Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam po weekendzie:)

Wykop zdecydowanie się zmienił:) Dobrze, że wszystko dało się jeszcze zmienić.

Ogródek też coraz ładniejszy, i roślinki bardzo mi się podobają. Podziwiam Cię, że dajesz radę jednocześnie pilnować Dawidka i pracować w ogródku. Z moim synkiem nie ma na to szans.

Jak tam po Komunii?

A jak blisko Was przeszło tornado:( mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku

Witam i ja po weekendzie :lol:

Bardzo piękny się robi ten Twój ogródek, podziwiam że dajesz radę to wszystko sadzić. Ja bym padła po jednym dniu, chyba że bym to robiła na siedząco :roll: :roll: :roll: Kucać ani klęczeć nie mogę za żadne skarby :roll:

U nas na razie zamówiony kontener na śmieci i bierzemy się za porządki na działce, może niedługo posadzimy trawkę, bo jak na razie to tylko mlecze rosną.

Dzisiaj się okazało, że zostałam bez lekarza prowadzącego ciążę, bo mojej pani doktor zmarł mąż nagle i jej nie będzie w pracy może do końca czerwca, strasznie mi przykro, ale się martwię bardziej o siebie, bo nie wiem czy wróci do końca ciąży :cry: :cry: :cry: a teraz to nie bardzo pora na zmianę lekarza. Jutro jadę do innej lekarki, bo mi się zwolnienie skończyło i zobaczymy co będzie :-?

Pozdrawiam i nie przemęczaj się zbytnio :lol:

Witam po weekendzie:)

Wykop zdecydowanie się zmienił:) Dobrze, że wszystko dało się jeszcze zmienić.

Ogródek też coraz ładniejszy, i roślinki bardzo mi się podobają. Podziwiam Cię, że dajesz radę jednocześnie pilnować Dawidka i pracować w ogródku. Z moim synkiem nie ma na to szans.

Jak tam po Komunii?

A jak blisko Was przeszło tornado:( mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku

bardzo blisko, bardzo, Bolęcin jest o rzut kamieniem.

Aż się w końcu zmobilizowaliśmy i po niedzieli ubezpieczamy w końcu dom, bo jakoś często się coś tu u nas dzieje.

Kilka lat temu było właśnie w Myślachowicach, parę domów od nas wpadło w las i nie uwierzyłby nikt jaką przecinkę takie tornado potrafi zrobić... :o :o :o

aż strach myśleć :-?

Znowu nowe, śliczne zdjęcie :lol:

Pięknie wyglądasz :D

Olga, chyba Cię na męża wezmę... :roll:

Na męża to ja się tak samo nadaję jak na żonę :lol: Czyli nijak :lol: :wink:

Kolorek super, brzuszek też fajoski :lol:

A młody coś chyba jak zwykle kombinuje :wink: