że nie było możliwości zobaczyć tego, co najważniejsze poczekamy jeszcze miesiąc ale małż jest taaaki zadowolony, bo widział stópki (jakie pycie ) i rączki, a nawet tęczówki w oczach no, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 29.04.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Ania ja jestem pewna , że to chłopiec będzie Ostatnio wszystkie moje koleżanki, które rodziły po raz drugi (pierwszych synków mają) znów chłopów powiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 29.04.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 No to widzę Aniu że obie nie mamy szczęścia, żeby wcześniej się dowiedzieć jakiej płci będą nasze dzieciaczki ale ja się pocieszam, że może to dziewczynka, bo taka wstydliwa Dobrze, że poza tym wszystko idzie pomyślnie, ja właśnie umyłam cały samochód, łącznie ze środkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.04.2008 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 mój małż się pożalił na mnie lekarzowi, że robię ogródek... ale dostało mi się (jemu też, jak wyszliśmy ) muszę brać magnez, bo zaczynają się pierwsze skurcze, a to dużo za wcześnie . ale z młodym też tak miałam. Skurcze i rozwarcie były dużo wcześniej, a i tak urodziłam 9 dni po terminie dwa dni nie moje... Bea, a u nas się rodzą same dziewczynki, myślisz, że ja to przłamię??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 29.04.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Będziesz prekursorką Ale za to za kilka lat ci chłopaki w ogródku pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 29.04.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Kurcze Ania nic sie nie martw...ja też o płci się późno dowiedziałam bo dopiero w 27 tc. i to jeszcze było bardzo niepewne bo mała się strasznie czaiła i dupsko pokazywała...lekarz dosłownie w parę sekund coś podpatrzył, ale pewności wtedy nie dawał...a w 33 się potwierdziło... Kurcze oby nic tam nie wyrosło między czasie... Ania u nas na forum prawdziwy wysyp chłopców za to...ale może uda wam sie i też kobitka będzie...wiesz że my liczyliśmy na tą kobitkę - mimo że pierwsze i się udało...wam też się uda... Ania...ja nie mam przeczucia co do Ciebie jeszcze ale ja mam zawsze odwrotne...wszystkim inaczej mówiłam...tylko u mnie przeczucia się wmiare sprawdziły, chociaz nie wiem czy to przeczucia czy bardziej "chcenie"... A najważniejsze...ŻEBY ZDROWE BYŁO.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 mój małż się pożalił na mnie lekarzowi, że robię ogródek... ale dostało mi się (jemu też, jak wyszliśmy ) muszę brać magnez, bo zaczynają się pierwsze skurcze, a to dużo za wcześnie . ale z młodym też tak miałam. Skurcze i rozwarcie były dużo wcześniej, a i tak urodziłam 9 dni po terminie dwa dni nie moje... Bea, a u nas się rodzą same dziewczynki, myślisz, że ja to przłamię??? Hej. Jesli musisz brac magnez, to jedz duzo gorzkiej czekolady . A z plcia to ja bym chyba umarla z ciekawosci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.04.2008 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 mój małż się pożalił na mnie lekarzowi, że robię ogródek... ale dostało mi się (jemu też, jak wyszliśmy ) muszę brać magnez, bo zaczynają się pierwsze skurcze, a to dużo za wcześnie . ale z młodym też tak miałam. Skurcze i rozwarcie były dużo wcześniej, a i tak urodziłam 9 dni po terminie dwa dni nie moje... Bea, a u nas się rodzą same dziewczynki, myślisz, że ja to przłamię??? Hej. Jesli musisz brac magnez, to jedz duzo gorzkiej czekolady . A z plcia to ja bym chyba umarla z ciekawosci.... nie cierpie gorzkiej czekolady wogóle za czekoladą nie przepadam, ja jestem bardziej smietankowo- kokosowa... Malgos, nie umarłabyś wiesz, jak mnie podnoszą na duchu te wszystkie zakłady w rodzinie... każdy obstawia po swojemu warto czekać do końca, bo to daje mnóstwo radości a tak swoją drogą, to małż wczoraj uwidział coś między nogami... jakby na chłopaka, ale nie jest pewny, bo skoro lekarz się nie wyznał, to on tymbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 mój małż się pożalił na mnie lekarzowi, że robię ogródek... ale dostało mi się (jemu też, jak wyszliśmy ) muszę brać magnez, bo zaczynają się pierwsze skurcze, a to dużo za wcześnie . ale z młodym też tak miałam. Skurcze i rozwarcie były dużo wcześniej, a i tak urodziłam 9 dni po terminie dwa dni nie moje... Bea, a u nas się rodzą same dziewczynki, myślisz, że ja to przłamię??? Hej. Jesli musisz brac magnez, to jedz duzo gorzkiej czekolady . A z plcia to ja bym chyba umarla z ciekawosci.... nie cierpie gorzkiej czekolady wogóle za czekoladą nie przepadam, ja jestem bardziej smietankowo- kokosowa... Malgos, nie umarłabyś wiesz, jak mnie podnoszą na duchu te wszystkie zakłady w rodzinie... każdy obstawia po swojemu warto czekać do końca, bo to daje mnóstwo radości a tak swoją drogą, to małż wczoraj uwidział coś między nogami... jakby na chłopaka, ale nie jest pewny, bo skoro lekarz się nie wyznał, to on tymbardziej Siostra mojej kolezanki poszla ostatnio do lekarza (zreszta suuuper sympatycznego, wszystkie do niego chodzimy). Mial byc chlopak, matka juz kupila 10 tysiecy ubranek dla chlopca, a doktor: ale prosze pani, ja tu jak byk widze cipeczke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.04.2008 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.04.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 To ja jeszcze trzy grosze.... Drugą ciążę donosiłam chyba tylko dlatego, że lekarz dojrzał dziewczynkę Tak mnie to trzymało, że przeleżałam prawie trzy miesiące, z czego dwa w szpitalu I słusznie się domyślacie: urodziłam SYNECZKA zbója nad zbóje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.04.2008 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 To ja jeszcze trzy grosze.... Drugą ciążę donosiłam chyba tylko dlatego, że lekarz dojrzał dziewczynkę Tak mnie to trzymało, że przeleżałam prawie trzy miesiące, z czego dwa w szpitalu I słusznie się domyślacie: urodziłam SYNECZKA zbója nad zbóje to trzeba się jeszcze postarać o córcię... chociaż ja swojego synka za żadną córcię bym nie oddała, od zawsze chciałam chłopca i mam. Moje marzenie spełnione, więc teraz mi obojętne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.04.2008 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Zawsze trafiam,powiem szczeze,że nawet lepiej niz w sklepe.Jeżeli jakis model wychodzi mniejszy lub większy to jest napisane.Po za tym jak zamawiam to zawsze do nich dzwonie i Panie cierpliwie odpowiadaja mi na mnóstwo pytań.Naprawde warto,ja juz sie dosyc nacierpialam z pieknymi biustonoszami które niby sa E ale wogóle są niedostosowane do "dzwigani" większego biustu( np Samantha ).Jak czytamwasze posty to az mnie ciarki przechodzą jak sobie uswiadomie,że TO ma jeszcze urosnąć w ciąży a to Ty jeszcze przed?? czasami rosną tylko troszkę... ale raczej troszkę to rzadko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.04.2008 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 szukam jakiejś konkretnej fryzury z pasemkami, ale znalazłam coś innego.... http://membres.lycos.fr/estellegigi/hpbimg/anne/ann10.jpg Boże kochany, jakie to słodkie maleństwo aż mi się chce je wyściskać i wycałować i położyć... pod kołderkę to na przyjemniejsze spanko dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 No ladnie Cie nastraja ta ciaza... Widac, ze mdlosci sie skonczyly. Bardzo piekny aniolek rzeczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 30.04.2008 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Oj matko...a ja kurczę czym bliżej tym bardziej się boję...już wcale mi się nie śpieszy...oj nie... widać jednak o porodach za dużo się nasłyszałam i naczytałam...a poza tym całe życie do góry nogami...cykora mam Amtla nie mów...kurcze ja 90% ubranek różowych mam...ma być dziewczynka...innej opcji nie widzę...narazie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.04.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Cześć dziewczyny Najpiękniejsze zdjęcia artystyczne takich dzieciaczków robi Ann Leibowitz. cudne. Co do ciąży to ja jestem zdania, że nie powinno sie opowiadać pierwiastkom- mamom po raz pierwszy- jakie to okropne były porody i wogle. Nie każdy poród jest straszny i nie każdy trwa kilkanaście godzin. A dziewczyna jak sie nasłucha to wiecej strachu niż to warte. Ale mam wrażenie, ze niektóre przyszłe babcie i inne chętne z radością wspominają, jak to im wychodziło. Jeszcze dopowiedzą połowę i biedna młoda mamusia już po nocach ma koszmary. tak wogle to dzień dobry i miłego dnia Ja mam dziś wolne w pracy ale nie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.04.2008 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 dzień dobry a ja nie straszę byłam nastawiona do porodu bardzo pozytywnie bo wszystkie kobiety w rodzinie męża i w dodatku dwie kolażanki, które rodziły przede mną zrobiły to w mig... a ja... boję się bardziej drugiego porodu niż pierwszego po tym co przeszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts