wiolasz 19.05.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 A ja dopiero śniadanko jem tak więc, posilmy się razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.05.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Taka to pożyje Mi na śniadanko kawka wystarczy, ale smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 19.05.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Witam po weekendzie:) Wykop zdecydowanie się zmienił Dobrze, że wszystko dało się jeszcze zmienić. Ogródek też coraz ładniejszy, i roślinki bardzo mi się podobają. Podziwiam Cię, że dajesz radę jednocześnie pilnować Dawidka i pracować w ogródku. Z moim synkiem nie ma na to szans. Jak tam po Komunii? A jak blisko Was przeszło tornado:( mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.05.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 to było jakieś tornado ? Taka to pożyje POżyję, pożyję, musze przystopować, bo spodnie przyciasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.05.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 to było jakieś tornado ? Taka to pożyje POżyję, pożyję, musze przystopować, bo spodnie przyciasne To się zmieni na etapie wykończeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.05.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Witam i ja po weekendzie Bardzo piękny się robi ten Twój ogródek, podziwiam że dajesz radę to wszystko sadzić. Ja bym padła po jednym dniu, chyba że bym to robiła na siedząco Kucać ani klęczeć nie mogę za żadne skarby U nas na razie zamówiony kontener na śmieci i bierzemy się za porządki na działce, może niedługo posadzimy trawkę, bo jak na razie to tylko mlecze rosną. Dzisiaj się okazało, że zostałam bez lekarza prowadzącego ciążę, bo mojej pani doktor zmarł mąż nagle i jej nie będzie w pracy może do końca czerwca, strasznie mi przykro, ale się martwię bardziej o siebie, bo nie wiem czy wróci do końca ciąży a teraz to nie bardzo pora na zmianę lekarza. Jutro jadę do innej lekarki, bo mi się zwolnienie skończyło i zobaczymy co będzie Pozdrawiam i nie przemęczaj się zbytnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2008 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 dobrze będzie, jeszcze zdążysz sie przyzwyczaić do nowej lekarki dzień dobry wszystkim Wiolasz, dzięki za kawkę przyda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2008 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 donoszę uprzejmie, że nasz Gosiaczek urodziła wczoraj o 9.40 córeczkę to teraz Magi... Twoja kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2008 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Witam po weekendzie:) Wykop zdecydowanie się zmienił Dobrze, że wszystko dało się jeszcze zmienić. Ogródek też coraz ładniejszy, i roślinki bardzo mi się podobają. Podziwiam Cię, że dajesz radę jednocześnie pilnować Dawidka i pracować w ogródku. Z moim synkiem nie ma na to szans. Jak tam po Komunii? A jak blisko Was przeszło tornado:( mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku bardzo blisko, bardzo, Bolęcin jest o rzut kamieniem. Aż się w końcu zmobilizowaliśmy i po niedzieli ubezpieczamy w końcu dom, bo jakoś często się coś tu u nas dzieje. Kilka lat temu było właśnie w Myślachowicach, parę domów od nas wpadło w las i nie uwierzyłby nikt jaką przecinkę takie tornado potrafi zrobić... aż strach myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.05.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/11/143.jpg GRATULACJE DLA GOSIACZKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2008 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 ucieszy się, jak zobaczy łatwo jej nie poszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2008 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 a tak wogóle to wielka d...a przez tą pogodę mieli dziś wznosić już podstawy pod kolumny i nie ma jak bo leje od rana a tak ładnie było ostatnio, musiało się spitolić?? Samo życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.05.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 ucieszy się, jak zobaczy łatwo jej nie poszło... Ale mam nadzieję, że wszystko w porządku? A balkonem się nie przejmuj - nie zając, nie ucieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2008 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 tak, teraz juz wszystko dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.05.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Znowu nowe, śliczne zdjęcie Pięknie wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2008 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 a oto i ja... RUDA... http://images26.fotosik.pl/216/fe42c414bc642e17med.jpg i mój brzuszek, jakby kto miał wątpliwości komuś tam obiecałam, tylko nie pamiętam komu http://images33.fotosik.pl/258/758f8fcf477f8474med.jpg rośniemy, rośniemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2008 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Znowu nowe, śliczne zdjęcie Pięknie wyglądasz Olga, chyba Cię na męża wezmę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2008 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 i mój młody, na jedynym zdjęciu, gdzie go widać w miarę całej krasie na wczorajszej komunii... potem już się nie dał łapnąć do normalnego zdjęcia ta dwójka obok to dzieci siostry mężowej http://images32.fotosik.pl/257/3307a121dba7854emed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.05.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Znowu nowe, śliczne zdjęcie Pięknie wyglądasz Olga, chyba Cię na męża wezmę... Na męża to ja się tak samo nadaję jak na żonę Czyli nijak Kolorek super, brzuszek też fajoski A młody coś chyba jak zwykle kombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2008 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 on ciągle kombinuje zaraz po tym zdjęciu dopadł autka i wszystkie pościągał Tymkowi z półek ale miałam spokój na baaaardzo długo, tak się nimi zajął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts