Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

Dzień dobry :)

Aniu, wszystko w porządku? Zaczynam się niepokoić :roll:

No wlasnie... :roll: Odezwij sie!

się odzywam :lol:

wszystko wporządku, tylko Dawidek jest chory, więc nie mam szans nawet na chwilę usiąść spokojnie :roll:

zawitała do nas grypa żołądkowa, dziś w nocy zaliczyliśmy 12 razy wymioty i 7 razy bieunkę :-?

a od rana ma gorączkę :cry:

wczoraj o 1.00 w nocy było z nim tak źle, że musieliśmy jechać na pogotowie, całą noc mam zarwaną. Dostał zastrzyk i pełno leków, to dziś już wymioty się skończyły, ale znowu gorączka nie daje za wygraną :roll:

tak się zastanawiam, kto pójdzie kolejny na odstrzał... :roll:

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja też poproszę o zapisanie do klubu biuściastych :roll: :roll: :roll: W okresach bezciążowych :lol: 75 D :lol: :lol: :lol:

ale się nas nazbierało :lol: :lol: :lol:

Oj duzo, duzo :D Ja tez tu jestem.

Dla mam karmiacych polecam biustonosze marki anna Cecilia - sa stosunkowo niedrogie (tylko trzeba znalezc sklep internetowy dystrybutora na Polske), miseczki maja zapinane na suwaki i sa rowniez w kolorze czarnym. Ja swoj nosze juz drugi rok, mimo, ze przestalam karmic Mloda we wrzesniu, jest naprawde super wygodny. Rozmiar miseczki maja chyba do literki G !!! :wink:

Essa, dzięki za namiary, napewno nie tylko mi sie przyda taka informacja :wink:

męczymy się dalej, chyba zaczyna mnie łapać, bo coś mi nie jest zbyt dobrze od rana :roll:

dziś jazda do 4tej, potem dwie godziny spokoju i znowu :-?

co to k^&**#^a za dziadostwo :evil:

Na dodatek młody zaczyna źle znosić syrop który dostał przeciwko biegunce i co mu go podam to wymiotuje :roll: .

Idę teraz spać, bo on też się położył, samo oko mi leci, a nie wiem co będzie w nocy..

Mikita, ja mam nadzieję, że raz nam wystarczy, nie wyobrażam sobie przechodzić przez to 4 razy. Współczuję :roll:

Ania, luzik:) najgorzej było przy drugim razie, kiedy było tak źle, że widać było, że się zaczyna odwadniac:(, ale później już miałam obcykane co najlepiej działa i szybko przechodziło (u nas super sprawdzała się smecta plus orsalit), jest też taki sok marchwiowy hippa w aptece (z elektrolitami), bardzo dobre są też zwykłe słone paluszki

Ania, luzik:) najgorzej było przy drugim razie, kiedy było tak źle, że widać było, że się zaczyna odwadniac:(, ale później już miałam obcykane co najlepiej działa i szybko przechodziło (u nas super sprawdzała się smecta plus orsalit), jest też taki sok marchwiowy hippa w aptece (z elektrolitami), bardzo dobre są też zwykłe słone paluszki

młody też bierze smectę, do tego ma gastrolit, który nie przechodzi mu przez gardło :-? , ten kleik z Hippa (marchwiowo-ryżowy) tez ma, którego nie chce pić :roll: , dodatkowo ma duomox, bo gardło też ma zaatakowane i ten nieszczęsny syrop Nifuroksazyd.

Z tego wszystkiego wypije tylko z zaskoczenia smectę :roll:

Z resztą jest jazda, nie chce nawet przez sen pić, a po syropie wymiotuje. Dziś już zjadł troszkę mięska z kurczaka i kilka chrupków, więc powoli wraca do sił. Ale powoli, teraz własnie siedzę i próbuję już kolejny raz wcisnąć mu ten duomox, ale nic z tego nie wychodzi :-?

kobietki dzięki za wsparcie :wink:

mnie powoli dopada, ale się nie daję jakoś za szybko :lol:

co parę minut mam najścia, wszystko mi stoi w gardle, ale zaraz się cofa i tylko kręci mi się w głowie :roll: :-?

czuję się tak ak po tym nieszczesnym kapuśniaku kiedyś tam :cry: :cry: :cry: :cry:

i obawiam się, że jutro się poddam całkowicie tej chorobie :cry: :cry:

Madziulka ale fajny avatarek :p

teraz kotki na topie :wink: :lol:

po wyczynach lutowo-marcowych... :oops: