aasienkaaa 03.09.2007 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Śliczna ta fototapeta, ale rzeczywiście ten smok nie bardzo by do niej pasował, przydałaby się jakaś delikatniejsza lampa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 03.09.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Fototapeta super. Optymistyczna, kolorowa, w sam raz odpowiednia do wieku Dawidka , a na smoka przyjdzie jeszcze czas. Dawidek podrośnie to i klimaty w pokoju trzeba będzie zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.09.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Zdecydowanie lepszy wybór.. teraz pasuje ta lampka z węzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.09.2007 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 cieszę się, że podzielacie moje zdanie , mniej myślenia nad tym czy będzie dobrze, czy nie dobrze . Na końcu i tak się pewnie okaże, że coś sknociłam, ale dobrze, że póki co jestem w miarę zadowolona z moich posunięć. W przeciwieństwie do męża.... W sobotę organizujemy wielkie malowanie. Mąż prosto z pracy jedzie ze mną na "budowę" malować, a tata w tym czasie powinien skończyć łazienkę. Drzwi dalej nie przybyły . A miały być dziś najpóźniej. Oj, jutro będę dzwonić.... Uważam, że 6 tygodni czekania na drzwi to już za długo, a tu tym czasem kończy się 7 tydzień! Mam nadzieję, że chociaż będzie warto czekać. Lampy szukam dalej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 03.09.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 DarioAS pamiętasz może ile w sumie wyniosło Was podłączenie wody i centralnego, bo mój przyszły teść jest hydraulikiem i zrobi nam wszystko gratis, dlatego chcę wiedzieć ile uda nam się zaoszczędzić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.09.2007 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 no to powiem Ci, że tak ze 4 tysiaki masz w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 03.09.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 no to super, chociaż w porównaniu z kosztami całej budowy to i tak niewiele Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.09.2007 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 no, ale za to można kupić już coś innego. Dla mnie- teraz, już na finiszu to jest dużo te 4 tys. I takl się zastanawiam... Wykończenówka wykończy mnie... czy ja ją.... I czy brać jeszcze jeden kredyt...? chyba nie ma innego wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 03.09.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 No wiem ze pod koniec te 4 tyś to dużo i można za nie kupić coś innego . A co do wykończeniówki to niby wydaje się że to najprzyjemniejsza część budowy, bo można uruchomić wyobraźnię, zrobić wszystko tak jak tylko nam się podoba i wogóle ale jednak to wszystko długo trwa i dużo kosztyje no ale co zrobić. Będzie dobrze zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 03.09.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Ja najbardziej boję się tych kredytów wziąć łatwo tylko potem może być gorzej ze spłatą Ja na razie nie orientuję się ile można wziąć takiego kredytu i jak to się potem spłaca w ratach miesięcznych czy jak to wszystko jeszcze przede mną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 03.09.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 DarioAS a masz już jakieś kolory na ścianach? Wklej jakieś fotki bo jestem ciekawa jak wam idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.09.2007 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 kolorki na ściany pójdą dopiero w sobotę, o ile dobrze pójdzie. Nie ma kto tego zrobić... Odrazu powklejam, jak tylko coś będzie. A póki co, wracam do tematu fototapety- zamówiona. Ale jeszcze inna . http://images25.fotosik.pl/74/e9c8781c11d11cf2med.jpg Bardziej mi pasuje kolorystycznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.09.2007 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 lampa też zamówiona . Nie jest to to, czego chciałam, ale najbardziej pasuje do całości (według mnie). Sufit i pokój będzie niebieski, tapeta też w tej kolorystyce, mają być przy łóżeczku na suficie namalowane gwiazdki, więc lampa i niebieska i z gwiazdkami . Podoba mi się ten wąż, czy coś tam z trzema główkami, ale jest zielony i nijak mi do niebieskiego sufitu. Więc mamy lampę: http://www.swiatlo24.pl/images/detailed_images/klaudia_III_plafon.jpg I kinkiet: http://www.swiatlo24.pl/images/detailed_images/klaudia_I_kinkiet.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 04.09.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 To słoneczko też by fajnie pasowało. Byłoby na tym suficie niebieskim jak na prawdziwym niebie.....Ale nie mieszam już ci w głowie.....skoro już zostało zamówione to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.09.2007 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 słoneczko nie przypadło do gustu mężowi, stwierdził, że jest zbyt dziewczęce . I chodziło także o to, żeby lampa miała więcej niż jedno źródło światła, zawsze będzie trochę jaśniej. Nie lubimy ciemności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 04.09.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Ta niebieska lampa i kinkiet bardzo ładne i na pewno dają dużo światła bo moja znajoma ma podobne (białe, bez gwiazdek i księżyców ) i bardzo fajnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 04.09.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 ja mam takie bez tego niebieskiego i na takim przeswitujacym w ksztalcie slimaka. super swiatlo i fajnie wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.09.2007 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 ja mam takie bez tego niebieskiego i na takim przeswitujacym w ksztalcie slimaka. super swiatlo i fajnie wyglada. a można prosić foteczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.09.2007 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Aasienka a znajoma też ma komplet? (plafon i kinkiet?). Ciekawa jestem, jak to będzie wyglądać w rzeczywistości i czy nie jest zbyt sufitowa ta lampa.. Chodzi mi o to, że nic z niej nie wisi w dół, wszystko takie płaskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.09.2007 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 znów temat drzwi... rano zrobiłam interwencję, bo dalej cisza. Miały być do 5, 6 tyg, minęło 7! A pani do mnie, że dostawy nie ma nadal a drzwi mogą przyjść maksymalnie do 8 tyg. No, ze mną umawiała się inaczej... Powiedziałam, co myślę i się rozłączyłam. No i co? Drzwi właśnie dojechały na budowę!!! Jutro muszę tam popędzić i obadać sprawę . Jak zdążę oczywiście, bo jeszcze czeka mnie wizyta w Krakowie- odbór dyplomu..... (egzamin w czerwcu i tyyyle czekania czy się zdało, czy nie . Ale się zdało ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts